Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Günaydin kizlar, ben beklemekden cok daraldim artik her ay bise cikio ve uzuyor elimden beri geldik mart nisan ne zaman bitecek ya ocak transfer derken nisana doru uzuyoruz bu havuz sis, ne zaman biter su transfer ne zaman olur bilen varmi

Hayirli olsun ins saglikla ilerler
İnşallah öyledir insan umutlanmak istemiyorum günlerdir sizleri okuyorum çok zor bir süreç rabbim hepimize yardım etsin inşallah ilaçların etkisidir diye korkuyorum açıkçası ama çatlama iğnesi olalı 16 gün oldu etkisi kalmışmıdır ki

Ya gerçekten mi ılaçların etkisi felan değildir dimi umutlanmak istemiyor insan

Yani 9.günde eğer transfer sonrası gonopeptyl, ovitral gibi çatlatma iğnesi yapmadıysanız artık ilaç etkisi olmaz :) ama içiniz rahat etsin, kan verin.

12. Gün 381.3 ve 15. Gün 1053.54 iki hafta sonra ultrason istedi isteyen herkese gülücüklü hamilelikler saat 2.09 midem çok bulanıyor
Merhaba arkadaşlar. Benimde 11.gün 298 çıktı. Yarın tekrar yapıcaz bakalım kaç çıkıcak. İkiz olsun çok istiyoruz. Hayırlısı Allahtan tabi. Allahım hayırlısıyla keseyi kalp atışını görmeyi nasip etsin

Arkadaşım mrb. Bende 11.gün erken gebelik testi yaptım. Tam çift çizgi çıktı. Senin 9.gün silik olması normal. 11.gün kan verdim 298 çıktı. Hayırlısıyla seninde değerin böyle çıkacaktır. Ama hemşirelere söyleme. Bana çok olumsuz şeyler söylediler. Ama burdaki arkadaşlar moralimi çok yükselttilee sağolsunlar. Hayırlı haberleri sende verirsin inş

Merhaba, ben yaşamadım ama okuyorum burda bulantı, kusma yaşayanları. Siz doktorunuza bildirin her durumunuzu ama bi sorun olacağını sanmam. Hissetme konusunda da zaten bebek şu an mikroskobik boyutlarda, hissetmeniz imkansız. Süreçte çok gergin oluyoruz, sürekli bi aksilik olacak, sorun çıkacakmış gibi düşünüyoruz. Burda keseyi gören, kalp atışını duyan arkadaşlarda henüz birşey hissetmediğini yazıyor. Ha ben şimdi böyle gayet soğukkanlı bi şekilde yazdım, kendin için de böylemisin dersen değilim benimde aklımda sürekli türlü türlü olumsuzluklar dolaşıyor. Çok ilaç alıyoruz, vücut olarak mahvolduk, psikolojimiz iyi değil. Hepimiz böyleyiz. Yalnız olmadığını bil, kendini üzmemeye çalış. Umarım pozitif haberlerini de alırız

3.gün embriyosu için yüksek gibi değer madem istiyorsun inşallah ikizdir Sağlıkla devam etsin

Yaa nasil gozlerim dolu dolu umutla okudum bir bilseniz iyi ki varsiniz insallah dediginiz gibi su sureci atlatiriz Dokturm Berfu Demir cok ilgili sagolsun aksam konustum sabah kendisi merak etmis aradi bir sey olmaz stres oldun dedi ama 2. Bu niye bu kadar stres anlamadim dediğiniz gibi insallah bebklerimiz de gucludur Allah in izniyle arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…