Pozitifsiniz :)
Hayirli olsun ins saglikla ilerler
Ya gerçekten mi ılaçların etkisi felan değildir dimi umutlanmak istemiyor insanPozitifsiniz :)
Demek istediğim buydu.9.günde bile erken gebelik testinde silik çıkıyor :)
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın12. Gün 381.3 ve 15. Gün 1053.54 iki hafta sonra ultrason istedi isteyen herkese gülücüklü hamilelikler saat 2.09 midem çok bulanıyor
Hayırlı olsun ben çift çizgiyi gördüm
İnşallah öyledir insan umutlanmak istemiyorum günlerdir sizleri okuyorum çok zor bir süreç rabbim hepimize yardım etsin inşallah ilaçların etkisidir diye korkuyorum açıkçası ama çatlama iğnesi olalı 16 gün oldu etkisi kalmışmıdır kiHayirli olsun ins saglikla ilerler
Ya gerçekten mi ılaçların etkisi felan değildir dimi umutlanmak istemiyor insan
Yaa inşallah umarım vardır ne zormuşHayırlı olsun ben çift çizgiyi gördüm
Yok yumurta toplamadan önce vuruldum her ikisinide o kadarYani 9.günde eğer transfer sonrası gonopeptyl, ovitral gibi çatlatma iğnesi yapmadıysanız artık ilaç etkisi olmaz :) ama içiniz rahat etsin, kan verin.
Çok zor transferden sonra bir ay bekliyorsun önce kan sonra kese sonra kalp tam bir ay bekle durYaa inşallah umarım vardır ne zormuş
Rabbim herkesin bu süreçte yardımcısı olsun herşey muallakta insan umutlanamıyor kiÇok zor transferden sonra bir ay bekliyorsun önce kan sonra kese sonra kalp tam bir ay bekle dur
Yok canım siz yine de umutlu olun umut herseydirRabbim herkesin bu süreçte yardımcısı olsun herşey muallakta insan umutlanamıyor ki
Merhaba arkadaşlar. Benimde 11.gün 298 çıktı. Yarın tekrar yapıcaz bakalım kaç çıkıcak. İkiz olsun çok istiyoruz. Hayırlısı Allahtan tabi. Allahım hayırlısıyla keseyi kalp atışını görmeyi nasip etsin12. Gün 381.3 ve 15. Gün 1053.54 iki hafta sonra ultrason istedi isteyen herkese gülücüklü hamilelikler saat 2.09 midem çok bulanıyor
Arkadaşım mrb. Bende 11.gün erken gebelik testi yaptım. Tam çift çizgi çıktı. Senin 9.gün silik olması normal. 11.gün kan verdim 298 çıktı. Hayırlısıyla seninde değerin böyle çıkacaktır. Ama hemşirelere söyleme. Bana çok olumsuz şeyler söylediler. Ama burdaki arkadaşlar moralimi çok yükselttilee sağolsunlar. Hayırlı haberleri sende verirsin inş
Merhaba, ben yaşamadım ama okuyorum burda bulantı, kusma yaşayanları. Siz doktorunuza bildirin her durumunuzu ama bi sorun olacağını sanmam. Hissetme konusunda da zaten bebek şu an mikroskobik boyutlarda, hissetmeniz imkansız. Süreçte çok gergin oluyoruz, sürekli bi aksilik olacak, sorun çıkacakmış gibi düşünüyoruz. Burda keseyi gören, kalp atışını duyan arkadaşlarda henüz birşey hissetmediğini yazıyor. Ha ben şimdi böyle gayet soğukkanlı bi şekilde yazdım, kendin için de böylemisin dersen değilimMerhaba arkadaslar insallah hepimizin tutar.Ben dun dondurulmus 6.gun embiryosu transferi oldum asiri asiri su ictim ama yine de doktor yeteri kadar degil dedi sonda ile su gonderdi.Transfer sonrasi eve gelirken cok cok kustum eve geldim ilaclarimi icemedim kustum yemek yiyemedim basagrisi da cabasi cok krkuyorum bebegime bir sey oldu mu tabi oanikte oldum stres.Ilk gun badima bunlarin gelmesi beni cok uzdu.2.transferim bu cok yoruldum artik.Basina boyle gelen var mi bebegimi hic hissetmiyorum
3.gün embriyosu için yüksek gibi değer madem istiyorsun inşallah ikizdirMerhaba arkadaşlar. Benimde 11.gün 298 çıktı. Yarın tekrar yapıcaz bakalım kaç çıkıcak. İkiz olsun çok istiyoruz. Hayırlısı Allahtan tabi. Allahım hayırlısıyla keseyi kalp atışını görmeyi nasip etsin
Yaa nasil gozlerim dolu dolu umutla okudum bir bilseniz iyi ki varsiniz insallah dediginiz gibi su sureci atlatirizMerhaba, ben yaşamadım ama okuyorum burda bulantı, kusma yaşayanları. Siz doktorunuza bildirin her durumunuzu ama bi sorun olacağını sanmam. Hissetme konusunda da zaten bebek şu an mikroskobik boyutlarda, hissetmeniz imkansız. Süreçte çok gergin oluyoruz, sürekli bi aksilik olacak, sorun çıkacakmış gibi düşünüyoruz. Burda keseyi gören, kalp atışını duyan arkadaşlarda henüz birşey hissetmediğini yazıyor. Ha ben şimdi böyle gayet soğukkanlı bi şekilde yazdım, kendin için de böylemisin dersen değilimbenimde aklımda sürekli türlü türlü olumsuzluklar dolaşıyor. Çok ilaç alıyoruz, vücut olarak mahvolduk, psikolojimiz iyi değil. Hepimiz böyleyiz. Yalnız olmadığını bil, kendini üzmemeye çalış. Umarım pozitif haberlerini de alırız
Amin inşallah. Herkesin gönlüne göre versin rabbim3.gün embriyosu için yüksek gibi değer madem istiyorsun inşallah ikizdirSağlıkla devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?