Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Amin inşallah burda ki arkadaşlara daha çok inanıyorum sonuçta yaşayan biliyor hemşireye bazı şeyleri söylemek o kadar kolay ki

Arkadaşlar iki gündür adet ağrısı gibi sancılar gelip gidiyo göğüslerim şişmedi bile dolu ama yumuşak anlamadım yarında test günüm sanırım bu sefer de olmadı

Arkadaşlar iki gündür adet ağrısı gibi sancılar gelip gidiyo göğüslerim şişmedi bile dolu ama yumuşak anlamadım yarında test günüm sanırım bu sefer de olmadı

Neredeyse yarımızda o ağrılar var Progesteronun etkisi. Bazı kadınlarda adet sancısı gibi kasılma oluyor, bazılarında olmuyor. Yani tutup tutmadığıyla bir alakası yok. Meme şişliği de öyle.

İnşallah hayırlı sonucu alırsınız :) Yazın buraya

İnşallah tabiki yazarım bu sefer hiç idrar testi yapmadım yarın kanda öğrenicez artık

Amin inşallah burda ki arkadaşlara daha çok inanıyorum sonuçta yaşayan biliyor hemşireye bazı şeyleri söylemek o kadar kolay ki
Aynen canım. 2 test yaptım biri geceydi silik çıktı. Diğerini sabah yaptım hemen çift çizgi çıktı diyorum.surat büküp keşke yapmasaydınız ilaçlsrdan çift çıkabikiyor. Boşa ümitlenmeseydiniz. Kanda net sonucu görücez dedi. Ama burdaki arkadaşlar gerçekten çok yapıcı ve akla mantığa uyan şekilde konuştular sağolsunlar

Bu süreçte insanı pozitif yönde etkileyen herkes çok değerli allah herkesten razı olsun

Mikroskopla zor görünen bir kaç hücreli embriyoyu hissetmeniz zaten mümkün değil :) hormonlar oynadıkça duygusallık artıyor tabi ama kusmadan dolayı bir sorun olacağını sanmıyorum. Enfeksiyon olasılığını doktorunuza sordunuz mu? Çok fazla su içtiğinizden mi mide bulantısı yaptı acaba, yoksa sonda ile su verilmesi mi neden oldu, o konuda birşey dediler mi?

Ins pozitif sonuc alacaksin canm yüregini ferah tut transferin kacinci günündedsin

Evet cok haklisiniz ama panik oldumdoktor streil dedi ama 4 lt yakin su icmistim ondan dolayi cikardim bir de stres.Gece 12 den sonra duzeldim cok sukir su an gayet iyiyim ama sersemlik kaldi.Tek korkum bir sey oldu mu acaba

Kızlar hepinize merhabalar benim de transferim 4 martta yapıldı... 3. Gün embriyosu tek embriyo.. Zaten tek yumurtam vardı şu an çok erken ama belirti falan yaşamıyorum hiç. İlk 3 gün biraz kasıklarım ağrıdı ama dün vr bugün azaldı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Bu arada ankarada bahçecide yaptırdık berfu hocada ilk deneme..

Ben de 8 mart berfu hoca insallah pozitifi goruruz benim de tek embiryo baska yok ve 2.deneme cok cok yoruldum insallah hepimizin kucagi bebislerimizle dolar

Ben de 8 mart berfu hoca insallah pozitifi goruruz benim de tek embiryo baska yok ve 2.deneme cok cok yoruldum insallah hepimizin kucagi bebislerimizle dolar
İnşallah canımmm senin daha yeni. İnsan ilk iki gün aman yavaş hareket edeyim aman bişey olmasın falan diyor :) ama ben hep yürüdüm iğneye de yürüyerek gidiyorum.. Evin içinde de öyle. Annem yanımda bir şey yaptırmıyor gerçi :)

Ben de aynı durumdayım yarın test günüm umudum yok malesef 2 negatif aşılamadan sonra bu ilk denememizdi

Ne guzel biz ailelerimize soylemedik supriz yap.ak istemistik insallah tutarda onlara supriz yapabiliriz ben 1.de igneye gittim bunda gobekten kendim vuruyorum evde az az hareket ediyorum bilmiyorum gecen de hic belirti yok ve negatifti bunda da korkuyorum cok

Kimsenin bilgisi yok mu gerçekten yaşayan ya da bu durumuolumsuz yorumlarınıza da açığım en azndan bi bilgilerinizi paylasirsaniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…