Amin inşallah burda ki arkadaşlara daha çok inanıyorum sonuçta yaşayan biliyor hemşireye bazı şeyleri söylemek o kadar kolay kiArkadaşım mrb. Bende 11.gün erken gebelik testi yaptım. Tam çift çizgi çıktı. Senin 9.gün silik olması normal. 11.gün kan verdim 298 çıktı. Hayırlısıyla seninde değerin böyle çıkacaktır. Ama hemşirelere söyleme. Bana çok olumsuz şeyler söylediler. Ama burdaki arkadaşlar moralimi çok yükselttilee sağolsunlar. Hayırlı haberleri sende verirsin inş
Arkadaşlar iki gündür adet ağrısı gibi sancılar gelip gidiyo göğüslerim şişmedi bile dolu ama yumuşak anlamadım yarında test günüm sanırım bu sefer de olmadı
İnşallah tabiki yazarım bu sefer hiç idrar testi yapmadım yarın kanda öğrenicez artıkNeredeyse yarımızda o ağrılar varProgesteronun etkisi. Bazı kadınlarda adet sancısı gibi kasılma oluyor, bazılarında olmuyor. Yani tutup tutmadığıyla bir alakası yok. Meme şişliği de öyle.
İnşallah hayırlı sonucu alırsınız :) Yazın buraya
Aynen canım. 2 test yaptım biri geceydi silik çıktı. Diğerini sabah yaptım hemen çift çizgi çıktı diyorum.surat büküp keşke yapmasaydınız ilaçlsrdan çift çıkabikiyor. Boşa ümitlenmeseydiniz. Kanda net sonucu görücez dedi. Ama burdaki arkadaşlar gerçekten çok yapıcı ve akla mantığa uyan şekilde konuştular sağolsunlarAmin inşallah burda ki arkadaşlara daha çok inanıyorum sonuçta yaşayan biliyor hemşireye bazı şeyleri söylemek o kadar kolay ki
Bu süreçte insanı pozitif yönde etkileyen herkes çok değerli allah herkesten razı olsunAynen canım. 2 test yaptım biri geceydi silik çıktı. Diğerini sabah yaptım hemen çift çizgi çıktı diyorum.surat büküp keşke yapmasaydınız ilaçlsrdan çift çıkabikiyor. Boşa ümitlenmeseydiniz. Kanda net sonucu görücez dedi. Ama burdaki arkadaşlar gerçekten çok yapıcı ve akla mantığa uyan şekilde konuştular sağolsunlar
Mikroskopla zor görünen bir kaç hücreli embriyoyu hissetmeniz zaten mümkün değil :) hormonlar oynadıkça duygusallık artıyor tabi ama kusmadan dolayı bir sorun olacağını sanmıyorum. Enfeksiyon olasılığını doktorunuza sordunuz mu? Çok fazla su içtiğinizden mi mide bulantısı yaptı acaba, yoksa sonda ile su verilmesi mi neden oldu, o konuda birşey dediler mi?Merhaba arkadaslar insallah hepimizin tutar.Ben dun dondurulmus 6.gun embiryosu transferi oldum asiri asiri su ictim ama yine de doktor yeteri kadar degil dedi sonda ile su gonderdi.Transfer sonrasi eve gelirken cok cok kustum eve geldim ilaclarimi icemedim kustum yemek yiyemedim basagrisi da cabasi cok krkuyorum bebegime bir sey oldu mu tabi oanikte oldum stres.Ilk gun badima bunlarin gelmesi beni cok uzdu.2.transferim bu cok yoruldum artik.Basina boyle gelen var mi bebegimi hic hissetmiyorum
Ins pozitif sonuc alacaksin canm yüregini ferah tut transferin kacinci günündedsinİnşallah öyledir insan umutlanmak istemiyorum günlerdir sizleri okuyorum çok zor bir süreç rabbim hepimize yardım etsin inşallah ilaçların etkisidir diye korkuyorum açıkçası ama çatlama iğnesi olalı 16 gün oldu etkisi kalmışmıdır ki
Mikroskopla zor görünen bir kaç hücreli embriyoyu hissetmeniz zaten mümkün değil :) hormonlar oynadıkça duygusallık artıyor tabi ama kusmadan dolayı bir sorun olacağını sanmıyorum. Enfeksiyon olasılığını doktorunuza sordunuz mu? Çok fazla su içtiğinizden mi mide bulantısı yaptı acaba, yoksa sonda ile su verilmesi mi neden oldu, o konuda birşey dediler mi?
Evet cok haklisiniz ama panik oldumMikroskopla zor görünen bir kaç hücreli embriyoyu hissetmeniz zaten mümkün değil :) hormonlar oynadıkça duygusallık artıyor tabi ama kusmadan dolayı bir sorun olacağını sanmıyorum. Enfeksiyon olasılığını doktorunuza sordunuz mu? Çok fazla su içtiğinizden mi mide bulantısı yaptı acaba, yoksa sonda ile su verilmesi mi neden oldu, o konuda birşey dediler mi?
Ben de 8 mart berfu hoca insallah pozitifi goruruz benim de tek embiryo baska yok ve 2.deneme cok cok yoruldum insallah hepimizin kucagi bebislerimizle dolarKızlar hepinize merhabalarbenim de transferim 4 martta yapıldı... 3. Gün embriyosu tek embriyo.. Zaten tek yumurtam vardı şu an çok erken ama belirti falan yaşamıyorum hiç. İlk 3 gün biraz kasıklarım ağrıdı ama dün vr bugün azaldı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Bu arada ankarada bahçecide yaptırdık berfu hocada ilk deneme..
İnşallah canımmm senin daha yeni. İnsan ilk iki gün aman yavaş hareket edeyim aman bişey olmasın falan diyor :) ama ben hep yürüdüm iğneye de yürüyerek gidiyorum.. Evin içinde de öyle. Annem yanımda bir şey yaptırmıyor gerçi :)Ben de 8 mart berfu hoca insallah pozitifi goruruz benim de tek embiryo baska yok ve 2.deneme cok cok yoruldum insallah hepimizin kucagi bebislerimizle dolar
Arkadaşlar iki gündür adet ağrısı gibi sancılar gelip gidiyo göğüslerim şişmedi bile dolu ama yumuşak anlamadım yarında test günüm sanırım bu sefer de olmadı
Ne guzel biz ailelerimize soylemedik supriz yap.ak istemistik insallah tutarda onlara supriz yapabilirizİnşallah canımmm senin daha yeni. İnsan ilk iki gün aman yavaş hareket edeyim aman bişey olmasın falan diyor :) ama ben hep yürüdüm iğneye de yürüyerek gidiyorum.. Evin içinde de öyle. Annem yanımda bir şey yaptırmıyor gerçi :)
Yarın inşallah ikimiz de pozitif haberler alırız canımBen de aynı durumdayım yarın test günüm umudum yok malesef 2 negatif aşılamadan sonra bu ilk denememizdi
İnşallah hayırlı haberler alırızYarın inşallah ikimiz de pozitif haberler alırız canımne kadar insan belirti görmese de Ümit beslemekten geri kalamıyo
Ee bende olmadı öyle yerleşmedi mi benimkiGenellikle kahve ve pembe yerleşme kanaması olarak biliniyor ama doktorunuza mutlaka haber verin
Sizinkiler annemi üzmeyeyim diye sessiz sedasız gelecekEe bende olmadı öyle yerleşmedi mi benimki
Benim bir bilgim yokKimsenin bilgisi yok mu gerçekten yaşayan ya da bu durumuolumsuz yorumlarınıza da açığım en azndan bi bilgilerinizi paylasirsaniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?