Transferin 9. Günündeyim inşallah hayırlı sonuçlar alırımIns pozitif sonuc alacaksin canm yüregini ferah tut transferin kacinci günündedsin
Benim tek embriyo transfer edildiŞimdi hangi aşamadasın. Kese için gün ne zaman verdiler. Birde ikizmi peki
KısmetSizinkiler annemi üzmeyeyim diye sessiz sedasız gelecek
Hiç umutsuzluğa kapılma ben de hep regl ağrısı gibi ağrılar yaşadım göğüslerimde hiç bir farklılık olmadı hala da yokArkadaşlar iki gündür adet ağrısı gibi sancılar gelip gidiyo göğüslerim şişmedi bile dolu ama yumuşak anlamadım yarında test günüm sanırım bu sefer de olmadı
Yarın tekrar kan vericem. Ona göre kese için tarih vericem dedi. Kaçıncı gün embriyosuydu seninki. Benimkin3.gün çift koydular 11.günde 298 çıktı.senin değerlerin nasıldı. Ona göre bende tahmin edimBenim tek embriyo transfer edildi
17 marta kese ve belki kalp atışı duyabiliriz dedi dr
inşallah sağlıkla tamamlarız
Sana ne zamana randevu verdiler?
Azönce eski msjlara baktım. Galiba aynı devam ederiz. Seninde değerin yüksekmiş.Doktor belki ikiz olabilir dedi. Ama aynıymış senleBenim tek embriyo transfer edildi
17 marta kese ve belki kalp atışı duyabiliriz dedi dr
inşallah sağlıkla tamamlarız
Sana ne zamana randevu verdiler?
Canım neredeyse herkes yazdı lekelenmesi olduğunu. Normal bi durum. Ben lekelenmem olunca gidip kan vermiştim, seninde 10.günün sanırım. Artık gidip kan verebilirsin, varsa kanda çıkar. Hem korkularından kurtulursun, biraz sakinleşirsin. İnşallah pozitifi görürsünKimsenin bilgisi yok mu gerçekten yaşayan ya da bu durumuolumsuz yorumlarınıza da açığım en azndan bi bilgilerinizi paylasirsaniz çok sevinirim
4litre mi?Evet cok haklisiniz ama panik oldumdoktor streil dedi ama 4 lt yakin su icmistim ondan dolayi cikardim bir de stres.Gece 12 den sonra duzeldim cok sukir su an gayet iyiyim ama sersemlik kaldi.Tek korkum bir sey oldu mu acaba
Ben de mecburen bir tek kendi anneme söyledim. Yardımcı olsun diye. Doktor normal hayatınıza dönün diyor ama işte insan korkuyor. Sonra da keşke dememek için dikkat ediyor.. Hiç korkma canım evet çok istiyoruz hepimiz ama geçen bir cümle duydum bir yerde.. Dünyaya sadece anne olmak için gelmedik.. Diyordu cümlede.. O cümleyi duyduğumdan beri sanki biraz daha rahatım.. Biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Gerisi takdir i ilahi :)Ne guzel biz ailelerimize soylemedik supriz yap.ak istemistik insallah tutarda onlara supriz yapabilirizben 1.de igneye gittim bunda gobekten kendim vuruyorum evde az az hareket ediyorum bilmiyorum gecen de hic belirti yok ve negatifti bunda da korkuyorum cok
Kesinlikle cok hakli bir cumle ama insan ozlem duyuyor bebege insallah olurBen de mecburen bir tek kendi anneme söyledim. Yardımcı olsun diye. Doktor normal hayatınıza dönün diyor ama işte insan korkuyor. Sonra da keşke dememek için dikkat ediyor.. Hiç korkma canım evet çok istiyoruz hepimiz ama geçen bir cümle duydum bir yerde.. Dünyaya sadece anne olmak için gelmedik.. Diyordu cümlede.. O cümleyi duyduğumdan beri sanki biraz daha rahatım.. Biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Gerisi takdir i ilahi :)
Hakkinizda hayirlisi olsun kacinci denemeydi benim de tek embiryo baska yok bu da zor geldiBugün 9.günümdü be kanda kocaman 00 yazıyordu...5 gün embiryosu 1 tane idi malesef tutmadı benimki
Insallah olmaz da tutar tek bu vardi geriye hic kalmadi üzülüyorum4litre mi?e normalmiş o zaman
Geçmiş olsun. Ben birşey olacağını sanmam, transferden sonra bana söyledikleri öksürmek, hapşırmak, tuvalete çıkmak için ıkınmak vs vs hiçbir zararı yok. Kusmanın şiddetinin de bunlara benzediğini varsayarsak, hiç sorun yoktur diye düşünüyorum.
Açık pembe akıntı, kasık ağrısı, lekelenme... yalnızca bu kelimeleri bu fotumda aratsanız binlerce mesaj çıkar benzer durumu yaşayanların paylaştığı. Yani bunun normal olduğunu hepimiz biliyoruz ve burada okuyoruz.Kimsenin bilgisi yok mu gerçekten yaşayan ya da bu durumuolumsuz yorumlarınıza da açığım en azndan bi bilgilerinizi paylasirsaniz çok sevinirim
Bende de kalmadı, üzülme. Eğer maddi imkanın varsa tekrar denersin. Yoksa da sanırım 2 başarısız denemeden sonra rapor alınabiliyormuş, orada ilaçları da devlet mi karşılıyor tam emin değilim ama, bir avantaj yaratılabilir indirim vs ile.Insallah olmaz da tutar tek bu vardi geriye hic kalmadi üzülüyorum
Merak etmeyin siteden ayrılcam zaten.bu kadar kırıcı olmanızı gerektirecek bi durum yok .burda nasıl ki insanlar dertlerini düşüncelerini paylaşıp kendilerine umut arıyorlar. Böyle bu msji okuduğum için çok üzücü.........iyi günler sağlıklı günler....Açık pembe akıntı, kasık ağrısı, lekelenme... yalnızca bu kelimeleri bu fotumda aratsanız binlerce mesaj çıkar benzer durumu yaşayanların paylaştığı. Yani bunun normal olduğunu hepimiz biliyoruz ve burada okuyoruz.
Lütfen beni yanlış anlamayın ama çok paniksiniz. Buraya güzel paylaşımlar yapıp birbirimizi rahatlatmak için geliyoruz ama sizin mesajlarınızı ne zaman okusam bir korku, endişe, panik havası; geriliyorum. Sizi okuyan ve endişe, merak içinde olan başka insanlar da benden çok daha fazla etkilenebilir. Eğer çok korkuyorsanız doktorunuza sorun, forumlarda arama yapın, ama burada panik havasıyla ve ısrarla her gün bu tarz mesaj paylaşıp kendinizi de okuyanları da strese sokmayın lütfen.
Yaa sizin kacinci gun embiryosu kacinci gun ne zaman sonuc belli olacak?Kendime yakin hissediyorum tek embiryo ile savas verenleri bi yerde onlar altin top diye okumustum insallah oyeldir de bebislerimize kavusuruzBende de kalmadı, üzülme. Eğer maddi imkanın varsa tekrar denersin. Yoksa da sanırım 2 başarısız denemeden sonra rapor alınabiliyormuş, orada ilaçları da devlet mi karşılıyor tam emin değilim ama, bir avantaj yaratılabilir indirim vs ile.
Şimdi çalışıyorsan işe odaklan, değilsen de çok akıcı birkaç kitap al, bütün gün onları oku, zaman geçsin, sonunda dapozitif
Bende 3 tane vardı. İlk transferde pozitifi gördüm ama 5.haftada gelişimi durdu. Sonra çift transfer ettik; 5.gün embriyoları, kaliteleri düşük, gebelik vaadeden embriyolar dediler. Pozitifi gördüm, 19Mart’ta muayenem var. Kısmet bakalım, inşallah kavuşuruz yavrulara :)Yaa sizin kacinci gun embiryosu kacinci gun ne zaman sonuc belli olacak?Kendime yakin hissediyorum tek embiryo ile savas verenleri bi yerde onlar altin top diye okumustum insallah oyeldir de bebislerimize kavusuruz
Üzülmeniz için söylemedim bunları; bu paniğiniz kendinize zarar, çevrenize de negatif bir enerji yayıyor.Merak etmeyin siteden ayrılcam zaten.bu kadar kırıcı olmanızı gerektirecek bi durum yok .burda nasıl ki insanlar dertlerini düşüncelerini paylaşıp kendilerine umut arıyorlar. Böyle bu msji okuduğum için çok üzücü.........iyi günler sağlıklı günler....
Zor bir durum Allah sabır versin. İnsallah bir sonraki denemenizde olumlu sonuç alırsınız moralinizi bozmayın allahtan umut kesilmezBugün 9.günümdü be kanda kocaman 00 yazıyordu...5 gün embiryosu 1 tane idi malesef tutmadı benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?