Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Cok sevindim sizin adiniza ikizler geliyoor masallahkedi ben de istiyorum da esim istemiyor toksa cok iyi dusunmussuz.Benin de 5bc dedi 6.gune zor gitti diger 12 tane öldü.Kalitesi nasil bilmiyorum ben 5.gune gidene bakarim dedi doktor kistas oymus

Ne güzel yapmışsınız hem bebeğiniz yavru kediyle büyücek bundan güzeli yok benimde 18 martta kese ve kalp atışı.

En fazla 1 litre su içmişimdir üstelik idrara da fazla sıkışık değildim. Doktorum niye sıkışık gelmedin dedi bende geçen sefer zar zor dayandım üstelik 2 saat bekledim dedim tamam o zaman deyip transferimi yaptı. 20 dakika geçer geçmez nerden geldi bilmiyorum az kalsın altıma yapacaktım çok üşüyüp titredim hoplayıp sanki hiç bir şey olmamış gibi tuvaletimi yaptım. İnşallah tutunmuştur minnoşlarım transferden sonra baya stres yaptım. Nasip kısmet İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün

Siteden ayrılmanızı gerektirecek bir durum yok aslında arkadaş kötü bir şey söylememiş siz çok panik yapıyorsunuz öncelikle kendiniz için daha sakin olun bebişlerinizi de yazık

ben insanları ne üzecek, ne de kıracak, ne de umutlarını yıkacak bisey telafuz etmis olsaydım ozaman haklısınız dgru söylüyorsunuz derdim.ben sadece kendimeumut için için de saklamaktansa paylasmakistedim buda negatif enerji verilmiş sorun değil.dusunceniz için yine de teşekkür ederim....

Siteden ayrılmanızı gerektirecek bir durum yok aslında arkadaş kötü bir şey söylememiş siz çok panik yapıyorsunuz öncelikle kendiniz için daha sakin olun bebişlerinizi de yazık
beni insanlara negatif enerji verdigimi,insanları strese soktuğumu ifade edio bu benm için üzücü bi durum.ben kötü bi davranış sergilediğimi düşünmüyorum.....yinede teşekkür ederim düşünceleriniz için....

Ben de 1.de aynen oyleydim bu sefer boyle yapayim dedim olmadi ustelik ise yaramayip sonda ile su gonderdiler yine de.Insallah tutar miniklerimiz annelerine biz miniklerimize kavusalim

Daha önceden 7 aşılama 5.tüp bebek denemesi ile bir oğlum var 5 yaşında...6.denemeyi kardeşi olsun diye birkez deneyelim dedik olmadi oda

Başka deneme şansımda yok dondurulmuş felan....Zaten maddi olarak da zor bu saaten sonra da rabbim cümlesine nasip etsin insllah

Ben de 1.de aynen oyleydim bu sefer boyle yapayim dedim olmadi ustelik ise yaramayip sonda ile su gonderdiler yine de.Insallah tutar miniklerimiz annelerine biz miniklerimize kavusalim
Benimki de işe yaramadı geçen sefer 40 dakika kadar dayanmıştım. Amin canım İnşallah sım sıkı tutunsun minnoşlarımız ❤

Arkadaş istediği gibi düşünebilir bu sizin siteden ayrılmanızı gerektirmez biz burda birbirimize yardım etmek için varız. Bence bir yere gitmeyin kimsenin malı değil site. Ama yine de siz bilirsiniz

Başka deneme şansımda yok dondurulmuş felan....Zaten maddi olarak da zor bu saaten sonra da rabbim cümlesine nasip etsin insllah
Üzülme canım vakti var demekki. İnşallah belki de kendin hamile kalırsın. Ne güzel bir oğlun varmış İnşallah hayırlısıyla hayırlı vakitte kardeşide gelecek. Ben 9 senedir uğraşıyorum çocuğum olsun diye 5 seneye kadar hamile kalamadım. Sonra da kayıplarım oldu en fazla 10 haftaya kadar ilerleyebildi 1 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. Bu 2.denemem İnşallah bu sefer Rabbim kucağıma almayı nasip etsin. Yani diyeceğim umudunu kaybetme Rabbim büyük. İnşallah bizimde bir gün yüzümüz gülecek ❤

Arkadaş istediği gibi düşünebilir bu sizin siteden ayrılmanızı gerektirmez biz burda birbirimize yardım etmek için varız. Bence bir yere gitmeyin kimsenin malı değil site. Ama yine de siz bilirsiniz
bi konu olur düşünce,fikrini söyleyebilir ama kişisel olarak benim burdaki insanları olumsuz etkilediğimi söylemesi ki hiç böyle bi niyetim asla burda olmadı olamazda cnku burda anca birbirimizi anlayan insanlarız ki bu süreç de bide nasıl.insanlara umut,kırıcı olabilirim....nys sorun değil özgecim.....

Teşekkür ederim bilgi için

Aminn inşallah canım rabbi. En kısa sürede sanada yaşatsın anneliği çok şükür bir evlâdım var en azından tatim o duyguyu sende yaşarsın inşallah

İnşallah, sağlıkla 1 tane de gelse razıyım, yeter ki gelsin :)
Eşim evcil hayvana soğuk bakıyordu, ilk düşükten sonra o kadar üzüldü ki o da oyalanacak birşey istedi sanırım, kendisi istedi almamızı :) şimdi evde neşe oldu ufaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…