- 7 Ocak 2021
- 246
- 317
- 33
- 36
Cok sevindim sizin adiniza ikizler geliyoor masallahBende 3 tane vardı. İlk transferde pozitifi gördüm ama 5.haftada gelişimi durdu. Sonra çift transfer ettik; 5.gün embriyoları, kaliteleri düşük, gebelik vaadeden embriyolar dediler. Pozitifi gördüm, 19Mart’ta muayenem var. Kısmet bakalım, inşallah kavuşuruz yavrulara :)
Stresimi alsın diye bir yavru kedi sahiplendik, onunla oynarken herşeyi unutuyoruz :)
Ne güzel yapmışsınız hem bebeğiniz yavru kediyle büyücek bundan güzeli yokBende 3 tane vardı. İlk transferde pozitifi gördüm ama 5.haftada gelişimi durdu. Sonra çift transfer ettik; 5.gün embriyoları, kaliteleri düşük, gebelik vaadeden embriyolar dediler. Pozitifi gördüm, 19Mart’ta muayenem var. Kısmet bakalım, inşallah kavuşuruz yavrulara :)
Stresimi alsın diye bir yavru kedi sahiplendik, onunla oynarken herşeyi unutuyoruz :)
En fazla 1 litre su içmişimdir üstelik idrara da fazla sıkışık değildim. Doktorum niye sıkışık gelmedin dedi bende geçen sefer zar zor dayandım üstelik 2 saat bekledim dedim tamam o zaman deyip transferimi yaptı. 20 dakika geçer geçmez nerden geldi bilmiyorum4litre mi?e normalmiş o zaman
Geçmiş olsun. Ben birşey olacağını sanmam, transferden sonra bana söyledikleri öksürmek, hapşırmak, tuvalete çıkmak için ıkınmak vs vs hiçbir zararı yok. Kusmanın şiddetinin de bunlara benzediğini varsayarsak, hiç sorun yoktur diye düşünüyorum.
Siteden ayrılmanızı gerektirecek bir durum yok aslında arkadaş kötü bir şey söylememiş siz çok panik yapıyorsunuz öncelikle kendiniz için daha sakin olun bebişlerinizi de yazıkMerak etmeyin siteden ayrılcam zaten.bu kadar kırıcı olmanızı gerektirecek bi durum yok .burda nasıl ki insanlar dertlerini düşüncelerini paylaşıp kendilerine umut arıyorlar. Böyle bu msji okuduğum için çok üzücü.........iyi günler sağlıklı günler....
ben insanları ne üzecek, ne de kıracak, ne de umutlarını yıkacak bisey telafuz etmis olsaydım ozaman haklısınız dgru söylüyorsunuz derdim.ben sadece kendimeumut için için de saklamaktansa paylasmakistedim buda negatif enerji verilmiş sorun değil.dusunceniz için yine de teşekkür ederim....Üzülmeniz için söylemedim bunları; bu paniğiniz kendinize zarar, çevrenize de negatif bir enerji yayıyor.
Sizin ayrılmanız beni mutlu etmez, öyle bir talepte bulunmak da benim haddime değil. Sadece hem sizin hem mesajlarınızı okuyanların iyiliği için bir tavsiyede bulundum. Üzdüysem kusura bakmayın.
beni insanlara negatif enerji verdigimi,insanları strese soktuğumu ifade edio bu benm için üzücü bi durum.ben kötü bi davranış sergilediğimi düşünmüyorum.....yinede teşekkür ederim düşünceleriniz için....Siteden ayrılmanızı gerektirecek bir durum yok aslında arkadaş kötü bir şey söylememiş siz çok panik yapıyorsunuz öncelikle kendiniz için daha sakin olun bebişlerinizi de yazık
Ben de 1.de aynen oyleydim bu sefer boyle yapayim dedim olmadi ustelik ise yaramayip sonda ile su gonderdiler yine de.Insallah tutar miniklerimiz annelerine biz miniklerimize kavusalimEn fazla 1 litre su içmişimdir üstelik idrara da fazla sıkışık değildim. Doktorum niye sıkışık gelmedin dedi bende geçen sefer zar zor dayandım üstelik 2 saat bekledim dedim tamam o zaman deyip transferimi yaptı. 20 dakika geçer geçmez nerden geldi bilmiyorumaz kalsın altıma yapacaktım çok üşüyüp titredim hoplayıp sanki hiç bir şey olmamış gibi tuvaletimi yaptım. İnşallah tutunmuştur minnoşlarım transferden sonra baya stres yaptım. Nasip kısmet İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün
Benimki de işe yaramadıBen de 1.de aynen oyleydim bu sefer boyle yapayim dedim olmadi ustelik ise yaramayip sonda ile su gonderdiler yine de.Insallah tutar miniklerimiz annelerine biz miniklerimize kavusalim
Arkadaş istediği gibi düşünebilir bu sizin siteden ayrılmanızı gerektirmez biz burda birbirimize yardım etmek için varız. Bence bir yere gitmeyin kimsenin malı değil site. Ama yine de siz bilirsinizbeni insanlara negatif enerji verdigimi,insanları strese soktuğumu ifade edio bu benm için üzücü bi durum.ben kötü bi davranış sergilediğimi düşünmüyorum.....yinede teşekkür ederim düşünceleriniz için....
Üzülme canım vakti var demekki. İnşallah belki de kendin hamile kalırsın. Ne güzel bir oğlun varmış İnşallah hayırlısıyla hayırlı vakitte kardeşide gelecek. Ben 9 senedir uğraşıyorum çocuğum olsun diye 5 seneye kadar hamile kalamadım. Sonra da kayıplarım oldu en fazla 10 haftaya kadar ilerleyebildi 1 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. Bu 2.denemem İnşallah bu sefer Rabbim kucağıma almayı nasip etsin. Yani diyeceğim umudunu kaybetme Rabbim büyük. İnşallah bizimde bir gün yüzümüz gülecek ❤Başka deneme şansımda yok dondurulmuş felan....Zaten maddi olarak da zor bu saaten sonra da rabbim cümlesine nasip etsin insllah
bi konu olur düşünce,fikrini söyleyebilir ama kişisel olarak benim burdaki insanları olumsuz etkilediğimi söylemesi ki hiç böyle bi niyetim asla burda olmadı olamazda cnku burda anca birbirimizi anlayan insanlarız ki bu süreç de bide nasıl.insanlara umut,kırıcı olabilirim....nys sorun değil özgecim.....Arkadaş istediği gibi düşünebilir bu sizin siteden ayrılmanızı gerektirmez biz burda birbirimize yardım etmek için varız. Bence bir yere gitmeyin kimsenin malı değil site. Ama yine de siz bilirsiniz
Arkadaş istediği gibi düşünebilir bu sizin siteden ayrılmanızı gerektirmez biz burda birbirimize yardım etmek için varız. Bence bir yere gitmeyin kimsenin malı değil site. Ama yine de siz bilirsiniz
İnşallah canımHiç umutsuzluğa kapılma ben de hep regl ağrısı gibi ağrılar yaşadım göğüslerimde hiç bir farklılık olmadı hala da yok
22 şubat transferimdi ve pozitifim
İnşallah siz de sağlıkla pozitfi görürsünüz
Teşekkür ederim bilgi içinCanım neredeyse herkes yazdı lekelenmesi olduğunu. Normal bi durum. Ben lekelenmem olunca gidip kan vermiştim, seninde 10.günün sanırım. Artık gidip kan verebilirsin, varsa kanda çıkar. Hem korkularından kurtulursun, biraz sakinleşirsin. İnşallah pozitifi görürsün
Aminn inşallah canım rabbi. En kısa sürede sanada yaşatsın anneliği çok şükür bir evlâdım var en azından tatim o duyguyu sende yaşarsın inşallahÜzülme canım vakti var demekki. İnşallah belki de kendin hamile kalırsın. Ne güzel bir oğlun varmış İnşallah hayırlısıyla hayırlı vakitte kardeşide gelecek. Ben 9 senedir uğraşıyorum çocuğum olsun diye 5 seneye kadar hamile kalamadım. Sonra da kayıplarım oldu en fazla 10 haftaya kadar ilerleyebildi 1 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. Bu 2.denemem İnşallah bu sefer Rabbim kucağıma almayı nasip etsin. Yani diyeceğim umudunu kaybetme Rabbim büyük. İnşallah bizimde bir gün yüzümüz gülecek ❤
Ins canm ins dualarimiz seninle ve hepimizleTransferin 9. Günündeyim inşallah hayırlı sonuçlar alırım
İnşallah, sağlıkla 1 tane de gelse razıyım, yeter ki gelsin :)Cok sevindim sizin adiniza ikizler geliyoor masallahkedi ben de istiyorum da esim istemiyor toksa cok iyi dusunmussuz.Benin de 5bc dedi 6.gune zor gitti diger 12 tane öldü.Kalitesi nasil bilmiyorum ben 5.gune gidene bakarim dedi doktor kistas oymus
Çok iyi yapmışsınız vallaİnşallah, sağlıkla 1 tane de gelse razıyım, yeter ki gelsin :)
Eşim evcil hayvana soğuk bakıyordu, ilk düşükten sonra o kadar üzüldü ki o da oyalanacak birşey istedi sanırım, kendisi istedi almamızı :) şimdi evde neşe oldu ufaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?