Benim 5. gün embriyosu transferden sonra 9. gün 299 çıktı 11. gün 713Yarın tekrar kan vericem. Ona göre kese için tarih vericem dedi. Kaçıncı gün embriyosuydu seninki. Benimkin3.gün çift koydular 11.günde 298 çıktı.senin değerlerin nasıldı. Ona göre bende tahmin edimAllahım inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle devamını getirtir. Yarın yine bir heycan kaç çıkacak diye
ÖzgecimKızlar yarın kalp atışını duymak için doktora gidecem çok heyecanlıyım lütfen bana dua edin inşallah duyarız gerçi her şeyin hayırlısı
Tüm kalbimle güzel haberlerle gelmeni diliyorum, öyle olacağına inancım tamKızlar yarın kalp atışını duymak için doktora gidecem çok heyecanlıyım lütfen bana dua edin inşallah duyarız gerçi her şeyin hayırlısı
Amin inşallah arkadaşım inşallahBenim 5. gün embriyosu transferden sonra 9. gün 299 çıktı 11. gün 713
Olsun bunlar güzel heyecanlar çok şükür
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah
Yarın da güzel artışı görürsün
Dualarımız seninle arkadaşım. Hayırlısıyla yarını bize müjdelersin bizde peşinden sırayla kalp atışı müjdelerini veririzKızlar yarın kalp atışını duymak için doktora gidecem çok heyecanlıyım lütfen bana dua edin inşallah duyarız gerçi her şeyin hayırlısı
Bütün dualarım seninle canım güzel haberini alıcazKızlar yarın kalp atışını duymak için doktora gidecem çok heyecanlıyım lütfen bana dua edin inşallah duyarız gerçi her şeyin hayırlısı
Hayırlı kandiller, benim de yarın sonucum hayırlı haberler alırız inşalalhHerkese Hayrli Sabahlar kızlar....miraç kandilimiz mübarek olsundualarımız,niyetlerimiz kabul olsun inş. Hepimiz güzel sonuçlar alalım.. yarın bende sonuç alicam bana da dua eedermisiniz?umarım yarın sonuç alacak arkadaslar güzel haberler almanız dileğiyle.bol hamisli haberler alacağımız hafta olsun inş...
Dualarımız seninle ozgecimKızlar yarın kalp atışını duymak için doktora gidecem çok heyecanlıyım lütfen bana dua edin inşallah duyarız gerçi her şeyin hayırlısı
Amin canım inşallahDualarımız seninle ozgecimumarım gümbür gümbür atan kalbi duyarsın canım
Kandilimiz mubarek olsun insallah.Sonuc alacaklarda insallah pozitifi gorup mutluluktan ucarlar.Hepimiz bu mubarek kandile insallah tek bedende 2 kisi olarak geciririz.Dualarimiz kabul olsun
Amin kızlarHepimizin kandili mübarek olsun kızlar.. Hepinizin gönlünden geçeni Allah kabul etsin inşallah :)
Inş serenity25 .güzel haberlerde buluşalım insHayırlı kandiller, benim de yarın sonucum hayırlı haberler alırız inşalalh
pelocum kendi adıma çok teşekkür ederim.sana da Hayrli kandiller olsun insHepinize iyi kandiller kızlarDualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Yarın sonuç alacak arkadaşlar inşallah pozitifi görürsünüz
ozge2126 canım gittin mi dr?
Ve dün bugün azar azar kanamam var kanama rengim kuru kan rengi kahve rengi12. Gün 381.3 ve 15. Gün 1053.54 iki hafta sonra ultrason istedi isteyen herkese gülücüklü hamilelikler saat 2.09 midem çok bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?