Canım 13.30 da gideceğimHepinize iyi kandiller kızlarDualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Yarın sonuç alacak arkadaşlar inşallah pozitifi görürsünüz
ozge2126 canım gittin mi dr?
Kahverengi kanamalar çok önemli değil diyorlar bende de var hem kahve kırmızı pembe her renk varVe dün bugün azar azar kanamam var kanama rengim kuru kan rengi kahve rengi
İğneniz var mı progesteron içeren ? Doktorunuza söyleyin varsa da belki dozu artırır. Ama korkmayın neredeyse hepimizde kanama lekelenme var. Tüp bebeğin zorluklarından biri de bu heraldeVe dün bugün azar azar kanamam var kanama rengim kuru kan rengi kahve rengi
İnşallah pozitifi görürsünüzArkadaşlar dayanamadım normalde test günüm yarın ama bugün gidip yaptırıcam lütfen dua edin şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar dayanamadım normalde test günüm yarın ama bugün gidip yaptırıcam lütfen dua edin şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah
Canım normal mi bilmiyorum aynı kanama benimde transferden sonraki 9. Günümde oldu kahvemsi bir renkti doktorum ertesi gün kan testi yaptı 212.3 değeriyle hamilesin dedi 12. Gün değerim 381.3 15. Gün 1053.54 oldu 16. Gün ve 17. Gün ( bugün) az az gene kanamam var ölü kan gibi bir kaç damla geliyor kasılma ve ağrı var bende de doktoruma sordum normal mi değil mi bu dakikada bir şey diyemem artık ultrasonu bekleyeceğiz corasprini kes dedi ( kestirmişti 10. Gün zaten ) kesmiştim zaten diyince bekleyecez bekleyeceğiz dediKızlar gunaydinnnnnnnnn...canlar dün yazmıştım sizlere leke ile ilgili.cok.hafif pencereye sildiğimde hafif sulu pembemsi kahve karışık leke geldi.ve geldikten bu sabah kasiklarima ara ara agro girip duruo,bidaha başlio, belde arada öğle.bu normal miböyle durum yaşayanlar bana bilgi verebilirmisinz
Var olmamı ah o iğneeeİğneniz var mı progesteron içeren ? Doktorunuza söyleyin varsa da belki dozu artırır. Ama korkmayın neredeyse hepimizde kanama lekelenme var. Tüp bebeğin zorluklarından biri de bu heralde
pembis sana çok teşekkür ederim uzun uzun anlatıp aydinlattigin için sana çok ama çok teşekkür ederim.kahve tam da olmasa çok açık pembemsi gibiydi. Bugün de 11.gün 1 gun arayla çok net olmasa da leke oldu.arada bel de kasık d a oldu şiddetli olmasa da. hensireme Bnde sordum yerleşme olabilir test günümü beklememi istedi.nasipse yarın inş öğrenicem.bnmde 2 tane koyuldu 1.kalite 3.gu embriuosu .heyecanla bekliyorum.unarim Bnde senn gibi haberler alırım.yavrunu sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim.bu arada Hayrli kandiller canımCanım normal mi bilmiyorum aynı kanama benimde transferden sonraki 9. Günümde oldu kahvemsi bir renkti doktorum ertesi gün kan testi yaptı 212.3 değeriyle hamilesin dedi 12. Gün değerim 381.3 15. Gün 1053.54 oldu 16. Gün ve 17. Gün ( bugün) az az gene kanamam var ölü kan gibi bir kaç damla geliyor kasılma ve ağrı var bende de doktoruma sordum normal mi değil mi bu dakikada bir şey diyemem artık ultrasonu bekleyeceğiz corasprini kes dedi ( kestirmişti 10. Gün zaten ) kesmiştim zaten diyince bekleyecez bekleyeceğiz dediçok içime sinmedi baş hemşiremi aradım çok normal ağrılar ilaçlardan kanamada büyük ihtimal yerleşme dedi ( çift emriyo transferi) sakince bekle dedi bu durumda sakinlik pek kolay olmadığından bugün akşam iğne vurulmaya gidince ( çift ampul pro...) kan değerime baktıracağım gene ...önemli olan değerin düşmeyip hep artması demişlerdi ama emin değilim ... işte böyle tedirgin zamanlar yaşıyoruz hepimize rabbim anne olmayı nasip etsin .
pembiscim benim arkadaşlarım da böyle senin gibi olan var pıhtı gelmesi konusunda ama.gayet iyiler kötü bisey değilmiş.kalbini ferah tut kuzumVar olmamı ah o iğneeekalçadan çift doz kanamam gene devam günlük ped kullanıyorum ama açıkcası onu bile doldurmuyor ( ) rengi kurumuş kan rengiydi ama dün iki limon tanesi kadar pıhtı geldi tuvalet kağıdına normal mi bilmiyorum
Valla bende kalçadan iğneye kadar yaşadıklarım hiçbişeymiş diyorum. Ne göbekten iğneler, ne opu ne transfer. 11 gündür yaptırıyorum. bugün hemşire baktı baktı eliyle yokladı, iğneyi yapacak bi yer buldu zorlaVar olmamı ah o iğneeekalçadan çift doz kanamam gene devam günlük ped kullanıyorum ama açıkcası onu bile doldurmuyor ( ) rengi kurumuş kan rengiydi ama dün iki limon tanesi kadar pıhtı geldi tuvalet kağıdına normal mi bilmiyorum
Arkadaşım inşallah sende bize mutlu haberi verirsin. Dün senin içinde dua ettim bol bol. Hayırlısıyla güzel haberlerle döneriz birbirimize inşHerkese Hayrli Sabahlar kızlar....miraç kandilimiz mübarek olsundualarımız,niyetlerimiz kabul olsun inş. Hepimiz güzel sonuçlar alalım.. yarın bende sonuç alicam bana da dua eedermisiniz?umarım yarın sonuç alacak arkadaslar güzel haberler almanız dileğiyle.bol hamisli haberler alacağımız hafta olsun inş...
çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun lalis85....umutluyum ama inş umudum kırılmaz......yarin inş güzel haberlerle dönerim sizlere.Arkadaşım inşallah sende bize mutlu haberi verirsin. Dün senin içinde dua ettim bol bol. Hayırlısıyla güzel haberlerle döneriz birbirimize inş
5.gün için 10 gün sonraya veriyorlar genelde test gününü. 12 gün beklerseniz daha yüksek çıkar tabi. Ama sabredemiyorum diyorsan 9.-10.günde kan verebilirsiniz, pozitifse çıkacaktır. İnşallah güzel haberler alırsın5. Gun dondurulmus embriyo icin 12. Gun kan ver dediler, ayni durumda olup evde erken gebelik testi yapanlar ne gun yapti ? 12. Gun degilde 10. Gun tahlil versek ckmazmi? Herkese hayrli kandiller diliyorum.. umarm herkes hayirli dileklerine kavusur
5. Gun dondurulmus embriyo icin 12. Gun kan ver dediler, ayni durumda olup evde erken gebelik testi yapanlar ne gun yapti ? 12. Gun degilde 10. Gun tahlil versek ckmazmi? Herkese hayrli kandiller diliyorum.. umarm herkes hayirli dileklerine kavusur
Özge ne yaptın canımCanım 13.30 da gideceğim
Merak ettim bendeÖzge ne yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?