Arkadaşım mrb. Benimki 3.gün embriyosuydu çift koyuldu. 10.gün gece evde test yaptım silik çıktı. 11.gün sabah evde erken gebelik testi yaptım çift çizgi hwmen çıktı. 11.gün kan verdim 298 çıktı. Arada 2 gün oynuyor senle. İnşalllah dualrımız kabul olur5. Gun dondurulmus embriyo icin 12. Gun kan ver dediler, ayni durumda olup evde erken gebelik testi yapanlar ne gun yapti ? 12. Gun degilde 10. Gun tahlil versek ckmazmi? Herkese hayrli kandiller diliyorum.. umarm herkes hayirli dileklerine kavusur
Bende test var erken gebelik testi, sabah mi yapmaliyim yoksa smdi yapiyimmi blemedm. Negun transfer oldunuz ?Arkadaşım mrb. Benimki 3.gün embriyosuydu çift koyuldu. 10.gün gece evde test yaptım silik çıktı. 11.gün sabah evde erken gebelik testi yaptım çift çizgi hwmen çıktı. 11.gün kan verdim 298 çıktı. Arada 2 gün oynuyor senle. İnşalllah dualrımız kabul olur
Çok şükürMerhaba arkadaşlar bugün test günümde mübarek günde pozitifimi aldım beta hcg 509 iki gün sonra tekrar test rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin. Herkese hayırlı kandiller canım kızlar
İyi kandiller5. Gun dondurulmus embriyo icin 12. Gun kan ver dediler, ayni durumda olup evde erken gebelik testi yapanlar ne gun yapti ? 12. Gun degilde 10. Gun tahlil versek ckmazmi? Herkese hayrli kandiller diliyorum.. umarm herkes hayirli dileklerine kavusur
Cok sagolun insallah, ben kan tahlili beklerken cok gerilirim oyuzden evde bi erken gebelik testi yapmak istiorm ama negun yapcam bilemedmİyi kandiller
Benim de 5.gün embriyosu transferi yapıldı bana 10. gün dedi dr kan testi için evde hiç yapmadan bekledim kanda pozitifi gördüm çok şükür
En güzeli tahlil vermek evdeki testler yanıltabiliyor inşallah sizden de güzel haber alırız
Benim 25 şubatta transfer oldu. 11.günde evde sabah yaptım. Öğlende kan testi verdim 298 çıktı. Bugünde 808 çıktı çok şükür AllahımaBende test var erken gebelik testi, sabah mi yapmaliyim yoksa smdi yapiyimmi blemedm. Negun transfer oldunuz ?
Hayırlı olsun canmMerhaba arkadaşlar bugün test günümde mübarek günde pozitifimi aldım beta hcg 509 iki gün sonra tekrar test rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin. Herkese hayırlı kandiller canım kızlar
Canım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
Canım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
Maşallah özgecim kucağına da almayı nasip etsinCanım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
Özge ne yaptın canım
Kızlar çok şükür duydum kalp sesini darısı isteyen herkesin basına rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin inşallahMerak ettim bende
Amin canım cümlemizin inşallahMaşallah özgecim kucağına da almayı nasip etsin
Kızlar çok şükür duydum kalp sesini darısı isteyen herkesin basına rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür, çok sevindimCanım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
Canım sormayı unuttum ya bilmiyorum kaç hafta olduğunuAy hadi gözün aydın nasıl merak ettim seni yazmayınca bir terslik mi var diye düşündüm .çok şükür canım kaç haftalık olmuş
Oh çok şükür bugün aklım hep sendeydiCanım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
Çok soru soruyorum ama affedersin ilaçları kullanmaya devam mı dedi.haftaya benimde varya o yüzden merak ediyorum kusura bakmaCanım sormayı unuttum ya bilmiyorum kaç hafta olduğunu
Canım üzülme desem de biliyoruz ki insan üzülüyor... Allah sabır ve kuvvet versin.. Bir sonraki denemede pozitifi görürsün inşallah..Benim ilk tranferim negatif sonuçlandı hepinize teşekkür ediyorum sizin için dua etmeye devam edeceğim
Özgecim çok ama çok mutlu oldum. Darısı bize inşallahCanım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?