Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

5. Gun dondurulmus embriyo icin 12. Gun kan ver dediler, ayni durumda olup evde erken gebelik testi yapanlar ne gun yapti ? 12. Gun degilde 10. Gun tahlil versek ckmazmi? Herkese hayrli kandiller diliyorum.. umarm herkes hayirli dileklerine kavusur
Arkadaşım mrb. Benimki 3.gün embriyosuydu çift koyuldu. 10.gün gece evde test yaptım silik çıktı. 11.gün sabah evde erken gebelik testi yaptım çift çizgi hwmen çıktı. 11.gün kan verdim 298 çıktı. Arada 2 gün oynuyor senle. İnşalllah dualrımız kabul olur

Bende test var erken gebelik testi, sabah mi yapmaliyim yoksa smdi yapiyimmi blemedm. Negun transfer oldunuz ?

Çok şükür
sağlıkla kucağına alırsın inşallah

5. Gun dondurulmus embriyo icin 12. Gun kan ver dediler, ayni durumda olup evde erken gebelik testi yapanlar ne gun yapti ? 12. Gun degilde 10. Gun tahlil versek ckmazmi? Herkese hayrli kandiller diliyorum.. umarm herkes hayirli dileklerine kavusur
İyi kandiller
Benim de 5.gün embriyosu transferi yapıldı bana 10. gün dedi dr kan testi için evde hiç yapmadan bekledim kanda pozitifi gördüm çok şükür
En güzeli tahlil vermek evdeki testler yanıltabiliyor inşallah sizden de güzel haber alırız

Cok sagolun insallah, ben kan tahlili beklerken cok gerilirim oyuzden evde bi erken gebelik testi yapmak istiorm ama negun yapcam bilemedm

Kızlar ikinci kan testim 808 çıktı
Bende test var erken gebelik testi, sabah mi yapmaliyim yoksa smdi yapiyimmi blemedm. Negun transfer oldunuz ?
Benim 25 şubatta transfer oldu. 11.günde evde sabah yaptım. Öğlende kan testi verdim 298 çıktı. Bugünde 808 çıktı çok şükür Allahıma

Canım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
Canım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
Maşallah özgecim kucağına da almayı nasip etsin

Özgecim çok ama çok mutlu oldum. Darısı bize inşallah17 martta kese icin randevu verdi doktorum. Sen yolu açtın bizde arkadan geliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…