Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Özgecim çok ama çok mutlu oldum. Darısı bize inşallah17 martta kese icin randevu verdi doktorum. Sen yolu açtın bizde arkadan geliyoruz inşallah
İnşallah canım hep iyi güzel haberlerle inşallah beklemek çok zor ya 9 ay böyle beklemekle geçecek sonu güzel olsun da rabbim hepimizin kucağını doldursun

Çok soru soruyorum ama affedersin ilaçları kullanmaya devam mı dedi.haftaya benimde varya o yüzden merak ediyorum kusura bakma
Canım tüm ilaçlara devam ama benim kanamam var diye koraspirin oksapar önceden kesmişti bugün de estrofemi kesti. Ama tam gaz progestanlata devam

Doktorum biyokimyasal olabilir dedi çok kötü oldum

Herkesin embriyosu farklı günde tutunuyor. Hele de dondurulmuşsa, tazeye göre daha da geç tutunuyor. Taze 1-2 güne tutunurken donmuş 5.gün bile tutunuyor olabilirmiş.

Bunu anlamanın tek yolu 48 saate 1 test yapıp artışı görmek. İnşallah sağlıklı bebekse sizinle kalır :)

İçimi ferahlattın umut oldu yazdıkların umarım Rabbim de senin içini ferahlatır

Sunu okurken aglamamak icin zor tuttum nasil iyi geldi Allah da seni mutlu etsin:)ben taze daha gec dondurulmus daha erken zannediyordum hic belirtim yok erken ama insan korkuyor

Kızlar selam. Transferimin 2. Günü dün transferim oldu. O kadar gazım varki üstüne şimdide sarı akıntı geldi korktum biraz. Sizce bunlar normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…