Canım inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahOh çok şükür bugün aklım hep sendeydi
Darısı başıma inşallah
Sırada ne varmış
İnşallah canım hep iyi güzel haberlerle inşallah beklemek çok zor ya 9 ay böyle beklemekle geçecek sonu güzel olsun da rabbim hepimizin kucağını doldursunÖzgecim çok ama çok mutlu oldum. Darısı bize inşallah17 martta kese icin randevu verdi doktorum. Sen yolu açtın bizde arkadan geliyoruz inşallah
Canım tüm ilaçlara devam ama benim kanamam var diye koraspirin oksapar önceden kesmişti bugün de estrofemi kesti. Ama tam gaz progestanlata devamÇok soru soruyorum ama affedersin ilaçları kullanmaya devam mı dedi.haftaya benimde varya o yüzden merak ediyorum kusura bakma
Canım hiç ümidini kesme benim de ilk transferim dıs gebelik oldu ve çok çektim ama bak ikinci de tuttu inşallah senin de tutar rabbim hepimizin kucağını doldursunBenim ilk tranferim negatif sonuçlandı hepinize teşekkür ediyorum sizin için dua etmeye devam edeceğim
Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırızÇok şükür, çok sevindimSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Transferden sonra kaçıncı gününüz düKızlar erken kan verdim 9,62 çıktı ne demek
Kızlar erken kan verdim 9,62 çıktı ne demek
9. GünTransferden sonra kaçıncı gününüz dü
Doktorum biyokimyasal olabilir dedi çok kötü oldum5 in üstü pozitif :) tebrikler. 2 gün sonra tekrarlayın. %60 artarak giderse 2 günde 1 sağlıklı olma ihtimali yükseliyor :)
Doktorum biyokimyasal olabilir dedi çok kötü oldum
İçimi ferahlattın umut oldu yazdıkların umarım Rabbim de senin içini ferahlatırHerkesin embriyosu farklı günde tutunuyor. Hele de dondurulmuşsa, tazeye göre daha da geç tutunuyor. Taze 1-2 güne tutunurken donmuş 5.gün bile tutunuyor olabilirmiş.
Bunu anlamanın tek yolu 48 saate 1 test yapıp artışı görmek. İnşallah sağlıklı bebekse sizinle kalır :)
Sunu okurken aglamamak icin zor tuttum nasil iyi geldi Allah da seni mutlu etsin:)ben taze daha gec dondurulmus daha erken zannediyordum hic belirtim yok erken ama insan korkuyorHerkesin embriyosu farklı günde tutunuyor. Hele de dondurulmuşsa, tazeye göre daha da geç tutunuyor. Taze 1-2 güne tutunurken donmuş 5.gün bile tutunuyor olabilirmiş.
Bunu anlamanın tek yolu 48 saate 1 test yapıp artışı görmek. İnşallah sağlıklı bebekse sizinle kalır :)
Ayyyy gözünüz aydın, maşallah. Sağlıkla ilerlesin, kucağınıza alın inşallahCanım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
Yolunu çok gözletmesin, hemen gelsin dilerim. Dualarımız hepimiz içinBenim ilk tranferim negatif sonuçlandı hepinize teşekkür ediyorum sizin için dua etmeye devam edeceğim
Amin cümlemiz inşallahAyyyy gözünüz aydın, maşallah. Sağlıkla ilerlesin, kucağınıza alın inşallah
Bundan sonra artışa bakacaklar inşallah katlanarak artarKızlar erken kan verdim 9,62 çıktı ne demek
Böyle olup katlanan var mıdır acabaBundan sonra artışa bakacaklar inşallah katlanarak artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?