Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Arkadaşlar dayanamadım normalde test günüm yarın ama bugün gidip yaptırıcam lütfen dua edin şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah
Selm canm sen bu sabah kan vermiştin sonucunu paylaşmadın sanırım inş güzel haberini alırız

Böyle olup katlanan var mıdır acaba
Ben geçen sefer 11.günde 49 ile başlamıştım, ve sağlıklı ilerlememişti, ilaçla düşürdük. Doktorum tüp bebekte, gününde yapılan testte düşük başlayan değerlerin de canlı sağlıklı doğumla sonuçlanabileceğini söylemişti. Yani umut hep var. Siz şimdi bunu hiç dert etmeyin, ikinci test gününüzü bekleyin. Zaten beklemek dışında yapabileceğimiz hiçbir şey yok

Benim de 10. Gun 30 çıkan değerim kimyasal gebelikti.Ikinci gun 60 olmustu ama ertesi gün kanama ile gitti zaten...

Canım tüm ilaçlara devam ama benim kanamam var diye koraspirin oksapar önceden kesmişti bugün de estrofemi kesti. Ama tam gaz progestanlata devam
Estrofem ya da progestron biri bana alerji yaptı. Bu ilaçları kullanmak çok sıkıntı. Yan etkileri var. İnş ilaçlar biter. Sizin adınıza sevindim , inş biz de kalp kese kısmına geliriz..

Estrofem ya da progestron biri bana alerji yaptı. Bu ilaçları kullanmak çok sıkıntı. Yan etkileri var. İnş ilaçlar biter. Sizin adınıza sevindim , inş biz de kalp kese kısmına geliriz..
Nasıl bir alerji yaptı acaba.. Benim de dilimde beyaz bir tabaka oluştu. Bir de dilim çok hassas. Hangi ilaç yaptı bilmiyorum ama kötü.

Nasıl bir alerji yaptı acaba.. Benim de dilimde beyaz bir tabaka oluştu. Bir de dilim çok hassas. Hangi ilaç yaptı bilmiyorum ama kötü.
El bileğimde kırmızı kabarcık başladı ve her geçen gün yayılıyor. Yanma kaşıntı hatta kemiği ağrıtıyor. Doktora söylemedim dayanayım istiyorum. İnş zamanı gelince ilaçlar biter.

El bileğimde kırmızı kabarcık başladı ve her geçen gün yayılıyor. Yanma kaşıntı hatta kemiği ağrıtıyor. Doktora söylemedim dayanayım istiyorum. İnş zamanı gelince ilaçlar biter.
Aldığımız bu ilaçlar işte. Hiç de masum değiller maalesef. Vücudumuzu yoruyor. İnşallah en kısa geçer..

İnşallah ama ben bol miktarda progesteron kullanıyorum hem göbekten iki tane , kalçadan bir tane , 2 tane de fitil kullanıyorum hala sadece estrofemi kesti. Sizde nasıl bir yan etki yaptı ki?

Sanki estrofem yapıyordu kasıntı ama doktorumuza sorun bence belki keser ama bir arkadaşımda da oldu ona devam ettirdi doktoe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…