Selm canm sen bu sabah kan vermiştin sonucunu paylaşmadın sanırım inş güzel haberini alırızArkadaşlar dayanamadım normalde test günüm yarın ama bugün gidip yaptırıcam lütfen dua edin şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah
Canım bir bilgim yok kk de arat bir istersenBöyle olup katlanan var mıdır acaba
Yükselen varmışCanım bir bilgim yok kk de arat bir istersen
Vardır illaki inşallah sen de onlardan olursunYükselen varmış
Hayırlı olsunnnCanım çok şükür kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına çok güzel bir duygu rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin
İnşallah canımVardır illaki inşallah sen de onlardan olursun
İnşallahHayırlı olsunnninşallah böyle güzel güzel ilerleyelim hep birlikte kızlar
Hmm biraz düşük kimyasal olabilir. Allah büyük bu mübarek günde dua edelim bol bol inşallah sağlıkla ilerler9. Gün
Ben geçen sefer 11.günde 49 ile başlamıştım, ve sağlıklı ilerlememişti, ilaçla düşürdük. Doktorum tüp bebekte, gününde yapılan testte düşük başlayan değerlerin de canlı sağlıklı doğumla sonuçlanabileceğini söylemişti. Yani umut hep var. Siz şimdi bunu hiç dert etmeyin, ikinci test gününüzü bekleyin. Zaten beklemek dışında yapabileceğimiz hiçbir şey yokBöyle olup katlanan var mıdır acaba
Benim de 10. Gun 30 çıkan değerim kimyasal gebelikti.Ikinci gun 60 olmustu ama ertesi gün kanama ile gitti zaten...Ben geçen sefer 11.günde 49 ile başlamıştım, ve sağlıklı ilerlememişti, ilaçla düşürdük. Doktorum tüp bebekte, gününde yapılan testte düşük başlayan değerlerin de canlı sağlıklı doğumla sonuçlanabileceğini söylemişti. Yani umut hep var. Siz şimdi bunu hiç dert etmeyin, ikinci test gününüzü bekleyin. Zaten beklemek dışında yapabileceğimiz hiçbir şey yok
İnşallah bu defa herşey gönlünüzce olur pozitif götürünüz ve sağlıkla ilerler inşallahBenim de 10. Gun 30 çıkan değerim kimyasal gebelikti.Ikinci gun 60 olmustu ama ertesi gün kanama ile gitti zaten...
Beklemelerdeyim hayırlısı inşallah,herkes saglikla alsin kucağınaİnşallah bu defa herşey gönlünüzce olur pozitif götürünüz ve sağlıkla ilerler inşallah
AminBeklemelerdeyim hayırlısı inşallah,herkes saglikla alsin kucağına
Estrofem ya da progestron biri bana alerji yaptı. Bu ilaçları kullanmak çok sıkıntı. Yan etkileri var. İnş ilaçlar biter. Sizin adınıza sevindim , inş biz de kalp kese kısmına geliriz..Canım tüm ilaçlara devam ama benim kanamam var diye koraspirin oksapar önceden kesmişti bugün de estrofemi kesti. Ama tam gaz progestanlata devam
Nasıl bir alerji yaptı acaba.. Benim de dilimde beyaz bir tabaka oluştu. Bir de dilim çok hassas. Hangi ilaç yaptı bilmiyorum ama kötü.Estrofem ya da progestron biri bana alerji yaptı. Bu ilaçları kullanmak çok sıkıntı. Yan etkileri var. İnş ilaçlar biter. Sizin adınıza sevindim , inş biz de kalp kese kısmına geliriz..
Benim de gaz çok olmuştu. Geçti sonra.Kızlar selam. Transferimin 2. Günü dün transferim oldu. O kadar gazım varki üstüne şimdide sarı akıntı geldi korktum biraz. Sizce bunlar normal mi?
El bileğimde kırmızı kabarcık başladı ve her geçen gün yayılıyor. Yanma kaşıntı hatta kemiği ağrıtıyor. Doktora söylemedim dayanayım istiyorum. İnş zamanı gelince ilaçlar biter.Nasıl bir alerji yaptı acaba.. Benim de dilimde beyaz bir tabaka oluştu. Bir de dilim çok hassas. Hangi ilaç yaptı bilmiyorum ama kötü.
Aldığımız bu ilaçlar işte. Hiç de masum değiller maalesef. Vücudumuzu yoruyor. İnşallah en kısa geçer..El bileğimde kırmızı kabarcık başladı ve her geçen gün yayılıyor. Yanma kaşıntı hatta kemiği ağrıtıyor. Doktora söylemedim dayanayım istiyorum. İnş zamanı gelince ilaçlar biter.
İnşallah ama ben bol miktarda progesteron kullanıyorum hem göbekten iki tane , kalçadan bir tane , 2 tane de fitil kullanıyorum hala sadece estrofemi kesti. Sizde nasıl bir yan etki yaptı ki?Estrofem ya da progestron biri bana alerji yaptı. Bu ilaçları kullanmak çok sıkıntı. Yan etkileri var. İnş ilaçlar biter. Sizin adınıza sevindim , inş biz de kalp kese kısmına geliriz..
Sanki estrofem yapıyordu kasıntı ama doktorumuza sorun bence belki keser ama bir arkadaşımda da oldu ona devam ettirdi doktoeEl bileğimde kırmızı kabarcık başladı ve her geçen gün yayılıyor. Yanma kaşıntı hatta kemiği ağrıtıyor. Doktora söylemedim dayanayım istiyorum. İnş zamanı gelince ilaçlar biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?