Denizcim benim de ilk transferim negatif olmuştu 1 ay ara verdik ikinci de pozitif olduBenim ilk tranferim negatif sonuçlandı hepinize teşekkür ediyorum sizin için dua etmeye devam edeceğim
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Tabi ki çok üzüldüm ama şükür ki dondurulmuş 2 embriyom var. Rabbim nasip ederse bi dahaki transfer için hazırlanacağız. Zamanı değilmiş henüzDenizcim benim de ilk transferim negatif olmuştu 1 ay ara verdik ikinci de pozitif oldu
çok zor süreçler yaşıyoruz ama inşallah sonucuna değiyor
Umudumuzu kaybetmeden onların gelmek istediği zamanı bekliyoruz
biz de senin için dua edeceğiz
Habersiz bırakma ama emipembis sana çok teşekkür ederim uzun uzun anlatıp aydinlattigin için sana çok ama çok teşekkür ederim.kahve tam da olmasa çok açık pembemsi gibiydi. Bugün de 11.gün 1 gun arayla çok net olmasa da leke oldu.arada bel de kasık d a oldu şiddetli olmasa da. hensireme Bnde sordum yerleşme olabilir test günümü beklememi istedi.nasipse yarın inş öğrenicem.bnmde 2 tane koyuldu 1.kalite 3.gu embriuosu .heyecanla bekliyorum.unarim Bnde senn gibi haberler alırım.yavrunu sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim.bu arada Hayrli kandiller canım
Ne güzel bir kulüpmüş5. Gun dondurulmus embriyo icin 12. Gun kan ver dediler, ayni durumda olup evde erken gebelik testi yapanlar ne gun yapti ? 12. Gun degilde 10. Gun tahlil versek ckmazmi? Herkese hayrli kandiller diliyorum.. umarm herkes hayirli dileklerine kavusur
Kesse bu sefer gebeliği etkiler diye korkuyorum. O yüzden sesimi çıkarmadım. Ama gece bile uyutmuyor. Arkadaşınızda da mı böyle oldu?Sanki estrofem yapıyordu kasıntı ama doktorumuza sorun bence belki keser ama bir arkadaşımda da oldu ona devam ettirdi doktoe
Aynen öyle maalesef görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler demişlerBen geçen sefer 11.günde 49 ile başlamıştım, ve sağlıklı ilerlememişti, ilaçla düşürdük. Doktorum tüp bebekte, gününde yapılan testte düşük başlayan değerlerin de canlı sağlıklı doğumla sonuçlanabileceğini söylemişti. Yani umut hep var. Siz şimdi bunu hiç dert etmeyin, ikinci test gününüzü bekleyin. Zaten beklemek dışında yapabileceğimiz hiçbir şey yok
Selm canm sen bu sabah kan vermiştin sonucunu paylaşmadın sanırım inş güzel haberini alırız
Selm canm sen bu sabah kan vermiştin sonucunu paylaşmadın sanırım inş güzel haberini alırız
Canımmm gözün aydın hayırlı olsun inan buna inanki bebeğinde seninle olacak şükür et sağ sağlım kucağına alman dileğiyle çok sevindimm hamilesin şükürBen hala inanamıyorum ama çıktı 10. Gün değerim 130 çıktı nasıl sizce hala inanamıyorum
pembishh cnmmHabersiz bırakma ama emi
Benim halen kanamam var 26 martta ultrason olacak gibi
Birde sizlere birşey sormak istiyorum benim 2 gündür tüm kasık ağrılarım göğüs batmalarım hepsi yok oldu sizce bu normal mi ? Çok çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için çok saolunCanımmm gözün aydın hayırlı olsun inan buna inanki bebeğinde seninle olacak şükür et sağ sağlım kucağına alman dileğiyle çok sevindimm hamilesin şükür
Bence normaldir daha çok yeni toz tanesi kadar küçük birşey ağrı yapmazki ilerleyen haftalarında hissedersin inş sağlıklanBirde sizlere birşey sormak istiyorum benim 2 gündür tüm kasık ağrılarım göğüs batmalarım hepsi yok oldu sizce bu normal mi ? Çok çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için çok saolun
İnşallah çok çok teşekkür ederim cevabınız için allah razı olsunBence normaldir daha çok yeni toz tanesi kadar küçük birşey ağrı yapmazki ilerleyen haftalarında hissedersin inş sağlıklan
Canım geçmiş olsun mu denir ne denir onu da bilemedim ama inan burdaki herkes senin acını paylaşıyor. Allah sabır ve kuvvet versin yüreğine.. Yine ikinciye olduysa bundan sonra neden tutunmadığının araştırılması lazım.. Çünkü demek ki ilk etapta seninle oluyor sonrasında bişeyler oluyor ki düşükle sonuçlanıyor...kızlar salı günü keseyi görmeye gittim ,gördük boyutu her şeyi normal dedi dr,işe geldim kanamam başladı eve gittim uzandım bir kaç saat sonra da parçalar gelmeye başladı ve acile gittim maalaesef ikinci düşüğümüde yapmış oldum, hiç bir şey yoktu anlamıyorum değerlerimde cok iyiydi((
sağol canım ,ne zor işlermiş ya allah sabır versin herkese, genetik test için arastırma yapıyorum canım nasıl oluyr bilmiyorum devlet hastanesinden randevu almaya çalışıyorumCanım geçmiş olsun mu denir ne denir onu da bilemedim ama inan burdaki herkes senin acını paylaşıyor. Allah sabır ve kuvvet versin yüreğine.. Yine ikinciye olduysa bundan sonra neden tutunmadığının araştırılması lazım.. Çünkü demek ki ilk etapta seninle oluyor sonrasında bişeyler oluyor ki düşükle sonuçlanıyor...
Sendende canım sitres yapma bol doğal yolla vitamin al ye iç dua et, mutlu ol sıkma canınıİnşallah çok çok teşekkür ederim cevabınız için allah razı olsun
Kızlar bu gaz olayı beni mahfetti hayatımda bu kadar gaz birikmesi görmedim. Ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum her dk. Bu olayla karşılaşanlar nasıl çözüme kavuşturdunuz? Ikınmak istemiyorum. Tutunmayacak diye korkar oldum valla.
Sizin kaçıncı gününüz? Kaçıncı gün embriyosu? Bol bol sabır cidden panik oluyorum bişey olacak diye.Tutmayın sakın :) Benim de inanılmaz gazım vardı şimdi daha iyi oldu. Geldiği gibi çıksın. Gaz çıkması için çok ıkınmanıza gerek yok. Hafifçe basınç etkilemez. Sonuçta tuvalete de çıkıyorsunuz?
Bol sabır hepimize şu 2 haftayı beklerken :) Daha bugün 2. gününüzmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?