Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim ilk tranferim negatif sonuçlandı hepinize teşekkür ediyorum sizin için dua etmeye devam edeceğim
Denizcim benim de ilk transferim negatif olmuştu 1 ay ara verdik ikinci de pozitif oldu
çok zor süreçler yaşıyoruz ama inşallah sonucuna değiyor
Umudumuzu kaybetmeden onların gelmek istediği zamanı bekliyoruz
biz de senin için dua edeceğiz

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Tabi ki çok üzüldüm ama şükür ki dondurulmuş 2 embriyom var. Rabbim nasip ederse bi dahaki transfer için hazırlanacağız. Zamanı değilmiş henüz

Habersiz bırakma ama emi
Benim halen kanamam var 26 martta ultrason olacak gibi

5. Gun dondurulmus embriyo icin 12. Gun kan ver dediler, ayni durumda olup evde erken gebelik testi yapanlar ne gun yapti ? 12. Gun degilde 10. Gun tahlil versek ckmazmi? Herkese hayrli kandiller diliyorum.. umarm herkes hayirli dileklerine kavusur
Ne güzel bir kulüpmüş zincirleme destek şimdik 22 şubatta transferim oldu . 9. Gün idrar yaptım negatif akşamı ufak kanama doktor çağırdı 10. Gün hcg 212 12 gün tekrar hcg 15. Gün tekrar hcg hepsi artıyor artış miktarı önemliymiş 9. Günden beri ara kesilen ara kısım kısım lekelenme buda normalmiş 17. Günüm ... haftaya cmt ultrason kese ve atışı oldumu ilk kritik evre bitiyor sonrası düşmesin devresi

3 gun once transfer oldum oldugum andan beri kasik ve bel agrim gecmiyo bugunse 4. Gun oldu artik acayip acikiyorum herseyi yemek istiyorum ilk transferim 3 opu sonrasi yumurtada zorluk cikiyodu saglikli yumurta olmuyodu 2 yumurtam.cikti 3.gun amriosu ve ikitane transfer edildi kendimi hamile hissediyorum ozellikle istah artisi hormon ilaclarinin yan etkisi degil 7 gundur ilac kullaniyorum olsa ilk basta olurdu

Sanki estrofem yapıyordu kasıntı ama doktorumuza sorun bence belki keser ama bir arkadaşımda da oldu ona devam ettirdi doktoe
Kesse bu sefer gebeliği etkiler diye korkuyorum. O yüzden sesimi çıkarmadım. Ama gece bile uyutmuyor. Arkadaşınızda da mı böyle oldu?

Aynen öyle maalesef görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler demişler

Ben hala inanamıyorum ama çıktı 10. Gün değerim 130 çıktı nasıl sizce hala inanamıyorum
Canımmm gözün aydın hayırlı olsun inan buna inanki bebeğinde seninle olacak şükür et sağ sağlım kucağına alman dileğiyle çok sevindimm hamilesin şükür

Habersiz bırakma ama emi
Benim halen kanamam var 26 martta ultrason olacak gibi
pembishh cnmmçok heyecanliyim ,hem korku da var,yaptırmamak da var,eeee tabi yüzleşmek de gerek 1 saate gidip vericem tahlimi.ims güzel haberler alırım....Umarım sende de sorun çıkmaz ,güzel haberler alırız senden.duani esirgeme

Canımmm gözün aydın hayırlı olsun inan buna inanki bebeğinde seninle olacak şükür et sağ sağlım kucağına alman dileğiyle çok sevindimm hamilesin şükür
Birde sizlere birşey sormak istiyorum benim 2 gündür tüm kasık ağrılarım göğüs batmalarım hepsi yok oldu sizce bu normal mi ? Çok çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için çok saolun

kızlar salı günü keseyi görmeye gittim ,gördük boyutu her şeyi normal dedi dr,işe geldim kanamam başladı eve gittim uzandım bir kaç saat sonra da parçalar gelmeye başladı ve acile gittim maalaesef ikinci düşüğümüde yapmış oldum, hiç bir şey yoktu anlamıyorum değerlerimde cok iyiydi((

Birde sizlere birşey sormak istiyorum benim 2 gündür tüm kasık ağrılarım göğüs batmalarım hepsi yok oldu sizce bu normal mi ? Çok çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için çok saolun
Bence normaldir daha çok yeni toz tanesi kadar küçük birşey ağrı yapmazki ilerleyen haftalarında hissedersin inş sağlıklan

Canım geçmiş olsun mu denir ne denir onu da bilemedim ama inan burdaki herkes senin acını paylaşıyor. Allah sabır ve kuvvet versin yüreğine.. Yine ikinciye olduysa bundan sonra neden tutunmadığının araştırılması lazım.. Çünkü demek ki ilk etapta seninle oluyor sonrasında bişeyler oluyor ki düşükle sonuçlanıyor...

sağol canım ,ne zor işlermiş ya allah sabır versin herkese, genetik test için arastırma yapıyorum canım nasıl oluyr bilmiyorum devlet hastanesinden randevu almaya çalışıyorum

Kızlar bu gaz olayı beni mahfetti hayatımda bu kadar gaz birikmesi görmedim. Ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum her dk. Bu olayla karşılaşanlar nasıl çözüme kavuşturdunuz? Ikınmak istemiyorum. Tutunmayacak diye korkar oldum valla.

Tutmayın sakın :) Benim de inanılmaz gazım vardı şimdi daha iyi oldu. Geldiği gibi çıksın. Gaz çıkması için çok ıkınmanıza gerek yok. Hafifçe basınç etkilemez. Sonuçta tuvalete de çıkıyorsunuz?

Bol sabır hepimize şu 2 haftayı beklerken :) Daha bugün 2. gününüzmüş.

Sizin kaçıncı gününüz? Kaçıncı gün embriyosu? Bol bol sabır cidden panik oluyorum bişey olacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…