- 7 Ocak 2021
- 246
- 317
- 33
- 36
Benim donmuş 1 adet 5. gün embriyosu. 3 martta transfer oldum. 8. günümdeyim :) 4 gün sonra test yaptıracağım.Sizin kaçıncı gününüz? Kaçıncı gün embriyosu? Bol bol sabır cidden panik oluyorum bişey olacak diye.
Her şey bizim içinpembishh cnmmçok heyecanliyim ,hem korku da var,yaptırmamak da var,eeee tabi yüzleşmek de gerek 1 saate gidip vericem tahlimi.ims güzel haberler alırım....Umarım sende de sorun çıkmaz ,güzel haberler alırız senden.duani esirgeme
Üzüntünüzü paylaşıyorum, umarım sebebini bulurlar ve sonraki tedavinizde eğer mümkünse önlerler böyle bir sonucu. Ne yazık ki herkes ayrı bir vaka, her bünye farklı, biz ilk seferde bebeklerini kucaklarına alamayanlar anlarız bunu ancak. Gücünüz yettiğince denemeye devam edin, eminim kavuşacaksınız bebeğinize...kızlar salı günü keseyi görmeye gittim ,gördük boyutu her şeyi normal dedi dr,işe geldim kanamam başladı eve gittim uzandım bir kaç saat sonra da parçalar gelmeye başladı ve acile gittim maalaesef ikinci düşüğümüde yapmış oldum, hiç bir şey yoktu anlamıyorum değerlerimde cok iyiydi((
Gaz ve kabızlık bende de oldu. Zaten normalde de bağırsakları tembel bir insanım. Kuru kayısı kuru incir üzüm ve bol su tükettim. Bir de sürekli yatmamak lazım, evdemisiniz çalışıyomusunuz bilmiyorum ama ara ara yürümek şart. Hareket azaldıkça gaz birikmesi çoğalıyor.Kızlar bu gaz olayı beni mahfetti hayatımda bu kadar gaz birikmesi görmedim. Ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum her dk. Bu olayla karşılaşanlar nasıl çözüme kavuşturdunuz? Ikınmak istemiyorum. Tutunmayacak diye korkar oldum valla.
Yahu sal gitsin; içinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun derlerKızlar bu gaz olayı beni mahfetti hayatımda bu kadar gaz birikmesi görmedim. Ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum her dk. Bu olayla karşılaşanlar nasıl çözüme kavuşturdunuz? Ikınmak istemiyorum. Tutunmayacak diye korkar oldum valla.
Inş pembishhHer şey bizim için( diyorum diyorumda işe yatıyor mu kendim de no no no ) neyse sonuç haberin iyi olacak inanıyoruz
Kabızlıkla tutunmanın bi alakası yoktur. Bazı bünyelerde ilaçtan dolayı oluyor kabızlık. Tamamen ilaçlarla alakalı. Belirtide aramayın lütfen belirtisiz bir sürü pozitif varKizlar ben kan hapi kullaniyorum transfer oncesi kabizdim transfer sonrasi da korktum kabiz olurum diye ama olmadim sasirdim kabizlik tutunma belirtisi mi acaba benim suan duzeldi cunku tutmadi mi acaba bir de bugun 4.gunum ama hic belirtim yok
Evden çalışıyorum. Yürümem lazım ama evde yürürüm srtık.Gaz ve kabızlık bende de oldu. Zaten normalde de bağırsakları tembel bir insanım. Kuru kayısı kuru incir üzüm ve bol su tükettim. Bir de sürekli yatmamak lazım, evdemisiniz çalışıyomusunuz bilmiyorum ama ara ara yürümek şart. Hareket azaldıkça gaz birikmesi çoğalıyor.
Vallahi ben böyle dert görmedim.Yahu sal gitsin; içinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun derler
O kadarcık ıkınma tutunmayı etkilemez, çok korkuyorsanız yatar vaziyette cenin pozisyonuna gelin, daha rahat çıkaray bunu da tarif edeceğimi hiç düşünmemiştim
Bende evdeyim, yatıp uyumak istiyorum hep ama kalkmam lazım diyip yürüyorum evin içinde sürekliEvden çalışıyorum. Yürümem lazım ama evde yürürüm srtık.
inşallah canım ...çeken anlar zaten birbirini embiyolarım başka merkzde doktorumun muaynesi farklı doktorumu bırakmayı düşünüyorum dünden bari arayıp nasıl oldugumu bile sormadıÜzüntünüzü paylaşıyorum, umarım sebebini bulurlar ve sonraki tedavinizde eğer mümkünse önlerler böyle bir sonucu. Ne yazık ki herkes ayrı bir vaka, her bünye farklı, biz ilk seferde bebeklerini kucaklarına alamayanlar anlarız bunu ancak. Gücünüz yettiğince denemeye devam edin, eminim kavuşacaksınız bebeğinize...
Birde hergün protulex iğne vuruluyorum. Oda gaz yapıyor olabilir.Bende evdeyim, yatıp uyumak istiyorum hep ama kalkmam lazım diyip yürüyorum evin içinde sürekli
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim inşallah sağsalim kucağına da alırsın. Bende cumartesi rahim kalınlığı için gidicem inşallah herşey yolunda gidefde transferimi olurumKızlar çok şükür duydum kalp sesini darısı isteyen herkesin basına rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin inşallah
Bu tedavide hastanın psikolojisi de çok önemli, doktorun bizimle ilgilenmesini istiyoruz. Benim ilk seferimde düşükten sonra özellikle hemşirem iki üç kere aradı sağolsun. Siz de öyle bir doktor bulursunuz umarım.inşallah canım ...çeken anlar zaten birbirini embiyolarım başka merkzde doktorumun muaynesi farklı doktorumu bırakmayı düşünüyorum dünden bari arayıp nasıl oldugumu bile sormadı
Çıktı mı sonucun canım hayırlı haberlerle gel inşallahInş pembishh
yok cnm ya hemsireye kendim söyledim bugun dokyor yogunmudur nedir aklına bile gelmiyorum, embriyolarım başka merkezde orda devmedecegim artıkBu tedavide hastanın psikolojisi de çok önemli, doktorun bizimle ilgilenmesini istiyoruz. Benim ilk seferimde düşükten sonra özellikle hemşirem iki üç kere aradı sağolsun. Siz de öyle bir doktor bulursunuz umarım.
Ben yarın veriyorum testi 10. Gun kesin çıkıyor bence 5.gun embriyosundaBenim donmuş 1 adet 5. gün embriyosu. 3 martta transfer oldum. 8. günümdeyim :) 4 gün sonra test yaptıracağım.
Bende de hiç kabızlık yok. Progestan fitil ishal yapabiliyormuş. Ama kabız olmayıp hamile olan çok insan var. Herkeste belirti yok merak etmeyin.
Pardon 9. Gun oluyormuş her durumda cikar sanirimBen yarın veriyorum testi 10. Gun kesin çıkıyor bence 5.gun embriyosunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?