Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kizlar ben kan hapi kullaniyorum transfer oncesi kabizdim transfer sonrasi da korktum kabiz olurum diye ama olmadim sasirdim kabizlik tutunma belirtisi mi acaba benim suan duzeldi cunku tutmadi mi acaba bir de bugun 4.gunum ama hic belirtim yok

Sizin kaçıncı gününüz? Kaçıncı gün embriyosu? Bol bol sabır cidden panik oluyorum bişey olacak diye.
Benim donmuş 1 adet 5. gün embriyosu. 3 martta transfer oldum. 8. günümdeyim :) 4 gün sonra test yaptıracağım.

Bende de hiç kabızlık yok. Progestan fitil ishal yapabiliyormuş. Ama kabız olmayıp hamile olan çok insan var. Herkeste belirti yok merak etmeyin.

Her şey bizim için ( diyorum diyorumda işe yatıyor mu kendim de no no no ) neyse sonuç haberin iyi olacak inanıyoruz

Üzüntünüzü paylaşıyorum, umarım sebebini bulurlar ve sonraki tedavinizde eğer mümkünse önlerler böyle bir sonucu. Ne yazık ki herkes ayrı bir vaka, her bünye farklı, biz ilk seferde bebeklerini kucaklarına alamayanlar anlarız bunu ancak. Gücünüz yettiğince denemeye devam edin, eminim kavuşacaksınız bebeğinize...

Gaz ve kabızlık bende de oldu. Zaten normalde de bağırsakları tembel bir insanım. Kuru kayısı kuru incir üzüm ve bol su tükettim. Bir de sürekli yatmamak lazım, evdemisiniz çalışıyomusunuz bilmiyorum ama ara ara yürümek şart. Hareket azaldıkça gaz birikmesi çoğalıyor.

Yahu sal gitsin; içinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun derler
O kadarcık ıkınma tutunmayı etkilemez, çok korkuyorsanız yatar vaziyette cenin pozisyonuna gelin, daha rahat çıkar ay bunu da tarif edeceğimi hiç düşünmemiştim

Kizlar ben kan hapi kullaniyorum transfer oncesi kabizdim transfer sonrasi da korktum kabiz olurum diye ama olmadim sasirdim kabizlik tutunma belirtisi mi acaba benim suan duzeldi cunku tutmadi mi acaba bir de bugun 4.gunum ama hic belirtim yok
Kabızlıkla tutunmanın bi alakası yoktur. Bazı bünyelerde ilaçtan dolayı oluyor kabızlık. Tamamen ilaçlarla alakalı. Belirtide aramayın lütfen belirtisiz bir sürü pozitif var

Evden çalışıyorum. Yürümem lazım ama evde yürürüm srtık.

Vallahi ben böyle dert görmedim.

inşallah canım ...çeken anlar zaten birbirini embiyolarım başka merkzde doktorumun muaynesi farklı doktorumu bırakmayı düşünüyorum dünden bari arayıp nasıl oldugumu bile sormadı

Kızlar çok şükür duydum kalp sesini darısı isteyen herkesin basına rabbim kucagımıza da almayı nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim inşallah sağsalim kucağına da alırsın. Bende cumartesi rahim kalınlığı için gidicem inşallah herşey yolunda gidefde transferimi olurum

inşallah canım ...çeken anlar zaten birbirini embiyolarım başka merkzde doktorumun muaynesi farklı doktorumu bırakmayı düşünüyorum dünden bari arayıp nasıl oldugumu bile sormadı
Bu tedavide hastanın psikolojisi de çok önemli, doktorun bizimle ilgilenmesini istiyoruz. Benim ilk seferimde düşükten sonra özellikle hemşirem iki üç kere aradı sağolsun. Siz de öyle bir doktor bulursunuz umarım.

yok cnm ya hemsireye kendim söyledim bugun dokyor yogunmudur nedir aklına bile gelmiyorum, embriyolarım başka merkezde orda devmedecegim artık

Ben yarın veriyorum testi 10. Gun kesin çıkıyor bence 5.gun embriyosunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…