idrar testi yapacaksanız çıkmayabilir ama kan verecekseniz çıkar inşallah :)Pardon 9. Gun oluyormuş her durumda cikar sanirim
Canım çok sevindim :) Allah daha da güzel haberler almayo nasip etsin şimdi :)kizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Cok sevindim darisi basimiza insallahkizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Benim de 22 şubat transfer günüm 17 mart ultrason randevum var kese ve belki kalp atışıNe güzel bir kulüpmüşzincirleme destek şimdik 22 şubatta transferim oldu . 9. Gün idrar yaptım negatif akşamı ufak kanama doktor çağırdı 10. Gün hcg 212 12 gün tekrar hcg 15. Gün tekrar hcg hepsi artıyor artış miktarı önemliymiş 9. Günden beri ara kesilen ara kısım kısım lekelenme buda normalmiş 17. Günüm ... haftaya cmt ultrason kese ve atışı oldumu ilk kritik evre bitiyor sonrası düşmesin devresi
Yok direkt kan verip kurtulacağımidrar testi yapacaksanız çıkmayabilir ama kan verecekseniz çıkar inşallah :)
Tebrikler sizin kanamaniz vardi sanki demek ki tutunma belirtisiymis masallah,baska belirtiniz var miydi,darisi bekleyenlere...kizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Çok teşekkür ederim senin de az kalmış darısı senin başına inşallah ve herkesin rabbim kucaklarımızı doldursun inşallahGözün aydın canım senin adına çok sevindim inşallah sağsalim kucağına da alırsın. Bende cumartesi rahim kalınlığı için gidicem inşallah herşey yolunda gidefde transferimi olurum
12. Gun değeri mi?Yanlış bilgilendirmek istemem ama bana biraz düşük geldi değer umarim katlanırKızlar Bu gun tahlil günümdü ben dün verdim sonucun 35 hamileminim sizce bu durumu yaşayan varmi
Hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla katlansın inşallahkizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Katlanmasına bağlı aslında 5 üzeri pozitif sayılıyor inşallah sağlıkla katlansınKızlar Bu gun tahlil günümdü ben dün verdim sonucun 35 hamileminim sizce bu durumu yaşayan varmi
Gözün aydın canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bu forum hepimize uğur getirdi.dilerim test günü yaklaşan haber bekleyen herkese de uğur getirsinkizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Inşallah artar bu benim 4. DenememKatlanmasına bağlı aslında 5 üzeri pozitif sayılıyor inşallah sağlıkla katlansın
Gözünaydınkizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Yarın tekrar verin, güzel bi artışla inşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar Bu gun tahlil günümdü ben dün verdim sonucun 35 hamileminim sizce bu durumu yaşayan varmi
kizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Inşallah öyle olur 4. Denemem bugün tam sevinemedim ağladım hatta ..tesekkur ederim gebelik haberi alan bütün arkadaşların sağlıkla devam etsinYarın tekrar verin, güzel bi artışla inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Kalp atışı için erken olabilir duymazsan tedirgin olma olur muBenim de 22 şubat transfer günüm 17 mart ultrason randevum var kese ve belki kalp atışı
Sağlıkla tamamına ereriz inşallah
Evet aynı şeyi ben de düşünüyorum inşallah duyarım da olmamKalp atışı için erken olabilir duymazsan tedirgin olma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?