- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
Gözün aydın Gülşenkizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Ayy Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın valla çok zor inşallah artar değerinizInşallah artar bu benim 4. Denemem
Genelde bir ay sonraya randevu veriyorlar seninki biraz erken vermiş ama erkenden duyamazsak da kalp atışını gören arkadaşlar olmustu inşallah sende görür ya da duyarsınEvet aynı şeyi ben de düşünüyorum inşallah duyarım da olmamteşekkür ederim
Teşekkur ederim sizin gebeliginizde sağlıkla ilerlesin inşallahAyy Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın valla çok zor inşallah artar değeriniz
İnşallahTeşekkur ederim sizin gebeliginizde sağlıkla ilerlesin inşallah
Aslında 11.gün değeri gayet iyi. Artış biraz düşük kalmış onun için tedirgin oldunuz sanırım. 13.gün birdaha kan verin, takip etmek lazım ama 140 iyi bir değer.Kızlar merhaba
27 şubatta 5.gün çift embriyosu transfer edildi
6. Gün 28 - 9. Gün 96 - 11. Gün ise 140 çıktı
Nasıl sizce yorumlarınız nedir kızlar ?
tedirgin oolldum tabi biraz, yarın sabah tekkrar kan baktıracağım heerşeyiin hayırlıssı...Aslında 11.gün değeri gayet iyi. Artış biraz düşük kalmış onun için tedirgin oldunuz sanırım. 13.gün birdaha kan verin, takip etmek lazım ama 140 iyi bir değer.
çok teşekkür ederim. RRabbim.herkesin kucağını doldursun.guzel sonuçlar alsınlar inssssGözün aydın canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bu forum hepimize uğur getirdi.dilerim test günü yaklaşan haber bekleyen herkese de uğur getirsin
Teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizdenHayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla katlansın inşallah
bana çok destek oldunuz ki belki çok buñalttim sorularımla hakkınızı helal edin.hepinizden razı olsun rabbimGözünaydınsağlıkla ilerlesin inşallah
sürecim 2.günden sonra bel ve göğüslerde ağrı oldu,rahmime batmalar 6.güne sürdü. 6.günden sonra 9.güne rahattım ve 9.gün leke oldu belli belirsiz.mide bulantısı, halsizlik oldu.3.gün embriyosu 2 tane koyuldu .sanırım 1 tanesi tutundu....Sen kaçıncı gündesin?rabbim sana da yaşatsın herkese. Mutlu haberleri bekliyor olucamCok sevindim darisi basimiza insallahsureciniz nasildi transfer sonrasi belirti var miydi
kanama tam denmez sadece belli belirsiz leke oldu daha olmadı. Mide bulantısı, halsizlik,ağız tadım yoktu. Ara da bele sizi.bukadar....Sen ne durumdasın bakalimTebrikler sizin kanamaniz vardi sanki demek ki tutunma belirtisiymis masallah,baska belirtiniz var miydi,darisi bekleyenlere...
Ben pazartesi transfer oldum hic belirtim yok zar zor bi tane 6.gune gelebildi baska da yok benim insallah benim de tutar gebelerin duasi kabul olur nolur dua et bana 2.denemem pskilojim kalmadi artiksürecim 2.günden sonra bel ve göğüslerde ağrı oldu,rahmime batmalar 6.güne sürdü. 6.günden sonra 9.güne rahattım ve 9.gün leke oldu belli belirsiz.mide bulantısı, halsizlik oldu.3.gün embriyosu 2 tane koyuldu .sanırım 1 tanesi tutundu....Sen kaçıncı gündesin?rabbim sana da yaşatsın herkese. Mutlu haberleri bekliyor olucam
Bende asiri halsizlik var bir de kasiklarim sirtim ağrıyor ama bunlar adet öncesinde de oluşuyor 10 Mart adet günümdü olmadım,ama hep bir adet öncesi stresi var üstümde yarin kan testi vereceğim ama içimde bir şeyler olmadi diyor,hayirlisi olsunkanama tam denmez sadece belli belirsiz leke oldu daha olmadı. Mide bulantısı, halsizlik,ağız tadım yoktu. Ara da bele sizi.bukadar....Sen ne durumdasın bakalim
Öyle düşünme lütfen.. Benim de 3. Gün tek yumurtam vardı 3. Gün transfer yaptık. Tutunacak her türlü tutunur.. Bugün 1 hafta oldu transfer olalı. Bekliyoruz bakalım:) Gönlünü hiç karartma :)Ve internette okuduğumda 3 uncu gün embriyosu zor yazıyor 3 uncu gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?