- 3 Mart 2021
- 265
- 188
- 18
- 34
Erken gebelik testi al yap, ben yaptim 7. Gunde cikti, kan verdm oda cikti sonucu yaz banada merak ettm :)Bugün 1 hafta oldu transfer olalı yarın evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) biri beni durdursun
Hic alakasi yok, bazen 3. Gun embriyosu daha iyi olabliyor anne karninda dogal ortaminda cogalmasi bazen iyi oluyor demisti dr. Umutsuzluga kapilmayin, hc dusunmeyin tuttumuVe internette okuduğumda 3 uncu gün embriyosu zor yazıyor 3 uncu gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba
Ya evde erken gebelik var ben de bari cumartesi mi yapsam diyorum :) insan sonuçtan korkuyor işte ya :)Erken gebelik testi al yap, ben yaptim 7. Gunde cikti, kan verdm oda cikti sonucu yaz banada merak ettm :)
öğle deme .Bnm de hiç umudum yoktu ama şükürler olsun. Inş umarım sende güzel haberler alırsın.....Bende asiri halsizlik var bir de kasiklarim sirtim ağrıyor ama bunlar adet öncesinde de oluşuyor 10 Mart adet günümdü olmadım,ama hep bir adet öncesi stresi var üstümde yarin kan testi vereceğim ama içimde bir şeyler olmadi diyor,hayirlisi olsun
benim de 3.denemem di ve 3.gün du ,daha zor 5.6.güne gore .umudunu kaybetme inş güzel sonuçlar olucak can-ı gönülden diliyorum.ims yavrun sennledir inş.rabbim seni de sevndrsn insBen pazartesi transfer oldum hic belirtim yok zar zor bi tane 6.gune gelebildi baska da yok benim insallah benim de tutar gebelerin duasi kabul olur nolur dua et bana 2.denemem pskilojim kalmadi artik
4’martta mi transfer oldunuz? Dondurulmusmu? 5. Gun mu?Ya evde erken gebelik var ben de bari cumartesi mi yapsam diyorum :) insan sonuçtan korkuyor işte ya :)
Evet 4 martta transfer oldum.. 3. Gün embriyosu taze :) 1 tane yumurta bir tane embriyo :)) şansım belki az ama bakalım ilk denemem :) yumurta azlığım var benim de.. Ayy bakayım ben de yarın mı diğer gün mü.. Doktor da asla yapmayın diyo. Herhalde haberi olumlu ya da olumsuz onlar vermek istiyor olabilirler.. İnşallah ben de senin gibi olurum ya :)4’martta mi transfer oldunuz? Dondurulmusmu? 5. Gun mu?
Eger dondurulmus 5. Gunse kesin cikar bence
insan korkmaz olurmu ben testi yaptm dolaba koydum yarm saat bakamadm korkudan. Sonra baktm pozitif. Hemen gdip kan verdmins sizinde pozitiftir, ama birikmis idrarla yapin, sabah yapin bari..:)
İns canim, 3. Gunse bekle doktoru bazen gec cikiyo evdeki testte ozaman demoralize oluyo anne adaylari.. ins en guzel sekilde sonuclanir dua edicemEvet 4 martta transfer oldum.. 3. Gün embriyosu taze :) 1 tane yumurta bir tane embriyo :)) şansım belki az ama bakalım ilk denemem :) yumurta azlığım var benim de.. Ayy bakayım ben de yarın mı diğer gün mü.. Doktor da asla yapmayın diyo. Herhalde haberi olumlu ya da olumsuz onlar vermek istiyor olabilirler.. İnşallah ben de senin gibi olurum ya :)
Allah razi olsun sende kucagina saglicakla al.Bizlerde burdan pozitif haberimizi en erken tarihte verebiliriz insallahbenim de 3.denemem di ve 3.gün du ,daha zor 5.6.güne gore .umudunu kaybetme inş güzel sonuçlar olucak can-ı gönülden diliyorum.ims yavrun sennledir inş.rabbim seni de sevndrsn ins
Aslında kese muayenesi ama kalp atışı duyma şansımız da varmış bir ihtimalGenelde bir ay sonraya randevu veriyorlar seninki biraz erken vermiş ama erkenden duyamazsak da kalp atışını gören arkadaşlar olmustu inşallah sende görür ya da duyarsın
Bugun ağrılarım asiri arttı ayaklarim da ağrıyor tıpkı adetöğle deme .Bnm de hiç umudum yoktu ama şükürler olsun. Inş umarım sende güzel haberler alırsın.....dualrim seninle
Test gününüzü bekleyin boş yere önceden yapıp moralinizi bozmayın doktorların bir bildiği vardırBugün 1 hafta oldu transfer olalı yarın evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) biri beni durdursun
Canım inşallah duyarsın kalp atışıyla biraz daha rahatlıyor insan ama benim doktorum 6 hafta kadar hala risk var dedi kalp atışını duyduktan sonraAslında kese muayenesi ama kalp atışı duyma şansımız da varmış bir ihtimal
inşallah özgecim
Gebe olanlarda da aynı agrılar mevcut bence moralinizi bozmayın inşallah poZitifi görürsünüzBugun ağrılarım asiri arttı ayaklarim da ağrıyor tıpkı adetsabah ya da gece yarısı gelecek sanki kırmızılar
İkimizin aynı gün randevumuz ama benim transfer senden 5 gün önce olmuş sanırım benim 17 Şubat'ti bakalım inşallah duyarızAslında kese muayenesi ama kalp atışı duyma şansımız da varmış bir ihtimal
inşallah özgecim
İnşallah duyarsınız ya rabbim emek veren herkesin duymasını sağlasın çok zorlu yollardan geçiyoruz maddi maneviİkimizin aynı gün randevumuz ama benim transfer senden 5 gün önce olmuş sanırım benim 17 Şubat'ti bakalım inşallah duyarız
Ufak tefek kanamalarım olmasına rağmen 18. Gün 367212. Gün 381.3 ve 15. Gün 1053.54 iki hafta sonra ultrason istedi isteyen herkese gülücüklü hamilelikler saat 2.09 midem çok bulanıyor
Öyle düşünme sakın. Moralini yüksek tut gerisi herşey hayırlısı.. Allah’ın izniyle pozitif olacakVe internette okuduğumda 3 uncu gün embriyosu zor yazıyor 3 uncu gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba
Şimdi sonuçlarınız nasıl?Erken gebelik testi al yap, ben yaptim 7. Gunde cikti, kan verdm oda cikti sonucu yaz banada merak ettm :)
Evde pozitif cikti, kan da 220 cikti transfeeden soraki 7. Gun..Öyle düşünme sakın. Moralini yüksek tut gerisi herşey hayırlısı.. Allah’ın izniyle pozitif olacak
Şimdi sonuçlarınız nasıl?
Belirtiniz var miydi kacinci hun embiryosuydu bir de cok Hayirli olsun dua edin bizede olur mu?Evde pozitif cikti, kan da 220 cikti transfeeden soraki 7. Gun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?