Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Ve internette okuduğumda 3 uncu gün embriyosu zor yazıyor 3 uncu gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba
Hic alakasi yok, bazen 3. Gun embriyosu daha iyi olabliyor anne karninda dogal ortaminda cogalmasi bazen iyi oluyor demisti dr. Umutsuzluga kapilmayin, hc dusunmeyin tuttumu
Tutcakmi die
Tutsada devam etcegi kesin degil hersey rabbimin elinde .
bolca okuyup tesbih cekin, insallah en guzel sekilde bebeklerimiz bize gelir

öğle deme .Bnm de hiç umudum yoktu ama şükürler olsun. Inş umarım sende güzel haberler alırsın.....dualrim seninle

Ben pazartesi transfer oldum hic belirtim yok zar zor bi tane 6.gune gelebildi baska da yok benim insallah benim de tutar gebelerin duasi kabul olur nolur dua et bana 2.denemem pskilojim kalmadi artik
benim de 3.denemem di ve 3.gün du ,daha zor 5.6.güne gore .umudunu kaybetme inş güzel sonuçlar olucak can-ı gönülden diliyorum.ims yavrun sennledir inş.rabbim seni de sevndrsn ins

Ya evde erken gebelik var ben de bari cumartesi mi yapsam diyorum :) insan sonuçtan korkuyor işte ya :)
4’martta mi transfer oldunuz? Dondurulmusmu? 5. Gun mu?
Eger dondurulmus 5. Gunse kesin cikar bence

insan korkmaz olurmu ben testi yaptm dolaba koydum yarm saat bakamadm korkudan. Sonra baktm pozitif. Hemen gdip kan verdm ins sizinde pozitiftir, ama birikmis idrarla yapin, sabah yapin bari..:)

Evet 4 martta transfer oldum.. 3. Gün embriyosu taze :) 1 tane yumurta bir tane embriyo :)) şansım belki az ama bakalım ilk denemem :) yumurta azlığım var benim de.. Ayy bakayım ben de yarın mı diğer gün mü.. Doktor da asla yapmayın diyo. Herhalde haberi olumlu ya da olumsuz onlar vermek istiyor olabilirler.. İnşallah ben de senin gibi olurum ya :)

İns canim, 3. Gunse bekle doktoru bazen gec cikiyo evdeki testte ozaman demoralize oluyo anne adaylari.. ins en guzel sekilde sonuclanir dua edicem

benim de 3.denemem di ve 3.gün du ,daha zor 5.6.güne gore .umudunu kaybetme inş güzel sonuçlar olucak can-ı gönülden diliyorum.ims yavrun sennledir inş.rabbim seni de sevndrsn ins
Allah razi olsun sende kucagina saglicakla al.Bizlerde burdan pozitif haberimizi en erken tarihte verebiliriz insallah

Genelde bir ay sonraya randevu veriyorlar seninki biraz erken vermiş ama erkenden duyamazsak da kalp atışını gören arkadaşlar olmustu inşallah sende görür ya da duyarsın
Aslında kese muayenesi ama kalp atışı duyma şansımız da varmış bir ihtimal
inşallah özgecim

Ve internette okuduğumda 3 uncu gün embriyosu zor yazıyor 3 uncu gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba
Öyle düşünme sakın. Moralini yüksek tut gerisi herşey hayırlısı.. Allah’ın izniyle pozitif olacak
Erken gebelik testi al yap, ben yaptim 7. Gunde cikti, kan verdm oda cikti sonucu yaz banada merak ettm :)
Şimdi sonuçlarınız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…