Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Belirtiniz var miydi kacinci hun embiryosuydu bir de cok Hayirli olsun dua edin bizede olur mu?
Belirtim cok yoktu, cok hafif kasik agrilarim vardi ama hafifti,ilk gun alt karin agrisi yasadim..

5. gun dondurulmus embriyoydu..
cok zor beklemek, ama stres olmadim
Hic, rahat durdum
Tuttuysada tutmadiysada olan oldu die dusundum..
bir gun basim cok agridi..
Baska bi belirti hissetmedim..

Sizin negun transferiniz oldu? İnsallah herkese saglikli gebelik nasip etsin allah

bende yarin bidaha beta vericem sonra ctesi dr a gdicem..

Daha once dis gebelik gecirdim die hala tedirginim sizde bana dua edin

Ay bilmiorm benimde icim icime sigmiyo herkesin degerini gorunce yuksek gbi benimki, iki tramsfer oldu bilmiorm
İkizmi deilmi ikizde nasil katlanio beta bliomsnz? Yarin vercem bida tahlil
Bu katlanmaları ben pek anlamıyorum :)) herkesin sonucu farklı çıkıyor ama seninki bana ikiz gibi geldi yarın kaçıncı gün ..

Ve internette okuduğumda 3 uncu gün embriyosu zor yazıyor 3 uncu gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba
ben 3. Gün transferi ile şuan pozitifim. Değerlerim iyi çıkıyor. Keseyi ve kalp atışını bekliyorum. Hiç canınızı sıkmayın böyle olumsuz düşüncelere sakın kapılmayın. Allah ol der ve olur. Pozitif düşünün. Bunun embriyo transferinin günü ile alakası pek yok aslında bu dedikleriniz küçük ihtimaller bu yüzden hiç düşünmeye gerek yok bence. Rahat olun Allah'ın izni ile güzel sonuçlar alırsınız insallah

Kızlar merhaba
27 şubatta 5.gün çift embriyosu transfer edildi
6. Gün 28 - 9. Gün 96 - 11. Gün ise 140 çıktı
Nasıl sizce yorumlarınız nedir kızlar ?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlersin. Gayet güzel değerleriniz. İlk etapta çok erken testler verildiği için iki katı artışlar pek beklenmiyor. 12. Gününüzü tamamladıktan sonra genelde ona dikkat ediliyor ilk başta belli olmuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…