Belirtim cok yoktu, cok hafif kasik agrilarim vardi ama hafifti,ilk gun alt karin agrisi yasadim..Belirtiniz var miydi kacinci hun embiryosuydu bir de cok Hayirli olsun dua edin bizede olur mu?
Sabah verseniz olmaz mı niye acele ediyorsunuzKızlar devlet hastanesinde acilden gebelik testi yapılıyor mu?
Ooo maşallah.. ikiz mi baya yüksek çıkmışEvde pozitif cikti, kan da 220 cikti transfeeden soraki 7. Gun..
Ay bilmiorm benimde icim icime sigmiyo herkesin degerini gorunce yuksek gbi benimki, iki tramsfer oldu bilmiormOoo maşallah.. ikiz mi baya yüksek çıkmış
Bu katlanmaları ben pek anlamıyorum :)) herkesin sonucu farklı çıkıyor ama seninki bana ikiz gibi geldiAy bilmiorm benimde icim icime sigmiyo herkesin degerini gorunce yuksek gbi benimki, iki tramsfer oldu bilmiorm
İkizmi deilmi ikizde nasil katlanio beta bliomsnz? Yarin vercem bida tahlil
Yarin 9. GunBu katlanmaları ben pek anlamıyorum :)) herkesin sonucu farklı çıkıyor ama seninki bana ikiz gibi geldiyarın kaçıncı gün ..
Sabah verecem zaten benim hastanem uzak ,yakınımda devlet hastanesi var acaba oraya mi gitsem diye dusundum .Sabah verseniz olmaz mı niye acele ediyorsunuz
Sabah verin rahat rahat inşallah güzel sonuçlarınız yazarsınız burayaSabah verecem zaten benim hastanem uzak ,yakınımda devlet hastanesi var acaba oraya mi gitsem diye dusundum .
ben 3. Gün transferi ile şuan pozitifim. Değerlerim iyi çıkıyor. Keseyi ve kalp atışını bekliyorum. Hiç canınızı sıkmayın böyle olumsuz düşüncelere sakın kapılmayın. Allah ol der ve olur. Pozitif düşünün. Bunun embriyo transferinin günü ile alakası pek yok aslında bu dedikleriniz küçük ihtimaller bu yüzden hiç düşünmeye gerek yok bence. Rahat olun Allah'ın izni ile güzel sonuçlar alırsınız insallahVe internette okuduğumda 3 uncu gün embriyosu zor yazıyor 3 uncu gün embriyosu ile hamile kalan var mı acaba
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlersin. Gayet güzel değerleriniz. İlk etapta çok erken testler verildiği için iki katı artışlar pek beklenmiyor. 12. Gününüzü tamamladıktan sonra genelde ona dikkat ediliyor ilk başta belli olmuyor çünküKızlar merhaba
27 şubatta 5.gün çift embriyosu transfer edildi
6. Gün 28 - 9. Gün 96 - 11. Gün ise 140 çıktı
Nasıl sizce yorumlarınız nedir kızlar ?
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallahkizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Maalesef ilk 3 ay öyle ama ben inanıyorum hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alacağız kucağımıza nazlı bebeklerimiziCanım inşallah duyarsın kalp atışıyla biraz daha rahatlıyor insan ama benim doktorum 6 hafta kadar hala risk var dedi kalp atışını duyduktan sonrayani bize rahat yok
Evet benim transfer 22 şubat aralarında 5 gün varİkimizin aynı gün randevumuz ama benim transfer senden 5 gün önce olmuş sanırım benim 17 Şubat'ti bakalım inşallah duyarız
Benim de 9. gün 299 çıkmıştı ama tek embriyo transfer edildi merak etmeyinAy bilmiorm benimde icim icime sigmiyo herkesin degerini gorunce yuksek gbi benimki, iki tramsfer oldu bilmiorm
İkizmi deilmi ikizde nasil katlanio beta bliomsnz? Yarin vercem bida tahlil
İnşallahMaalesef ilk 3 ay öyle ama ben inanıyorum hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alacağız kucağımıza nazlı bebeklerimizi
Ben almadım hemen ya ertesi gün alabilirsiniz dediler ama ben ilk beş gün almadımKizlar gunaydin transfer sonrasi dus alaniniz oldu mu ?cok kararsiz kaldim
3 gün sonra ılık suyla en fazla 10 ayakta durmak kaydıyla duş alabilirsiniz dediler bende o şekilde uyguladım bilginiz olsunKizlar gunaydin transfer sonrasi dus alaniniz oldu mu ?cok kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?