Bana 24 saat yeterli beklemek için demişlerdi.Kizlar gunaydin transfer sonrasi dus alaniniz oldu mu ?cok kararsiz kaldim
Hayırlısı olsun canım demek embriyolar sağlıklı değilmiş üzme kendini bir daha denersin inşallah bir dahakine pozitifi görürsünKızlar günaydın bugün test verdim yükselmemiş beta 10,63 sanal da kahverengi leke geldi kimyasal dedi doktor bıraktırdı ilaçları
İnşallah canımHayırlısı olsun canım demek embriyolar sağlıklı değilmiş üzme kendini bir daha denersin inşallah bir dahakine pozitifi görürsün
Kızlar günaydın bugün test verdim yükselmemiş beta 10,63 sanal da kahverengi leke geldi kimyasal dedi doktor bıraktırdı ilaçları
Ertesi gun ılık suyla almıştım cok uzun surdurmeden.Kizlar gunaydin transfer sonrasi dus alaniniz oldu mu ?cok kararsiz kaldim
Canım bugün müydü test günün.Dunden beri cok agri çekiyorum kizlar öğleden sonra kan vereceğim ama hic umudum yok,hamilelik bu kadar ağrı yapmaz ilaçlardan adet olamıyorum ondan sanırım.Bugun sonucu alıp rahatlayayim.Cok üzgünüm artik sürekli böyle oluyor adet olacagimi hissediyorum ve adet oluyorum
Bugun 9. Gun kesin çıkar zaten olsaCanım bugün müydü test günün.
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.. Bekliyoruz merakla..Bugun 9. Gun kesin çıkar zaten olsa
Handecim çok sevindim maşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaslar bende bugun kalp atisini duydum.Allah herkese nasip etsin cok duygusal bir an.
Hayır hayır moralinizi hiç bozmayın inşallah güzel sonuçlarla döneceksiniz bazıları öyle adet olacakmış gibi hissediyor ama sen olmuyor hiç sıkmayın canınızıDunden beri cok agri çekiyorum kizlar öğleden sonra kan vereceğim ama hic umudum yok,hamilelik bu kadar ağrı yapmaz ilaçlardan adet olamıyorum ondan sanırım.Bugun sonucu alıp rahatlayayim.Cok üzgünüm artik sürekli böyle oluyor adet olacagimi hissediyorum ve adet oluyorum
Haftaya cumaya verdi randevu geçtiğimiz pazar günü kanamam oldu acile gitmiştim orada bakmışlardı kese duruyo hafif kalp atışını görüyorum demişti korkmuştum bugün esas doktorumda randevum vardı.Amin teşekkür ederim. Hepimize.Handecim çok sevindim maşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallahEvet gerçekten çok güzel bir an. Ne kadar sonraya randevu verdi
Canım herhalde kanama normal ya bir çok kişi de bende dahil olmak üzere var ama insan tedirgin oluyor. Dilerim bir daha olmazHaftaya cumaya verdi randevu geçtiğimiz pazar günü kanamam oldu acile gitmiştim orada bakmışlardı kese duruyo hafif kalp atışını görüyorum demişti korkmuştum bugün esas doktorumda randevum vardı.Amin teşekkür ederim. Hepimize.
Kızlar beni linç etmeyin lütfen kac gündür sizlaniyorum ama hamileyim
9.gun değerim 215 5.gun embriyosu iki transfer
Yaaaa nasıl sevindimmm:) benim de bugün 8. Günüm.. Gördün mü bakkk çok şükürr :) allah sağlıkla ilerletsin inşallah canım :)Kızlar beni linç etmeyin lütfen kac gündür sizlaniyorum ama hamileyim
9.gun değerim 215 5.gun embriyosu iki transfer
Gercekten oyle ben kendimi çok olumsuz yordum ya 9. Gun için yüksek mi bu değer ikiz değildir bence kizimda 12. Gun 578 di ama tekil gebeliktiÇooook sevindim :) demiştim size adet ağrıları benim eski dış gebeliğimde vardı diye yok kesinlikle değil demiştiniz :))
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?