Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Canım herhalde kanama normal ya bir çok kişi de bende dahil olmak üzere var ama insan tedirgin oluyor. Dilerim bir daha olmaz
Bu sabah yine oldu bende de. İğneye rağmen olması çok can sıkıcı, modum düştü. Yarın ilk kontrol var, ne oluyor içimde çok merak ediyorum umarım sağlıklı bir kese görebiliriz.

Bu sabah yine oldu bende de. İğneye rağmen olması çok can sıkıcı, modum düştü. Yarın ilk kontrol var, ne oluyor içimde çok merak ediyorum umarım sağlıklı bir kese görebiliriz.
Canım ben hem göbekten iki tane hem kalçadan bir tane olmak üzere üç iğne vuruluyorum ama gene oluyor kanamam. Çok şükür kalp atışını da duydum doktor dinlen dedi. Ama yapacak bir şey yok kanama bir çok kişide oluyor ne yazık ki . Doktorum yüzde 30-40 arası dedi yüksek bir oran

Evet burda okudukça herkeste var diyorum kendime tüp bebekte oluyor bu. Daha hiç gitmedim ya doktora ondan da bu endişeli halim, yarın güzel bişeyler duyarsam daha iyi olacağım

Evet burda okudukça herkeste var diyorum kendime tüp bebekte oluyor bu. Daha hiç gitmedim ya doktora ondan da bu endişeli halim, yarın güzel bişeyler duyarsam daha iyi olacağım
Umarım yarın güzel şeyler duyarsın ki bence duyacaksın da Allah’ın izniyle

Estrofem alerji yapıyor diye doktorum dün akşam kesmemi istedi. Bugün şimdi kahve leke geldi. Demekki estrofem bunu önlüyormuş. Aksilik ki haftasonu geldiği için doktora da ulaşmam zor. Bir stres dolu haftasonu daha.... İlk kez başıma geldi. Transferden bu yana olmamıştı...

Merhabalar öncelikle, sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah . Size bir şey sormak istiyorum. Ben 2 Mart’ta 5. Gün embriyosu transfer olmuştum. 9. Gün 58, 11. Gün 98 çıktı betam. Ancak doktorum Pazartesi bir test daha istedi. Sizce iyi mi değer biraz kafam karıştı. Sizde nasıl yükselmişti acaba?

Canım üçüncü testinin yükselişi de önemli şimdilik yükselişin gayet güzel görünüyor

Canım tedirgin olma kahverengi lekelenme normal diyorlar benim ve birkaç arkadaşımın normal kırmızı pembe kanaması bile oldu estrofem kullanırken. Estrofemle alakalı değil yani onu kafana takma. Gerçi doktorunla görüş belki progesteronu arttırabilir

Doktora ulaşmam zor. Haftasonu araya girdi. Ben bir de aktif çalışıyorum. Sabahtan akşama tempom var. Sanırım fazla hareket de yapabiliyormuş. İnşallah hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…