Siz de guzel haberi alırsınız insallahÇooook sevindim :) demiştim size adet ağrıları benim eski dış gebeliğimde vardı diye yok kesinlikle değil demiştiniz :))
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Siz de görürsünüz ins pozitifiYaaaa nasıl sevindimmm:) benim de bugün 8. Günüm.. Gördün mü bakkk çok şükürr :) allah sağlıkla ilerletsin inşallah canım :)
Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsinKızlar beni linç etmeyin lütfen kac gündür sizlaniyorum ama hamileyim
9.gun değerim 215 5.gun embriyosu iki transfer
Bu sabah yine oldu bende de. İğneye rağmen olması çok can sıkıcı, modum düştü. Yarın ilk kontrol var, ne oluyor içimde çok merak ediyorumCanım herhalde kanama normal ya bir çok kişi de bende dahil olmak üzere var ama insan tedirgin oluyor. Dilerim bir daha olmaz
Canım ben hem göbekten iki tane hem kalçadan bir tane olmak üzere üç iğne vuruluyorum ama gene oluyor kanamam. Çok şükür kalp atışını da duydum doktor dinlen dedi. Ama yapacak bir şey yok kanama bir çok kişide oluyor ne yazık ki . Doktorum yüzde 30-40 arası dedi yüksek bir oranBu sabah yine oldu bende de. İğneye rağmen olması çok can sıkıcı, modum düştü. Yarın ilk kontrol var, ne oluyor içimde çok merak ediyorumumarım sağlıklı bir kese görebiliriz.
Evet burda okudukça herkeste var diyorum kendime tüp bebekte oluyor bu. Daha hiç gitmedim ya doktora ondan da bu endişeli halim, yarın güzel bişeyler duyarsam daha iyi olacağımCanım ben hem göbekten iki tane hem kalçadan bir tane olmak üzere üç iğne vuruluyorum ama gene oluyor kanamam. Çok şükür kalp atışını da duydum doktor dinlen dedi. Ama yapacak bir şey yok kanama bir çok kişide oluyor ne yazık ki . Doktorum yüzde 30-40 arası dedi yüksek bir oran
Umarım yarın güzel şeyler duyarsın ki bence duyacaksın da Allah’ın izniyleEvet burda okudukça herkeste var diyorum kendime tüp bebekte oluyor bu. Daha hiç gitmedim ya doktora ondan da bu endişeli halim, yarın güzel bişeyler duyarsam daha iyi olacağım
Özgecim kalp atışını duymuşsun hayırlı olsunUmarım yarın güzel şeyler duyarsın ki bence duyacaksın da Allah’ın izniyle
Gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın .Kızlar beni linç etmeyin lütfen kac gündür sizlaniyorum ama hamileyim
Canım çok teşekkür ederim söylemedi ben de o heyecanla sormayı unuttum canım benimÖzgecim kalp atışını duymuşsun hayırlı olsunKaç haftalık oldugunu söyledi mi doktor?
Canım üçüncü testinin yükselişi de önemli şimdilik yükselişin gayet güzel görünüyorMerhabalar öncelikle, sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah . Size bir şey sormak istiyorum. Ben 2 Mart’ta 5. Gün embriyosu transfer olmuştum. 9. Gün 58, 11. Gün 98 çıktı betam. Ancak doktorum Pazartesi bir test daha istedi. Sizce iyi mi değer biraz kafam karıştı. Sizde nasıl yükselmişti acaba?
Acaba 3. Test rutin midir? Doktor iyi ama daha yüksek olmasını isterdim dedi telefonda o sebeple biraz endişe ettim.Canım üçüncü testinin yükselişi de önemli şimdilik yükselişin gayet güzel görünüyor
Canım tedirgin olma kahverengi lekelenme normal diyorlar benim ve birkaç arkadaşımın normal kırmızı pembe kanaması bile oldu estrofem kullanırken. Estrofemle alakalı değil yani onu kafana takma. Gerçi doktorunla görüş belki progesteronu arttırabilirEstrofem alerji yapıyor diye doktorum dün akşam kesmemi istedi. Bugün şimdi kahve leke geldi. Demekki estrofem bunu önlüyormuş. Aksilik ki haftasonu geldiği için doktora da ulaşmam zor. Bir stres dolu haftasonu daha.... İlk kez başıma geldi. Transferden bu yana olmamıştı...
Canım rutin bazılarında istiyorlar benden de istediler bazıları istiyor bazıları istemiyor.Acaba 3. Test rutin midir? Doktor iyi ama daha yüksek olmasını isterdim dedi telefonda o sebeple biraz endişe ettim.teşekkür ederim hemen yanıtladınız
AnladımCanım rutin bazılarında istiyorlar benden de istediler bazıları istiyor bazıları istemiyor.
İnşallah hepimiz kucagımıza alırızAnladımçok teşekkür ederim. Sizin de bebeğiniz sağlıcakla gelsin inşallah
Doktora ulaşmam zor. Haftasonu araya girdi. Ben bir de aktif çalışıyorum. Sabahtan akşama tempom var. Sanırım fazla hareket de yapabiliyormuş. İnşallah hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız.Canım tedirgin olma kahverengi lekelenme normal diyorlar benim ve birkaç arkadaşımın normal kırmızı pembe kanaması bile oldu estrofem kullanırken. Estrofemle alakalı değil yani onu kafana takma. Gerçi doktorunla görüş belki progesteronu arttırabilir
HAYirli olsun cokkkk sevindim gözün aydin canmmmKızlar beni linç etmeyin lütfen kac gündür sizlaniyorum ama hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?