Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Haftasonu eğer evde olcaksan dinlen çok fazla iş hareket yapmamaya çalış

Pozitifi gören arkadaşlarım ya da daha önceden yaşamış olanlara sormak istiyorum. Bu yerleşme kanaması dediğimiz şey olmadan pozitifi gören var mı acaba. Yoksa en önemli işaretçi bu mu.
Bence keşke kimse lekelenme görmese ya lekelenme kötü bir şey insanın psikolojisini bozuyor

Haftasonu eğer evde olcaksan dinlen çok fazla iş hareket yapmamaya çalış
Teşekkür ederim dinleceğim inşallah. Hastanedeki bir hemşireye ulaştım bana söylediği, çamur gibi olsa da kahverengi leke sorun değilmiş. Kanama olursa haberimiz olsun dedi. Bir de kullandığımız protestan da bu lekelenmeyi yapabiliyormuş. Ben de estrofem kesince oldu sandım dedim, öyle değilmiş.

Ay herkes leke falan gördüm deyince ben de biraz evham yaptım olmayınca.. Dediğin gibi olsa da panik yapcam :) her şeyden nem kapar olduk :)
Bende böyle diyordum, 11.gün hem kanamayı hem pozitifi gördüm. Bugün yine oldu lekelenme Hiç söyleme çağırma valla çok pişmanım niye lekem yok, olmadı galiba dediğim güne

Kizlar ben bugün durduk yere agladim aglamami da durduramadim cunku tutmadi diyor icimde biri 2.denemem transferde 8 martta dondurulmus olmustu sizce etkiler mi

Doğrudur progesteronun da belli yan etkileri oluyır. Evet lekelenmeye normal diyorlar insanın pskolojisi bozuluyor ama. Kanama görmedikçe korkmayın ve strese girmeyin herşeyin bası stres:/ benim de oldu 2-3 gun lekelenmem sonra geçti cok sukur. Ama dikkat ettim yemek falan bile yapmadım. Ben de calısıyorum işten artan kalan zamanlarda dinlenmeye calısıyorum.

Kizlar ben bugün durduk yere agladim aglamami da durduramadim cunku tutmadi diyor icimde biri 2.denemem transferde 8 martta dondurulmus olmustu sizce etkiler mi
Neden ağladınız? Bu surecler cok zor ama herşeyin bası stres:/ cok uzmemeye calısın kendinizi. Naparsak yapalım olcagı varsa oluyor ya da olmuyor. Umarım herşey gonlunuzce olur

Neden ağladınız? Bu surecler cok zor ama herşeyin bası stres:/ cok uzmemeye calısın kendinizi. Naparsak yapalım olcagı varsa oluyor ya da olmuyor. Umarım herşey gonlunuzce olur
Evet biliyorum ama 1.denemede hep pozitif gorup sonu husran olunca simdi panik ataklik basladi durduk yere hormonlarimi durduramadim cok rahat hamile kalabilen ustune istemiyordum diyen insanlari da duyunca dayanamadim

Evet biliyorum ama 1.denemede hep pozitif gorup sonu husran olunca simdi panik ataklik basladi durduk yere hormonlarimi durduramadim cok rahat hamile kalabilen ustune istemiyordum diyen insanlari da duyunca dayanamadim
Benim de birinci deneme öyle oldu. 8. Haftaya kadar bekledik kalp atısı olmayınca kurtaj olmak zorunda kaldım. Cok uzuldum dunyanın sonu gibi davrandım surekli ağladım kmseyle görüşmek istemedim ama baktım değilmiş yaşamaya devam ediyoruz etmek zorundayız. İnsanlar hep bişeyler der ben artık kulaklarımı tıkadım. Kurtaj oldugunu bilip ertesi gun bebegnin fotosunu senle paylaşanalr mı dersin. Bişe desen kıskanç olursun. Ne diyim allah herkesin gonlune göre versin. Ben hep diyorum tup bebek surecini düşmanımın basına istemem. Ama cok sukur bizler için umut. Yoksa hiç umudumuz olmayacaktı. Hiç uzmeyin kendinizi. Bol dua pozitif dusunce. Allahım bizm için doğrusunu vericektir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…