Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Iste bunu bile okurken gozlerim doluyor off hormonlar biktirdi beni.Ama ne guzel dediniz arkadisim ariyip 3.cocuga hamile kaldigini istemedigini soylediginde ölüyorum sandim bu da bizim imtihanimizmis dedi esim hakli biliyorum inancliyim ama yuregim duymuyor inslalah gececek insallah siz hamilesiniz lutfen bana da dua edin olur mu cok yoruldum

Özge sen progestan fitil den kaç tane kullanıyorsun? Benim günde 3 defa 2 tane.100luk bunun 200 lüğü de var sanırım.
Canım ben 200 lük fitil kullanıyorum 2 tane. Artı göbekten iki tane 25 lik progestan iğne, kalçadan 50 lik Progestan iğne alıyorum içim dışım progesteron oldu

İnan hergun dua ederken burdaki olsun tum isteyenlere diye dua ediyorum. Öyleym ama kalp atısını duymadan sevğnemiyorum gecen seferki durumdan dolayı. Rabbim en kısa zamanda donlune göre versin. İnan ben eşime hep diyorum annelerimiz bile anlayamaz bizi cnku yaşamayan bilemez. Bu forum iyiki vsr aynı seyi yaşadığımız insanlarla vakit geçiriyoruz fikir alışverşi yapıyoruz

Canım ben 200 lük fitil kullanıyorum 2 tane. Artı göbekten iki tane 25 lik progestan iğne, kalçadan 50 lik Progestan iğne alıyorum içim dışım progesteron oldu
Iğneler hergün mü senin? Benim az mi acaba arttirmadi da ama.korkma filan yine pıhtı gibi vs gelebilir dedi biraz kanama alanı kalmış o çıkabilir filan dedi.yine lekelenme oldu şimdi dediği gibi .progestan üç günde 1 iğne oluyorum .200 lük fitil günde toplam 2 tane mi senin?

Evet canım 2 tane fitil alıyorum toplam 400 lük oluyor yani. Ben iğneleri hergün yapıyorum ama bence benim doktorum çok abartıyor

Cok cok haklisiniz insallah kalp atisini duyarsiniz siz de ben de pozitifi alabilsem hayirlisi ile iyi ki burasi var da sizlerle konusuyorum yoksa kafam cok bulanik

Ya kalp atışını duyunca da bitmiyor benim doktorum 13. Haftaya kadar tehlike var dedi ya
Evet öyle gerçekten. Benim takip için gittiğim doktor tup bebekte risk daha fazla turk kahvesini normalde verirdim sana yasak dedi:) seni daha sık cagırcam dedi:) bir de benm eşimin kromozm translokasyonu oldugu için pgtli embriyo ama yine de aminosentez yaptırıcaz daha onlar var

Estrofemi de kalp atışını duyduktan sonra keser muhtemelen kanama olmayınca sorun yok iğneye de gerek yok
Kesmedi benim estrofemi acildeki doktorda kendi doktorunuza sorun estrofemi coraspini ve oksaparı kes derse kesin demişti. Bana bi tek coraspini kestirdi.

Tedavinin ilk zamanları bu progestan fitille iğneyi uyutuyor diye hiç sevmiyordum. Progestani verilenden fazla kullanmak isteyeceğim günler de gelecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…