Canım kanama olunca bende hem coraspirin hem oksapar kesti kalp atışını duyunca da estrofemi kesti ama her doktorun başka herhaldeKesmedi benim estrofemiacildeki doktorda kendi doktorunuza sorun estrofemi coraspini ve oksaparı kes derse kesin demişti. Bana bi tek coraspini kestirdi.
Tedavinin ilk zamanları bu progestan fitille iğneyi uyutuyor diye hiç sevmiyordum. Progestani verilenden fazla kullanmak isteyeceğim günler de gelecekmiş
Ayyy bi bitmiyor doğana kadar rahatlık yok bizeEvet öyle gerçekten. Benim takip için gittiğim doktor tup bebekte risk daha fazla turk kahvesini normalde verirdim sana yasak dedi:) seni daha sık cagırcam dedi:) bir de benm eşimin kromozm translokasyonu oldugu için pgtli embriyo ama yine de aminosentez yaptırıcaz daha onlar var
Ben varım, şu an için pozitif :)Pozitifi gören arkadaşlarım ya da daha önceden yaşamış olanlara sormak istiyorum. Bu yerleşme kanaması dediğimiz şey olmadan pozitifi gören var mı acaba. Yoksa en önemli işaretçi bu mu.
Ayyy allahımmm ne güzel :)) maşallah sizeBen varım, şu an için pozitif :)
Ben ertesi gün aldım dr ertesi gün ılık duş alabilirsin demişlerdiKizlar gunaydin transfer sonrasi dus alaniniz oldu mu ?cok kararsiz kaldim
Benim de günde 3 fitil progestan bir de göbekten prolutex yapıyorumIğneler hergün mü senin? Benim az mi acaba arttirmadi da ama.korkma filan yine pıhtı gibi vs gelebilir dedi biraz kanama alanı kalmış o çıkabilir filan dedi.yine lekelenme oldu şimdi dediği gibi .progestan üç günde 1 iğne oluyorum .200 lük fitil günde toplam 2 tane mi senin?
Bizde de kan uyuşmazlığı var. Transfer öncesinde herhangi bir şey dedi mi doktorunuz. Yani yapılması gereken bir şey var mı? Transfer sonrasında da uyuşmazlık ile ilgili özellikle tedavi uyguladı mı yoksa kanamanız olduğu için mi iğne verdi?Birde bizde kan uyuşmazlığı olduğu için kanamanın ertesi gün uyuşmazlık iğnesi vuruldum.3 ay koruyormuş üç ay sonra kanama olursa tekrarlanacak.
Bebek oluşmaya başlayınca kanama olursa vuruluyorsunuz .yerleşme kanamasında bebek daha oluşmadığı için sorun yok dedi ama kese randevusunda söylemişti perşembe kanama olursa vurulmak gerektiğini zaten acile gidince doktor sordu kan grubumu esiminkini onlar beninertesi gün polikliniğe yönlendirdiler oradaki doktor yazdı ve vuruldum üniversite hastanesinde .kan tahlili idrar tahlili vs de yaptılar acil de.Bizde de kan uyuşmazlığı var. Transfer öncesinde herhangi bir şey dedi mi doktorunuz. Yani yapılması gereken bir şey var mı? Transfer sonrasında da uyuşmazlık ile ilgili özellikle tedavi uyguladı mı yoksa kanamanız olduğu için mi iğne verdi?
Teşekkür ederim. Ben daha transfer olmadım. Rahim kalınlığını bekliyorum. Doktorum ka uyuşmazlığını not aldı ama bir şey demedi. Acaba bir şey atladı mı diye sormak istedimBebek oluşmaya başlayınca kanama olursa vuruluyorsunuz .yerleşme kanamasında bebek daha oluşmadığı için sorun yok dedi ama kese randevusunda söylemişti perşembe kanama olursa vurulmak gerektiğini zaten acile gidince doktor sordu kan grubumu esiminkini onlar beninertesi gün polikliniğe yönlendirdiler oradaki doktor yazdı ve vuruldum üniversite hastanesinde .kan tahlili idrar tahlili vs de yaptılar acil de.
Hangi gün olmuştu lekelenme? Ben bu ara hiç dikkat etmedim. Sanki hamile değilim gibi koşturuyorum. Bu ders oldu bana. Leke ile beraber sancı da başladı kaç saattir...Doğrudur progesteronun da belli yan etkileri oluyır. Evet lekelenmeye normal diyorlar insanın pskolojisi bozuluyor ama. Kanama görmedikçe korkmayın ve strese girmeyin herşeyin bası stres:/ benim de oldu 2-3 gun lekelenmem sonra geçti cok sukur. Ama dikkat ettim yemek falan bile yapmadım. Ben de calısıyorum işten artan kalan zamanlarda dinlenmeye calısıyorum.
Evet bende de acaip kasık agrısı oluyodu mesela o gunlerde. Transferi saymazsak 8. Gun olmustu. Doktor önemli değil kanamaya cevirirse haberleşelim dedi hatta. Ertesi gun zaten kan testi gunumdu. 2-3 gun böyle devam etti sonra azalarak kaynoldu ama gerçekten dikkat ettim baya çalışmak hariç hep uzandım. Doktorlar genelde normal hayata devam edin diyorlar haklılar ama bence bizim bir tık normal geneliklere göre daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Sizin hangi gun suan?Hangi gün olmuştu lekelenme? Ben bu ara hiç dikkat etmedim. Sanki hamile değilim gibi koşturuyorum. Bu ders oldu bana. Leke ile beraber sancı da başladı kaç saattir...
İlaçların etkileri; kasık ve belde ağrı, o kadar. Akıntım bile olmadı doğru dürüst daha.Ayyy allahımmm ne güzel :)) maşallah sizeAllah bize de nasip etsin hiç belirti yaşadınız mı peki..
Lekelenmeniz geçti mi?Hangi gün olmuştu lekelenme? Ben bu ara hiç dikkat etmedim. Sanki hamile değilim gibi koşturuyorum. Bu ders oldu bana. Leke ile beraber sancı da başladı kaç saattir...
Benim dün transferden sonra 23. Gündü. Ama bir açık kahve bir de koyu sarı geldi. Akşam sürekli yattım sancılara rağmen dinlendim. Şükür bugün leke yok gibi. Sanırım farkında olmadan eski halimiz sanıp yoruluyoruz. 10 sene sonra ilk kez hamile kaldım kabullenmek benim için zaman alacak galiba.Evet bende de acaip kasık agrısı oluyodu mesela o gunlerde. Transferi saymazsak 8. Gun olmustu. Doktor önemli değil kanamaya cevirirse haberleşelim dedi hatta. Ertesi gun zaten kan testi gunumdu. 2-3 gun böyle devam etti sonra azalarak kaynoldu ama gerçekten dikkat ettim baya çalışmak hariç hep uzandım. Doktorlar genelde normal hayata devam edin diyorlar haklılar ama bence bizim bir tık normal geneliklere göre daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Sizin hangi gun suan?
Bugün yok şükür. Dün akşam oldu. Adet sancısı ile birlikte.Lekelenmeniz geçti mi?
Bugun de dinlenin. Evet insan kabullenemiyor doğru:) ama hanilesiniz işte keyfini cıkarın allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsinBenim dün transferden sonra 23. Gündü. Ama bir açık kahve bir de koyu sarı geldi. Akşam sürekli yattım sancılara rağmen dinlendim. Şükür bugün leke yok gibi. Sanırım farkında olmadan eski halimiz sanıp yoruluyoruz. 10 sene sonra ilk kez hamile kaldım kabullenmek benim için zaman alacak galiba.
Daha erken bekleyinnnEvett buraya 3. Gün embriyosuyla 9. Günde olan ve dayanamayıp test yapan veeee negatifi gören birini bırakıyorum :)))
Sabah kalktım idrar testi yaptım 24. Günde:) O kadar şüpheliyim kiBugun de dinlenin. Evet insan kabullenemiyor doğru:) ama hanilesiniz işte keyfini cıkarın allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?