Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kesmedi benim estrofemi acildeki doktorda kendi doktorunuza sorun estrofemi coraspini ve oksaparı kes derse kesin demişti. Bana bi tek coraspini kestirdi.
Canım kanama olunca bende hem coraspirin hem oksapar kesti kalp atışını duyunca da estrofemi kesti ama her doktorun başka herhalde

Ayyy bi bitmiyor doğana kadar rahatlık yok bize

Benim de günde 3 fitil progestan bir de göbekten prolutex yapıyorum

Birde bizde kan uyuşmazlığı olduğu için kanamanın ertesi gün uyuşmazlık iğnesi vuruldum.3 ay koruyormuş üç ay sonra kanama olursa tekrarlanacak.
Bizde de kan uyuşmazlığı var. Transfer öncesinde herhangi bir şey dedi mi doktorunuz. Yani yapılması gereken bir şey var mı? Transfer sonrasında da uyuşmazlık ile ilgili özellikle tedavi uyguladı mı yoksa kanamanız olduğu için mi iğne verdi?

Bebek oluşmaya başlayınca kanama olursa vuruluyorsunuz .yerleşme kanamasında bebek daha oluşmadığı için sorun yok dedi ama kese randevusunda söylemişti perşembe kanama olursa vurulmak gerektiğini zaten acile gidince doktor sordu kan grubumu esiminkini onlar beninertesi gün polikliniğe yönlendirdiler oradaki doktor yazdı ve vuruldum üniversite hastanesinde .kan tahlili idrar tahlili vs de yaptılar acil de.

Teşekkür ederim. Ben daha transfer olmadım. Rahim kalınlığını bekliyorum. Doktorum ka uyuşmazlığını not aldı ama bir şey demedi. Acaba bir şey atladı mı diye sormak istedim

Hangi gün olmuştu lekelenme? Ben bu ara hiç dikkat etmedim. Sanki hamile değilim gibi koşturuyorum. Bu ders oldu bana. Leke ile beraber sancı da başladı kaç saattir...

Hangi gün olmuştu lekelenme? Ben bu ara hiç dikkat etmedim. Sanki hamile değilim gibi koşturuyorum. Bu ders oldu bana. Leke ile beraber sancı da başladı kaç saattir...
Evet bende de acaip kasık agrısı oluyodu mesela o gunlerde. Transferi saymazsak 8. Gun olmustu. Doktor önemli değil kanamaya cevirirse haberleşelim dedi hatta. Ertesi gun zaten kan testi gunumdu. 2-3 gun böyle devam etti sonra azalarak kaynoldu ama gerçekten dikkat ettim baya çalışmak hariç hep uzandım. Doktorlar genelde normal hayata devam edin diyorlar haklılar ama bence bizim bir tık normal geneliklere göre daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Sizin hangi gun suan?

Evett buraya 3. Gün embriyosuyla 9. Günde olan ve dayanamayıp test yapan veeee negatifi gören birini bırakıyorum :)))

Benim dün transferden sonra 23. Gündü. Ama bir açık kahve bir de koyu sarı geldi. Akşam sürekli yattım sancılara rağmen dinlendim. Şükür bugün leke yok gibi. Sanırım farkında olmadan eski halimiz sanıp yoruluyoruz. 10 sene sonra ilk kez hamile kaldım kabullenmek benim için zaman alacak galiba.

Bugun de dinlenin. Evet insan kabullenemiyor doğru:) ama hanilesiniz işte keyfini cıkarın allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Bugun de dinlenin. Evet insan kabullenemiyor doğru:) ama hanilesiniz işte keyfini cıkarın allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Sabah kalktım idrar testi yaptım 24. Günde:) O kadar şüpheliyim ki hayırlısı ile hepimiz kucaklarımıza sağlıkla alalım. Öncesinde kalp atışlarını duyalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…