Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Acaba hiçbir belirti görmeden kalp atışını duyan olmuş mudur? Benim kasık ağrıları kayboldu, memelerde sızı ve dokununca ağrı vardı o da neredeyse yok. Akıntı zaten yok. Hiçbir belirti yok :) Biliyorum herkes farklı belirtiler yaşıyor ama, insan endişe ediyor.

Canım kanama dışında hala belirtim yok

Acaba 3. Test rutin midir? Doktor iyi ama daha yüksek olmasını isterdim dedi telefonda o sebeple biraz endişe ettim. teşekkür ederim hemen yanıtladınız
Benim de 11.gun testim 65 çıkmıştı 14.gun 400 çıktı canım daha çok yeni beni de burda hemşire çok tedirgin etmişti doktorum gayet iyi sonucun endişe etme dedi sizin de çok iyi bence sonucunuz

Tebrikler kan değerleriniz kaçtı acaba?

Gözünüz aydın inşallah kalp atışlarını da duyarsınız.

Ayyy çok sevindim canım gözün aydın maşallah

Merhaba arkadaşlar
Bu zamana kadar hep ufak ufak kanamam vardı diyordum kan değerlerimde iyiydi ... ama dün gece sabaha karşı öyle bir kanamam oldu ki dillere destan 2 3 su bardağı ... çok şükür kese duruyor hafta kalbide duyarsak şükür diyeceğim .. düştümü bilmiyorum ... ama asıl anlatacağım sizinde başınıza gelirse diye o kadar kanamam olunca 112 yi aradık ambulans çağırdık ambulans geldi ama beni setye ile almasına gerek yokmuş diye yürüttü ambulansa kadar setyeye uzun oturttular sedye pis konuşacak halim yok akıyor halen kan sonra harekete başladık sedyede tutunmasam düşeceğim 3 defa öyle zıplattı ki ayaklarımla destek aldım kemer takılı değil söylendim düşmesede düşüreceksiniz diye hemşire biz alıştık galiba çok mu sallanıyor tutunun dedi halim yok dedim elimden bişey gelmez dedi sabır sabır ya sabır ... kendi aracımızla dönerken aynı yoldan geç dedim bir gram sallanmadan döndük eve ki arka koltuktaydım ( daha çok sallanır) gelelim sultangazi ( avrupa) ssk ya lütfen gitmeyin !!! Özelle gidin borçlanın ama bu hastaneye gitmeyin !!! Kadın doğum acil bölümüne sedye ile götürdüler akıyor halen mübarek geldik dedi hadi in dedi kendim indim sedyeden yardım mı :))) delirdin galiba ... ayakları açtığımız yere uzanın dediler ( hoş oraya uzanın dediler 3 farklı yatak yan yana ) hangi dedim “ kör müsün kaç yatak var” hasta bakıcı veya temizlik görevlisi dedi neyse uzandım çıkar dedi başım dönüyor dedim birşey olmaz dedi neyse ayak konuşan yer oynar başım döner çıkardım uzattım kenara koysun diye çamaşırımı ve eşortman altımı dursun dedi merdivene bıraktı tam muayenenin olduğu yerdeki doktor hanım(!) geldi bilsayar başında adımı sordu söyledim öz mü nehaltsa işte diyor soy adım için tekrarladım kaş göz laf çarpıttı sonra neyiniz var dedi :)) ambulans doktoru bilgilerimi vermişti yanımda kayıt açması gerekiyormuş uykusundan uyanmışmış mecburmuymuş vs muayene etti kese varmış ama bugün düşermiş yapacağı bir şey yokmuş kalk giyin dedi ... derdim bir an önce uzaklaşmak( giyindim gene tek başıma sonra kalk sandalyeye geç dedi ayakkabılarım eşimde ona taktılar neden tüp bebek yaptırmışım ona taktılar açıklamam yeterli olmadı ona ne gerek var dediler ... eşofman altım bıhtı bıhtı kan olmuş muayene sırası akmış galiba sandalye ye oturunca oraya bulaştı birde buna laf ettiler ... eşim yanıma geldi erkeklerin buraya girmesi yasak dediler kalaysız kalmasın ... içerdeki hasta benim ve başka hiç hasta yok ! Neyse demem o ki eşinizle girin özellere gidin ...
( Alttan maşa ile müdahale etti önce sonra alttan ultrason ile )
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ... şikayetçi olacağım ... çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…