- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Canım kanama dışında hala belirtim yokAcaba hiçbir belirti görmeden kalp atışını duyan olmuş mudur? Benim kasık ağrıları kayboldu, memelerde sızı ve dokununca ağrı vardı o da neredeyse yok. Akıntı zaten yok. Hiçbir belirti yok :) Biliyorum herkes farklı belirtiler yaşıyor ama, insan endişe ediyor.
Birşey değil umarım sizin için hersey yolunda gider bunlara gerek kalmaz.Teşekkür ederim. Ben daha transfer olmadım. Rahim kalınlığını bekliyorum. Doktorum ka uyuşmazlığını not aldı ama bir şey demedi. Acaba bir şey atladı mı diye sormak istedim
En azından 11. Günü beklemekte fayda var zor olsada beklemekEvett buraya 3. Gün embriyosuyla 9. Günde olan ve dayanamayıp test yapan veeee negatifi gören birini bırakıyorum :)))
Yaa keşke işte de insan duramıyor :) bir de bazıları ne güzel idrar testinde görüyor ya yapasım geliyor benim de :) yoksa hep okuyorum idrarda geç çıktığını..En azından 11. Günü beklemekte fayda var zor olsada beklemek
bence doktorunuz ne zaman yapmanızı söylediyse o zaman yapın daha iyi olurYaa keşke işte de insan duramıyor :) bir de bazıları ne güzel idrar testinde görüyor ya yapasım geliyor benim de :) yoksa hep okuyorum idrarda geç çıktığını..
İnşallah siz de sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınızBirşey değil umarım sizin için hersey yolunda gider bunlara gerek kalmaz.
Benim de 11.gun testim 65 çıkmıştı 14.gun 400 çıktı canım daha çok yeni beni de burda hemşire çok tedirgin etmişti doktorum gayet iyi sonucun endişe etme dediAcaba 3. Test rutin midir? Doktor iyi ama daha yüksek olmasını isterdim dedi telefonda o sebeple biraz endişe ettim.teşekkür ederim hemen yanıtladınız
Amin teşekkürlerİnşallah siz de sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız
Tebrikler kan değerleriniz kaçtı acaba?Kese randevumdan çıktım. Bir kese görcekmiyiz endişesiyle gitmiştim iki keseyle çıktım :) ikiside duruyor. Henüz kalp atışı yok, erken dedi. Yolk oluşmuş şurdan da bebek çıkacak diye gösterdi. 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim.
3.gün çift embriyo. 11.gün 100 , 13.gün 246 , 20.gün 2531Tebrikler kan değerleriniz kaçtı acaba?
İnşallah benimki de öyledirCanım kanama dışında hala belirtim yok
AminnnSabah kalktım idrar testi yaptım 24. Günde:) O kadar şüpheliyim kihayırlısı ile hepimiz kucaklarımıza sağlıkla alalım. Öncesinde kalp atışlarını duyalım...
Gözünüz aydın inşallah kalp atışlarını da duyarsınız.Kese randevumdan çıktım. Bir kese görcekmiyiz endişesiyle gitmiştim iki keseyle çıktım :) ikiside duruyor. Henüz kalp atışı yok, erken dedi. Yolk oluşmuş şurdan da bebek çıkacak diye gösterdi. 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim.
İnşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarızGözünüz aydın inşallah kalp atışlarını da duyarsınız.
Ayyy çok sevindim canım gözün aydın maşallahKese randevumdan çıktım. Bir kese görcekmiyiz endişesiyle gitmiştim iki keseyle çıktım :) ikiside duruyor. Henüz kalp atışı yok, erken dedi. Yolk oluşmuş şurdan da bebek çıkacak diye gösterdi. 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim.
Sağol canım, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah hepimizAyyy çok sevindim canım gözün aydın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?