Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Çok üzücü geçmiş olsun. Düşünmemeye çalışın etkilemesin gebeliğinizi. Her mesleğin iyi ve kötüleri var. Rabbim'e havale ederim ben hep... Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah

Canım çok geçmiş olsun zaten moralin bozulmuş bir umut gitmişsin yaptıklarına bak okurken ben sinir oldum resmen Allah yavrunu sana bağışlasın

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alın

Çok geçmiş olsun. Zaten korku ve tedirginlikle gittiğiniz hastanede bunları yaşamanız çok üzücü. İnşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz

Geçmiş olsun.. inşallah ikinizde sagliklisinizdir. Allah ordakilere de vicdan versin gerçekten bu kadar merhametsizligi de ilk kez görüyorum. Hamile bir kadına baktığımda bile ben o kadar içim bı tuhaf olur ki kıyamam yani bu insanları anlamıyorum. İnsan da denmez ya neyse.. içinizi ferah tutun inşallah sağlıklidir bebeğiniz

Çok geçmiş olsun . Bebeğin seninle üzülme . Böyle insanlar çok gerçekten . Bence şikayette bulunun en azından uyarı alırlar. Dediğiniz gibi ozeller para alıyor ama insan gibi davraniyorlar en azından ilgi görüyoruz . Bu devirde paranın varsa yaşıyorsun

Benim deneyimim de biraz sizin gibi olmuştu sorun acillerde özellerde ultrason yoktur dediler bana mecburen üniversite hastanesine gittim demir bisey masa dediğiniz o sanırım takip oksurttuler sanırım sandalyelerinin de ayak koyma yeri kırıktı tünedim gibi oldu tramvatikti baya.. sadece azarlama yoktu genç asistan doktorlar vardı iyiydiler biri biraz atarlı gibi idi ama fazla yükselmedi.

Birde ertesi gün iğneyi polikilnikten yatis verip yazdılar odaların olduğu katta sandalyeler leş gibi tozlu idi herşeyeski ve bakımsızdı çalışanların kendisi dışında duvarlar boyasız vs ..gerçekten para ödenek vs mi yok yoksa ...?? Bilemedim

Evett buraya 3. Gün embriyosuyla 9. Günde olan ve dayanamayıp test yapan veeee negatifi gören birini bırakıyorum :)))
Hiç belli olmaz canım umutsuzluğa kapılma benim 5. Gün çift embriyoydu 8. Gün idrarda negatif gördüm 12. Günde kanda pozitifi yaşayan biri olarak söylüyorum idrar testi çok yanıltıcı itimat etme 12. Günü bekle kanda öğren canım

Sizin transfer tarihiniz ne zaman dı?

Ayyy canımmm inşallah benim de öyle olur... Hiç belirtim de yok. Öyle göğüslerde hassasiyet falan hiç yok. O yüzden biraz ümidimi kaybediyorum gibi ama bekliyorum bakalım :)

3.gün çift embriyo. 11.gün 100 , 13.gün 246 , 20.gün 2531
Aslında hiç ikiz düşündürecek gibi değil, bence betayla alakası yok bunun ya, nasıl oluyor anlamadım
Evet sizin değerlere bakınca ben kesin ikiz derim ama bence beta değerleriyle ilgisi yok.

Benim de 11.gun testim 65 çıkmıştı 14.gun 400 çıktı canım daha çok yeni beni de burda hemşire çok tedirgin etmişti doktorum gayet iyi sonucun endişe etme dedi sizin de çok iyi bence sonucunuz
İnşallah pazartesi güzel sonuçlar alırım içime su serptiniz inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız

Öyle düşünme sakın. Moralini yüksek tut gerisi herşey hayırlısı.. Allah’ın izniyle pozitif olacak

Şimdi sonuçlarınız nasıl?
inşallah tutunmuş tür eşim izin vermiyor erken teste moralini bozma dio 3 gün kaldı sonuç öğren meme olumlu olursa burdan yazacağım size soz

Çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…