Benim de 3 gün var canım. Salı günü öğreneceğiz ikimiz de.. İnşallah ikimiz de mutluluktan ağlarız :)Insallah cnm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 3 gün kaldı benim sonucuma nasip se
Ay ben o kadar sıkışmıştım ki anlatamam ama ne sürgüye ne lavaboya yapamadım.. Doktora haber verildi en son sonda taktılar da öyle yaptım.. Eve gelince bile o gece düzene giremedi.. 45 dk yatmıştım ama transfer sonrasıİnşallah mutluluktan ağlarsınız kızlar. Ağlarız... ben d bugün trans oldum . Çol sıkışıktım mahvoldum.Sürgüye idrarımı yaptım kalkmadan, sonrasında da 1 saat sonra klozete gittim idrar için. Sizler ne zaman gittiniz acaba? Ve transfer sonrası bel ağrım var neden ki acaba
Lavaboya oturduğun halde mi yapamadın? Ben de mahvoldum ya opu çok kolaydı. Bu idrar işi çok zormuş. Altında bi karton hadi yap. Yapsan da hala çok sıkışıksın. Bide korktum yeni trans oldım kasmayayım kendimi diye . Ama direkt wc ye bile oturan olmuş forumda okumuştum.Ay ben o kadar sıkışmıştım ki anlatamam ama ne sürgüye ne lavaboya yapamadım.. Doktora haber verildi en son sonda taktılar da öyle yaptım.. Eve gelince bile o gece düzene giremedi.. 45 dk yatmıştım ama transfer sonrası
Yok canım lavaboya da yapamadım. Ben 1.5 litre su içtiğim halde transfere gidince olmamış dediler şişirdiler sonra.. Çok almış oldum yani. Eğer benim olumsuz olursa bir sonraki seferi kesinlikle anestezili yapmak isterim.. Çünkü biraz zorlandım..Lavaboya oturduğun halde mi yapamadın? Ben de mahvoldum ya opu çok kolaydı. Bu idrar işi çok zormuş. Altında bi karton hadi yap. Yapsan da hala çok sıkışıksın. Bide korktum yeni trans oldım kasmayayım kendimi diye . Ama direkt wc ye bile oturan olmuş forumda okumuştum.
Çok zordu ve forumda her konu konuşulmasına rağmen bu konu hakkında kimse sorun yaşamamış ki yazmamış...ben de 1 litre içtim ne kadar da çok sıkışmışsın dediler bana. Lavaboya oturacaktım ben oturma dediler ne alakası var ki aslında sonra oturdum tabi ama hastaneden çıkarken.Yok canım lavaboya da yapamadım. Ben 1.5 litre su içtiğim halde transfere gidince olmamış dediler şişirdiler sonra.. Çok almış oldum yani. Eğer benim olumsuz olursa bir sonraki seferi kesinlikle anestezili yapmak isterim.. Çünkü biraz zorlandım..
Ben de transferden gelince hemen surgu istedim dayanacak gibi değildim cunku. Bel agrısı normal birçok belirti yaşanabiliyor. Kafanıza takmayın cok buyuk agrılarınız olursa doktorunuzla görüşürsünüzİnşallah mutluluktan ağlarsınız kızlar. Ağlarız... ben d bugün trans oldum . Çol sıkışıktım mahvoldum.Sürgüye idrarımı yaptım kalkmadan, sonrasında da 1 saat sonra klozete gittim idrar için. Sizler ne zaman gittiniz acaba? Ve transfer sonrası bel ağrım var neden ki acaba
Özge benim mide bulantılarım başladı. Sabah istifra ettim. Göğüslerde sizlamaya başladı. Hasta gibiyim. Belirti arar dururdum meğer sonradan çıkıyormuşCanım kanama dışında hala belirtim yok
Benim hiç kanama olmadı. Pozitif gördüm canım. Kanama bı belirti olabiliyor ama olmaması negatif anlamına gelmiyor. Kanama olmasın ins zaten korkutuyor insanıPozitifi gören arkadaşlarım ya da daha önceden yaşamış olanlara sormak istiyorum. Bu yerleşme kanaması dediğimiz şey olmadan pozitifi gören var mı acaba. Yoksa en önemli işaretçi bu mu.
Bende seni merak ediyordum ne yaptın diye.kizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Gerçekten öyle. Benim 12.gun 1446 14.gun 3016 Doktora HCG yüksek ikiz mi dedim. Bunu pek bilemeyiz dedi. Ultrasonda belli olur dedi. Daha hala bekliyorum salı günü ne çıkacak bilmem3.gün çift embriyo. 11.gün 100 , 13.gün 246 , 20.gün 2531
Aslında hiç ikiz düşündürecek gibi değil, bence betayla alakası yok bunun ya, nasıl oluyor anlamadım
Aynen benimkilerde öyle demişti. O zaman istiyorsanız inşallah ikizdir, istemiyorsanız değildirGerçekten öyle. Benim 12.gun 1446 14.gun 3016 Doktora HCG yüksek ikiz mi dedim. Bunu pek bilemeyiz dedi. Ultrasonda belli olur dedi. Daha hala bekliyorum salı günü ne çıkacak bilmem
Hahaha tek istiyorum sağol canım. Güzel dua ettinAynen benimkilerde öyle demişti. O zaman istiyorsanız inşallah ikizdir, istemiyorsanız değildir
Çift gibi duruyor canım 11. Gün 997 13. Gün 2090 ile ikizlere gebe kaldımGerçekten öyle. Benim 12.gun 1446 14.gun 3016 Doktora HCG yüksek ikiz mi dedim. Bunu pek bilemeyiz dedi. Ultrasonda belli olur dedi. Daha hala bekliyorum salı günü ne çıkacak bilmem
Canım ben senden önce transfer olmustum kalp atışını falan da duydum ben ama çıksa çıkardı bende kanama dışında tık yok inşallah da olmaz ya mide bulantısı çok kötüÖzge benim mide bulantılarım başladı. Sabah istifra ettim. Göğüslerde sizlamaya başladı. Hasta gibiyim. Belirti arar dururdum meğer sonradan çıkıyormuş
Evet şimdiye çıkardı canım.17 Şubat'ta transfer olmuştum. Senin ne zamandi. İns kısa sürelidir benimde... 9 ay bulantı yaşayan varmışCanım ben senden önce transfer olmustum kalp atışını falan da duydum ben ama çıksa çıkardı bende kanama dışında tık yok inşallah da olmaz ya mide bulantısı çok kötü
Demekki direk üçe katlamaya gerek yokmuşÇift gibi duruyor canım 11. Gün 997 13. Gün 2090 ile ikizlere gebe kaldım
Benim 10. Gün 800 12. gün 3438 çıktı daha ultrasona girmedim 18 martta günüm ama yüksek ihtimal ikIz dedi hemşireGerçekten öyle. Benim 12.gun 1446 14.gun 3016 Doktora HCG yüksek ikiz mi dedim. Bunu pek bilemeyiz dedi. Ultrasonda belli olur dedi. Daha hala bekliyorum salı günü ne çıkacak bilmem
Canım benim 10 şubattı. İnşallah senin de kısa süreli olur bulantın genelde 3 ay sonra kesiliyor diyorlar. İnşallah kalp atışını da duyarsın ama onla da bitmiyor benim doktorum 13. Haftaya kadar risk devam ediyor dedi hala bekliyoruz yaniEvet şimdiye çıkardı canım.17 Şubat'ta transfer olmuştum. Senin ne zamandi. İns kısa sürelidir benimde... 9 ay bulantı yaşayan varmışİns bende senin gibi duyarım kalp atışını Hayırlı olsun
Senin ki dördüz de olabilirBenim 10. Gün 800 12. gün 3438 çıktı daha ultrasona girmedim 18 martta günüm ama yüksek ihtimal ikIz dedi hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?