Sen test yaptın mı sonucun nasıl?Benimde 2.gün cok heyecanlıyım
Tutunma belirtileri fln olabilir mi acaba?Adet ahrısı gibi ağrılar oluyor normal herhalde ya forum da okuduğum çoğu kadının adet agrısı gibi ağrısı var
Valla bir yerde gaz sancısı diyen olmuş bir yerde tutunmadır diyen olmuşTutunma belirtileri fln olabilir mi acaba?
Dimi pozitif düşünelim pozitif olsunValla bir yerde gaz sancısı diyen olmuş bir yerde tutunmadır diyen olmuşama sen tutunmadır diye düşün iyi düşün iyi olsun
Aynen aynenDimi pozitif düşünelim pozitif olsuntutunmadır tutunma
Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnşallah güzel haberlerle geliriz hep aminYarın güzel haberlerinizi bekliyoruzBenim test günüme daha çok var ama inşallah ben de müjdemi verebilirim burdan
Dünden bugüne adet ağrım var belimde çok ağrıyor bilmiyorum ki tutunma belitileridr olabilir hakkımızda hayırlısı olsunYa şey sorucam adet ağrısı gibi ağrın varmı ? Benim karnım çok ağrıyor adetime de 2 gün var bilemedim yani
Bugün 3-4 saat baya şiddetli oldu ağrım ama şimdilik yokDünden bugüne adet ağrım var belimde çok ağrıyor bilmiyorum ki tutunma belitileridr olabilir hakkımızda hayırlısı olsun
Negatif malesefSen test yaptın mı sonucun nasıl?
Çok üzüldüm. Olsun nasip inşallah bir daha sefere olur dünyanın sonu değil rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bir dahaki denemedeNegatif malesef
İnşallah canımÇok üzüldüm. Olsun nasip inşallah bir daha sefere olur dünyanın sonu değil rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bir dahaki denemede
Teşekkür ederim. Açıkcası belirti sayabileceğim pek bir şey olmadı. Transferden sonraki 4 ve 5. gün göğüslerde hafif bir sızı oldu. Bel ağrısı vardı bir de. Ama bunlar adet öncesi sendrom da olabilir ilacın yan etkisi de. Yerleşme kanamasından bahsediyor çoğu kişi. Bende hiç lekenlenme falan da olmadı. Siz de durumlar ne?Çok güzel haber değerlerin artarak devam ediyor maşallah ikinizedebelirtilerinden bahsedebilir misin
Sen yinede çok dikkatli ol eğilip kalkarken dizlerinden yardım alarak oturup kalk ,belini çok kullanmaBugün 3-4 saat baya şiddetli oldu ağrım ama şimdilik yokumarım ondandır
Canım benim sana üzülme diyemem illa ki çok canın yanıyordurNegatif malesef
Evet adet belirtileri çok kafa karıştırıcıTeşekkür ederim. Açıkcası belirti sayabileceğim pek bir şey olmadı. Transferden sonraki 4 ve 5. gün göğüslerde hafif bir sızı oldu. Bel ağrısı vardı bir de. Ama bunlar adet öncesi sendrom da olabilir ilacın yan etkisi de. Yerleşme kanamasından bahsediyor çoğu kişi. Bende hiç lekenlenme falan da olmadı. Siz de durumlar ne?
Tedaviniz hayırlı olsunBenim de 2. Tüp bebek transferim 22 şubatta yapıldı dondurulmuş 6aa embriyo
Bekleyenler için bir tavsiyem olacak zor biliyorum ama test gününüz gelmeden hiç bir testi denemeyin derim ve belirti aramayın çünkü ilaçlar da yapabiliyor ya da hiç belirtisiz hamile kalan da oluyor ben ilk denemede duramadım ama bu sefer sabredip bekleyeceğim inşallah hepimiz pozitif sonuçları görürüz
Sen yinede çok dikkatli ol eğilip kalkarken dizlerinden yardım alarak oturup kalk ,belini çok kullanmatedbiri elden bırakmayalım Benimde kasıklarımda ara ara batmalar var sancı gibi gidip geliyor
Amin inşallah ne güzel temennilerTedaviniz hayırlı olsunumarım hepimiz hamile kalırız ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Bu topik uğuruyla gelsin güzel haberlerle devam edelim daha sonra bebisler için bir tabloda hazırlarız
Ya ne güzel kediler boncuklar derken zaman geçiyor biz ne yapalım ne kedimiz var ne boncuğumuzyani açıkça annemde kalıyorum sürekli yatıyorum ara ara geziniyorum ama benm kediler rahat bırakmıyor sürekli karnımda yatıyorlar resmen kuluçkadalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?