Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Çok güzel haber değerlerin artarak devam ediyor maşallah ikinizede belirtilerinden bahsedebilir misin
Teşekkür ederim. Açıkcası belirti sayabileceğim pek bir şey olmadı. Transferden sonraki 4 ve 5. gün göğüslerde hafif bir sızı oldu. Bel ağrısı vardı bir de. Ama bunlar adet öncesi sendrom da olabilir ilacın yan etkisi de. Yerleşme kanamasından bahsediyor çoğu kişi. Bende hiç lekenlenme falan da olmadı. Siz de durumlar ne?

Bugün 3-4 saat baya şiddetli oldu ağrım ama şimdilik yok umarım ondandır
Sen yinede çok dikkatli ol eğilip kalkarken dizlerinden yardım alarak oturup kalk ,belini çok kullanmatedbiri elden bırakmayalım Benimde kasıklarımda ara ara batmalar var sancı gibi gidip geliyor

Canım benim sana üzülme diyemem illa ki çok canın yanıyordurama bugün ağla yarın sakinlesip tekrar bir sonraki tedaviye odaklan pes etmek yok.Hepimixin amacı bebek sahibi olmak değil sağlıklı bir çocuğa sahip olmak .sen sağlıklı olacaksın ki bir sonraki hamileliğin daha rahat geçsin umutsuzluluga düşme

Evet adet belirtileri çok kafa karıştırıcı sanırım kendimizi çok dinliyoruz yerleşme kanaması 2 hamileligimde de yaşamıştım hatta aylarca üstüne görme yaşadım fakat bu tedavide tık yokBebisine ve kendine çok iyi bak Allah'a emanet olun

Tedaviniz hayırlı olsun umarım hepimiz hamile kalırız ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Bu topik uğuruyla gelsin güzel haberlerle devam edelim daha sonra bebisler için bir tabloda hazırlarız

Sen yinede çok dikkatli ol eğilip kalkarken dizlerinden yardım alarak oturup kalk ,belini çok kullanmatedbiri elden bırakmayalım Benimde kasıklarımda ara ara batmalar var sancı gibi gidip geliyor
yani açıkça annemde kalıyorum sürekli yatıyorum ara ara geziniyorum ama benm kediler rahat bırakmıyor sürekli karnımda yatıyorlar resmen kuluçkadalar

Amin inşallah ne güzel temenniler

yani açıkça annemde kalıyorum sürekli yatıyorum ara ara geziniyorum ama benm kediler rahat bırakmıyor sürekli karnımda yatıyorlar resmen kuluçkadalar
Ya ne güzel kediler boncuklar derken zaman geçiyor biz ne yapalım ne kedimiz var ne boncuğumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…