Ay bu doktorlarda verem etmesin bizi. Ben kalp atışı duyunca rahatlamayı düşünüyordumCanım benim 10 şubattı. İnşallah senin de kısa süreli olur bulantın genelde 3 ay sonra kesiliyor diyorlar. İnşallah kalp atışını da duyarsın ama onla da bitmiyor benim doktorum 13. Haftaya kadar risk devam ediyor dedi hala bekliyoruz yani
Senin katlanmasi yüksek canım. Büyük ihtimal ikizdirBenim 10. Gün 800 12. gün 3438 çıktı daha ultrasona girmedim 18 martta günüm ama yüksek ihtimal ikIz dedi hemşire
Ay bu doktorlarda verem etmesin bizi. Ben kalp atışı duyunca rahatlamayı düşünüyordum
Benimde yaş 36 12. haftaya kadar tüp bebekte riskli sanırım. Herkese öyle diyorlar canimben de kanama oldu ya belki ondan belki yaş faktöründen dedi bilemiyorum
Benim de 35 az kaldı 36 ya kadar neyse ya keseyi gören kalp atışını duyar kalp atışını duyanda inşallah 13. Haftaya gelirBenimde yaş 36 12. haftaya kadar tüp bebekte riskli sanırım. Herkese öyle diyorlar canim
İns canimmBenim de 35 az kaldı 36 ya kadar neyse ya keseyi gören kalp atışını duyar kalp atışını duyanda inşallah 13. Haftaya gelir
Yahu bu ne!!!! O kadar stresle düşeceği yoksa da düşer. Allah o doktoru da, hasta bakıcıyı da, kötü davrananların hepsini sahip olduğunu kaybetme korkusuyla başbaşa bıraksın dilerim....Merhaba arkadaşlar
Bu zamana kadar hep ufak ufak kanamam vardı diyordum kan değerlerimde iyiydi ... ama dün gece sabaha karşı öyle bir kanamam oldu ki dillere destan 2 3 su bardağı ... çok şükür kese duruyor hafta kalbide duyarsak şükür diyeceğim .. düştümü bilmiyorum ... ama asıl anlatacağım sizinde başınıza gelirse diye o kadar kanamam olunca 112 yi aradık ambulans çağırdık ambulans geldi ama beni setye ile almasına gerek yokmuş diye yürüttü ambulansa kadar setyeye uzun oturttular sedye pis konuşacak halim yok akıyor halen kan sonra harekete başladık sedyede tutunmasam düşeceğim 3 defa öyle zıplattı ki ayaklarımla destek aldım kemer takılı değil söylendim düşmesede düşüreceksiniz diye hemşire biz alıştık galiba çok mu sallanıyor tutunun dedi halim yok dedim elimden bişey gelmez dedi sabır sabır ya sabır ... kendi aracımızla dönerken aynı yoldan geç dedim bir gram sallanmadan döndük eve ki arka koltuktaydım ( daha çok sallanır) gelelim sultangazi ( avrupa) ssk ya lütfen gitmeyin !!! Özelle gidin borçlanın ama bu hastaneye gitmeyin !!! Kadın doğum acil bölümüne sedye ile götürdüler akıyor halen mübarek geldik dedi hadi in dedi kendim indim sedyeden yardım mı :))) delirdin galiba ... ayakları açtığımız yere uzanın dediler ( hoş oraya uzanın dediler 3 farklı yatak yan yana ) hangi dedim “ kör müsün kaç yatak var” hasta bakıcı veya temizlik görevlisi dedi neyse uzandım çıkar dedi başım dönüyor dedim birşey olmaz dedi neyse ayak konuşan yer oynar başım döner çıkardım uzattım kenara koysun diye çamaşırımı ve eşortman altımı dursun dedi merdivene bıraktı tam muayenenin olduğu yerdeki doktor hanım(!) geldi bilsayar başında adımı sordu söyledim öz mü nehaltsa işte diyor soy adım için tekrarladım kaş göz laf çarpıttı sonra neyiniz var dedi :)) ambulans doktoru bilgilerimi vermişti yanımda kayıt açması gerekiyormuş uykusundan uyanmışmış mecburmuymuş vs muayene etti kese varmış ama bugün düşermiş yapacağı bir şey yokmuş kalk giyin dedi ... derdim bir an önce uzaklaşmak( giyindim gene tek başıma sonra kalk sandalyeye geç dedi ayakkabılarım eşimde ona taktılar neden tüp bebek yaptırmışım ona taktılar açıklamam yeterli olmadı ona ne gerek var dediler ... eşofman altım bıhtı bıhtı kan olmuş muayene sırası akmış galiba sandalye ye oturunca oraya bulaştı birde buna laf ettiler ... eşim yanıma geldi erkeklerin buraya girmesi yasak dediler kalaysız kalmasın ... içerdeki hasta benim ve başka hiç hasta yok ! Neyse demem o ki eşinizle girin özellere gidin ...
( Alttan maşa ile müdahale etti önce sonra alttan ultrason ile )
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ... şikayetçi olacağım ... çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen ...
Aynen öyle valla ya sırayla hepsi olacak inşallah ben inanıyorumİns canimmO kadarda bahtsız olmayalım demi. Millet çift çizgiyi görüp gidiyor kese, kalp atışı derken bı bakmışsın doğurmuş. Bizde kademeleri geçmekle meşgulüz
Benim korkum üçüz olması ama allah büyükSenin katlanmasi yüksek canım. Büyük ihtimal ikizdir
Hayırlısı, sağlıklısı nasılsa öyle olsun canım.Benim korkum üçüz olması ama allah büyük
Amin sağlıklı sıhatli olsunda bizlere anne diyecek evladımız olsun daHayırlısı, sağlıklısı nasılsa öyle olsun canım.Allah gönlüne göre versin.
Ben 2019 Ekim ayında transfer oldum canım. Çok şükür yavrularımi dünyaya getirdim. Darısı inşallah sizlereDemekki direk üçe katlamaya gerek yokmuşMasallah hayırlı olsun canım
İlk iki gün hiç belirti yoktu. Bomboş aynı adet bittikten sonraki haldeydim. 3. Gün sağ ve sol kasıkta batmalar oldu hafif. 4.gun gibi aşırı halsizlik başladı bende dışarı çıksam 5 dk da yorulup eve gelmek istiyordum. Hasta gibiydim.Tansiyonum düşüyordu sanki. En büyük belirtim uyku hali, halsizlik ve bu hiç geçmedi halada devam ediyor. Sonucumu öğrenene kadar göğüslerde falan hiç ağrı yoktu yeni yeni başladı. 2 gündürde mide bulantım var. Yani çoğu belirti hemen olmuyor. 5-6.haftada başlıyor.Sonucu olumlu olanlar gün gün anlatabilir mi belirtilerni yada hiç belirtileri oldu mu?dün transfer oldum bugün uyandım tek bi farklılık bile yok ne ağrı ne bişi eskisinden tek bi fark yok.
Bak bunları transfer olduğum zamanlar yazmışım negatif bekliyormusumSonucu olumlu olanlar gün gün anlatabilir mi belirtilerni yada hiç belirtileri oldu mu?dün transfer oldum bugün uyandım tek bi farklılık bile yok ne ağrı ne bişi eskisinden tek bi fark yok.
Canım benim kanama ve uyku hali dışında hiçbir belirtim yok sabah yataktan çıkmak istemiyorumSonucu olumlu olanlar gün gün anlatabilir mi belirtilerni yada hiç belirtileri oldu mu?dün transfer oldum bugün uyandım tek bi farklılık bile yok ne ağrı ne bişi eskisinden tek bi fark yok.
Ben transfer sonrası hemen sürgüye yaptım 1 saat sonra da klozete yani aynı sizin gibi şimdi pozitifim şükürİnşallah mutluluktan ağlarsınız kızlar. Ağlarız... ben d bugün trans oldum . Çol sıkışıktım mahvoldum.Sürgüye idrarımı yaptım kalkmadan, sonrasında da 1 saat sonra klozete gittim idrar için. Sizler ne zaman gittiniz acaba? Ve transfer sonrası bel ağrım var neden ki acaba
Belirtin oldupu denemende negatif gördün ha? Olmadığında pozitif vay be allahın işiBak bunları transfer olduğum zamanlar yazmışım negatif bekliyormusumHe birde atladigim sey ateş oluyor. Vücut ısısı artıyor.
Teşekkür ederim. İnşallah hep sağlıkla devam edersiniz siz deBen transfer sonrası hemen sürgüye yaptım 1 saat sonra da klozete yani aynı sizin gibi şimdi pozitifim şükür
Hiç endişe etmeyin inşallah siz de pozitifi görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?