Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Ay bu doktorlarda verem etmesin bizi. Ben kalp atışı duyunca rahatlamayı düşünüyordum

Benim de 35 az kaldı 36 ya kadar neyse ya keseyi gören kalp atışını duyar kalp atışını duyanda inşallah 13. Haftaya gelir
İns canimm O kadarda bahtsız olmayalım demi. Millet çift çizgiyi görüp gidiyor kese, kalp atışı derken bı bakmışsın doğurmuş. Bizde kademeleri geçmekle meşgulüz

Yahu bu ne!!!! O kadar stresle düşeceği yoksa da düşer. Allah o doktoru da, hasta bakıcıyı da, kötü davrananların hepsini sahip olduğunu kaybetme korkusuyla başbaşa bıraksın dilerim....

Sonucu olumlu olanlar gün gün anlatabilir mi belirtilerni yada hiç belirtileri oldu mu?dün transfer oldum bugün uyandım tek bi farklılık bile yok ne ağrı ne bişi eskisinden tek bi fark yok.

Sonucu olumlu olanlar gün gün anlatabilir mi belirtilerni yada hiç belirtileri oldu mu?dün transfer oldum bugün uyandım tek bi farklılık bile yok ne ağrı ne bişi eskisinden tek bi fark yok.
İlk iki gün hiç belirti yoktu. Bomboş aynı adet bittikten sonraki haldeydim. 3. Gün sağ ve sol kasıkta batmalar oldu hafif. 4.gun gibi aşırı halsizlik başladı bende dışarı çıksam 5 dk da yorulup eve gelmek istiyordum. Hasta gibiydim.Tansiyonum düşüyordu sanki. En büyük belirtim uyku hali, halsizlik ve bu hiç geçmedi halada devam ediyor. Sonucumu öğrenene kadar göğüslerde falan hiç ağrı yoktu yeni yeni başladı. 2 gündürde mide bulantım var. Yani çoğu belirti hemen olmuyor. 5-6.haftada başlıyor.

Bak bunları transfer olduğum zamanlar yazmışım negatif bekliyormusum He birde atladigim sey ateş oluyor. Vücut ısısı artıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20210314-100245.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20210314-095939.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20210314-095813.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 37
Canım benim kanama ve uyku hali dışında hiçbir belirtim yok sabah yataktan çıkmak istemiyorum

Ben transfer sonrası hemen sürgüye yaptım 1 saat sonra da klozete yani aynı sizin gibi şimdi pozitifim şükür
Hiç endişe etmeyin inşallah siz de pozitifi görürsünüz

Ben transfer sonrası hemen sürgüye yaptım 1 saat sonra da klozete yani aynı sizin gibi şimdi pozitifim şükür
Hiç endişe etmeyin inşallah siz de pozitifi görürsünüz
Teşekkür ederim. İnşallah hep sağlıkla devam edersiniz siz de Şuan belirtim yok 1.gün çok komik olduğunun farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…