Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Belirtin oldupu denemende negatif gördün ha? Olmadığında pozitif vay be allahın işi
Evet canim. İlkinde aşırı ağrım oldu gece uyanıyordum. Kimyasaldi o. Belkide vücut atmaya çalıştı ondan ağrı yaşadım diyorum bilemiyorum Belirti olmaması daha sağlıklı emin ol

selam kizlar
bende 9 martta transfer oldum..
transfer günü asiri sikisiktim transfer anina bile konsantre olamadim dogru düzügn odayada cikar cikmaz hemen sürgü istedim cünkü cok kastim kendimi ve stress yaptim .. iyi gelmedigini hissetim ve sürgünyle yaptim..
ilk iki gün bel agrisi oldu sonradan gecti ve hic belirti olmadi
benim genelde adet olmadan tam 5 gün önce hafif kasik agrilar baslar ve gögüsümüm yanlari dokununca acir ..ve dün ihtibaren basladi bu belirtiler sanirim tutmadi

Ayni agrilar bende de oldu hatta tutmadı demiştim ama adetten farklı şiddetli bel ve ayak ağrısı çektim 9. Gun pozitifi gördüm

selam Pnar_07
Transferin hayırlı olsun
benim de hep regl öncesi belirtilerim oldu ve çok moralimi bozdum yine tutmadı diye hatta transferin 8. Günü kahverengi lekenlenmem oldu ve kesin regl oldum diye kan testine bile gitmeyecektim nerdeyse ama şimdi pozitifim çok şükür
Transfer sonrası bel ve kasık ağrım oldu ama kullandığımız ilaçlar da aynı belirtileri yapabiliyor o yüzden kendini dinlememeye çalışarak sabırla test gününü bekle inşallah tutunmuştur

Kizlar ogleden sonra 11.gun için kan vereceğim ne kadar yükselmiş diye icimi korku kaplıyor ikiz diye

Öncelikle çok çok geçmiş olsun okurken bile kötü oldum seni düşünemiyorum bile
Kesinlikle şikayet etmelisin böyle bir durumda başkalarının başına gelmesine engel olabilirsin belki
İnşallah bebeğin seninledir güzel haber bekliyoruz senden

yaa
hayirli ugurlu olsun allahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

beklemek gercekten cok zormus ya
test yapmaktam bile cok korkuyorum neden bilmiyorum ama olumsuz bi his var icimde

Kizlar ogleden sonra 11.gun için kan vereceğim ne kadar yükselmiş diye icimi korku kaplıyor ikiz diye
Ne yaptınız test sonucunuz çıktı mı? İkiz olup olmadığı şimdi belli olmaz ki bazen kese de bazen anca kalp atışında belli oluyor Allah gönlünüze göre versin.

Bende 9 unda transfer oldum. Dayanamayıp 4 ve 5. gün test yaptım. Hayalet çizgi gibi Silik çıktı tabi çatlatma iğnesinin etkisiydi. Boş yere test yaptım. Belim ve kasıklarım ara ara ağrıyor ama ben kötüye alıştırıyorum kendimi.

Bence bir şeye hazırlamayın kendinizi niye kötüye hazırlıyorsunuz ki? Pozitifseniz yazık olur kötü düşünmeyin

ilk önce transferim hayirli olsun
insallah pozitiv görürürüz
iyi cesaret vallah bukadar erken test yapmam ben asiri korkuyorum ya dün erken test aldim alirken bile kalbim yerinden cikiyodu ama yapamadim testi cok korkuyorum olumsuz biraey görücem diye

Ne yaptınız test sonucunuz çıktı mı? İkiz olup olmadığı şimdi belli olmaz ki bazen kese de bazen anca kalp atışında belli oluyor Allah gönlünüze göre versin.
Yok daha vermedim ama yuksek beta da fikir veriyor bence,öğrenene kadar çatlarım meraktan

Bence bir şeye hazırlamayın kendinizi niye kötüye hazırlıyorsunuz ki? Pozitifseniz yazık olur kötü düşünmeyin
Haklısınız ama yinede birden yıkılmaktansa en başından kabullenmek daha kolay oluyor.

Elimde iki tane vardı tabikide sabırsız ben dayanamayıp yaptım. Aklımda kalacağına yapayım daha iyi dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…