Evet canim. İlkinde aşırı ağrım oldu gece uyanıyordum. Kimyasaldi o. Belkide vücut atmaya çalıştı ondan ağrı yaşadım diyorum bilemiyorumBelirtin oldupu denemende negatif gördün ha? Olmadığında pozitif vay be allahın işi
Ayni agrilar bende de oldu hatta tutmadı demiştim ama adetten farklı şiddetli bel ve ayak ağrısı çektim 9. Gun pozitifi gördümselam kizlar
bende 9 martta transfer oldum..
transfer günü asiri sikisiktimtransfer anina bile konsantre olamadim dogru düzügn odayada cikar cikmaz hemen sürgü istedim cünkü cok kastim kendimi ve stress yaptim .. iyi gelmedigini hissetim ve sürgünyle yaptim..
ilk iki gün bel agrisi oldu sonradan gecti ve hic belirti olmadi
benim genelde adet olmadan tam 5 gün önce hafif kasik agrilar baslar ve gögüsümüm yanlari dokununca acir ..ve dün ihtibaren basladi bu belirtilersanirim tutmadi
selamselam kizlar
transfer günü asiri sikisiktimtransfer anina bile konsantre olamadim dogru düzügn odayada cikar cikmaz hemen sürgü istedim cünkü cok kastim kendimi ve stress yaptim .. iyi gelmedigini hissetim ve sürgünyle yaptim..
benim genelde adet olmadan tam 5 gün önce hafif kasik agrilar baslar ve gögüsümüm yanlari dokununca acir ..ve dün ihtibaren basladi bu belirtilersanirim tutmadi
Öncelikle çok çok geçmiş olsun okurken bile kötü oldum seni düşünemiyorum bileMerhaba arkadaşlar
Bu zamana kadar hep ufak ufak kanamam vardı diyordum kan değerlerimde iyiydi ... ama dün gece sabaha karşı öyle bir kanamam oldu ki dillere destan 2 3 su bardağı ... çok şükür kese duruyor hafta kalbide duyarsak şükür diyeceğim .. düştümü bilmiyorum ... ama asıl anlatacağım sizinde başınıza gelirse diye o kadar kanamam olunca 112 yi aradık ambulans çağırdık ambulans geldi ama beni setye ile almasına gerek yokmuş diye yürüttü ambulansa kadar setyeye uzun oturttular sedye pis konuşacak halim yok akıyor halen kan sonra harekete başladık sedyede tutunmasam düşeceğim 3 defa öyle zıplattı ki ayaklarımla destek aldım kemer takılı değil söylendim düşmesede düşüreceksiniz diye hemşire biz alıştık galiba çok mu sallanıyor tutunun dedi halim yok dedim elimden bişey gelmez dedi sabır sabır ya sabır ... kendi aracımızla dönerken aynı yoldan geç dedim bir gram sallanmadan döndük eve ki arka koltuktaydım ( daha çok sallanır) gelelim sultangazi ( avrupa) ssk ya lütfen gitmeyin !!! Özelle gidin borçlanın ama bu hastaneye gitmeyin !!! Kadın doğum acil bölümüne sedye ile götürdüler akıyor halen mübarek geldik dedi hadi in dedi kendim indim sedyeden yardım mı :))) delirdin galiba ... ayakları açtığımız yere uzanın dediler ( hoş oraya uzanın dediler 3 farklı yatak yan yana ) hangi dedim “ kör müsün kaç yatak var” hasta bakıcı veya temizlik görevlisi dedi neyse uzandım çıkar dedi başım dönüyor dedim birşey olmaz dedi neyse ayak konuşan yer oynar başım döner çıkardım uzattım kenara koysun diye çamaşırımı ve eşortman altımı dursun dedi merdivene bıraktı tam muayenenin olduğu yerdeki doktor hanım(!) geldi bilsayar başında adımı sordu söyledim öz mü nehaltsa işte diyor soy adım için tekrarladım kaş göz laf çarpıttı sonra neyiniz var dedi :)) ambulans doktoru bilgilerimi vermişti yanımda kayıt açması gerekiyormuş uykusundan uyanmışmış mecburmuymuş vs muayene etti kese varmış ama bugün düşermiş yapacağı bir şey yokmuş kalk giyin dedi ... derdim bir an önce uzaklaşmak( giyindim gene tek başıma sonra kalk sandalyeye geç dedi ayakkabılarım eşimde ona taktılar neden tüp bebek yaptırmışım ona taktılar açıklamam yeterli olmadı ona ne gerek var dediler ... eşofman altım bıhtı bıhtı kan olmuş muayene sırası akmış galiba sandalye ye oturunca oraya bulaştı birde buna laf ettiler ... eşim yanıma geldi erkeklerin buraya girmesi yasak dediler kalaysız kalmasın ... içerdeki hasta benim ve başka hiç hasta yok ! Neyse demem o ki eşinizle girin özellere gidin ...
( Alttan maşa ile müdahale etti önce sonra alttan ultrason ile )
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ... şikayetçi olacağım ... çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen ...
hayirli ugurlu olsunAyni agrilar bende de oldu hatta tutmadı demiştim ama adetten farklı şiddetli bel ve ayak ağrısı çektim 9. Gun pozitifi gördüm
yaaselamPnar_07
Transferin hayırlı olsun
benim de hep regl öncesi belirtilerim oldu ve çok moralimi bozdum yine tutmadı diye hatta transferin 8. Günü kahverengi lekenlenmem oldu ve kesin regl oldum diye kan testine bile gitmeyecektim nerdeyseama şimdi pozitifim çok şükür
Transfer sonrası bel ve kasık ağrım oldu ama kullandığımız ilaçlar da aynı belirtileri yapabiliyor o yüzden kendini dinlememeye çalışarak sabırla test gününü bekle inşallah tutunmuştur
Ne yaptınız test sonucunuz çıktı mı? İkiz olup olmadığı şimdi belli olmaz ki bazen kese de bazen anca kalp atışında belli oluyor Allah gönlünüze göre versin.Kizlar ogleden sonra 11.gun için kan vereceğim ne kadar yükselmiş diye icimi korku kaplıyor ikiz diye
Bende 9 unda transfer oldum. Dayanamayıp 4 ve 5. gün test yaptım. Hayalet çizgi gibi Silik çıktı tabi çatlatma iğnesinin etkisiydi. Boş yere test yaptım. Belim ve kasıklarım ara ara ağrıyor ama ben kötüye alıştırıyorum kendimi.selam kizlar
Aminyaa
hayirli ugurlu olsunallahim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
beklemek gercekten cok zormus ya
test yapmaktam bile cok korkuyorum neden bilmiyorum ama olumsuz bi his var icimde
Bence bir şeye hazırlamayın kendinizi niye kötüye hazırlıyorsunuz ki? Pozitifseniz yazık olur kötü düşünmeyinBende 9 unda transfer oldum. Dayanamayıp 4 ve 5. gün test yaptım. Hayalet çizgi gibi Silik çıktı tabi çatlatma iğnesinin etkisiydi. Boş yere test yaptım. Belim ve kasıklarım ara ara ağrıyor ama ben kötüye alıştırıyorum kendimi.
ilk önce transferim hayirli olsunBende 9 unda transfer oldum. Dayanamayıp 4 ve 5. gün test yaptım. Hayalet çizgi gibi Silik çıktı tabi çatlatma iğnesinin etkisiydi. Boş yere test yaptım. Belim ve kasıklarım ara ara ağrıyor ama ben kötüye alıştırıyorum kendimi.
Yok daha vermedim ama yuksek beta da fikir veriyor bence,öğrenene kadar çatlarım meraktanNe yaptınız test sonucunuz çıktı mı? İkiz olup olmadığı şimdi belli olmaz ki bazen kese de bazen anca kalp atışında belli oluyor Allah gönlünüze göre versin.
Bence bir şeye hazırlamayın kendinizi niye kötüye hazırlıyorsunuz ki? Pozitifseniz yazık olur kötü düşünmeyin
Haklısınız ama yinede birden yıkılmaktansa en başından kabullenmek daha kolay oluyor.Bence bir şeye hazırlamayın kendinizi niye kötüye hazırlıyorsunuz ki? Pozitifseniz yazık olur kötü düşünmeyin
Elimde iki tane vardı tabikide sabırsız ben dayanamayıp yaptım. Aklımda kalacağına yapayım daha iyi dedim.ilk önce transferim hayirli olsun
insallah pozitiv görürürüz
iyi cesaret vallah bukadar erken test yapmamben asiri korkuyorum ya dün erken test aldim alirken bile kalbim yerinden cikiyodu ama yapamadim testi cok korkuyorum olumsuz biraey görücem diye
Nasıl istiyorsanız öyle olsun ben de ikiz istemezdim hiç zor ya tabi Allah verirse yapacak bir şey yokYok daha vermedim ama yuksek beta da fikir veriyor bence,öğrenene kadar çatlarım meraktan
Forumda yüksek beta olup ikiz olmayanlar var O yüzden kese gününe kadar net bilgi zor oluyor. Bazıları da artış yüzdesine odaklanıyor.Yok daha vermedim ama yuksek beta da fikir veriyor bence,öğrenene kadar çatlarım meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?