Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim de cuma gunu ben de dusundukçe heycanlanıyorum:)

Benim de 17 si kese muayenem var ben de stresliyim inşallah hepimiz güzel haberler vermeye devam ederiz

Kızlar son bir sorum olacak. Eminim benden daha tecrübelisiniz. Transferimin 5. günü ve son üç gündür ara ara sarı akıntım ve adet sancısı gibi belirtilerim var. Bugün dahada ağrıdı. Negatif yada pozitif yönde bir etkisi var mı yoksa ilaçların etkisi mi? Ben taze transfer oldum opudan sonra zaten ilaçlara başladım transferden önce böyle yan etkileri olmadı ilaçların. O yüzden hiç anlam veremedim

Pozitif ya da negatif demek için çok erken genelde ilaçlar sebep oluyor böyle şeylere dilerim pozitifi görürsünüz canınızı sıkmayın lütfen

Kızlar merhaba tekrar bir sorum olacak. Şuan pozitifim son adet tarihime göre 4+3 teyim. Perşembe kese için kontrolüm var. Sizinde bu dönemlerde kasık batması gibi ağrılarınız oldu mu normal mi acaba ? Ben de transferden sonra başladı hala devam ediyor ara ara çok şiddetli değil. Biraz kafama takıldı geçmesi gerekmez mi diye düşündüm

Benim de çok oldu agrılarım hatta bir gece uyutmayacak kadar oldu. Bacaklarıma bile vuruyordu. Doktoruma sordum magnezyum takviyesi verdi. Doktora söyleyn mutlaka aklınıza takılan seyleri kasık agrılarının normal oldugunu söylüyorlar rahim genişledikçe kaslara baskı yaprmış ama doktorunuza söylemekte fayda var

Aaaa slm canim hatirladinmi aralık ayından konu sahibi sendin aralık derken martı bulmuşsun gec olsun guzel olsun hersey guzel haberlele belirtilerde takılma canım herkezde farklı belirtiler var hic belirtisi olmayanlar bile pozitif oluyor benim kasık belirtilerim vardi şükür pozitifi gördüm darısı sana insalh

eeevet canim aynen benim bi ay dinlendirme fln yaptilar canim ya anca
insallah sonucuda güzel olur yaaa

yaaa cok sükür canim cok sevindim yaaa hayirli ugurlu olsun allahin sag saglim kucaginiza almayi nasil etsin insallah

kasik agrilarin nezaman basladi ve nekadar sürdü?

Kızlar günaydın :) bugün transferin 11. Günü yarın da test günüm.. Bir kaç kez idrar testi yaptım hepsi negatif öyle silik falan bile yok :)) olmadı diye gideceğim yarın. Ama iyiyim ve kendimi olmadığına hazırlamış durumdayım.. Eğer hiç belirtisiz ve denediğim hiç bir testte çıkmamasına rağmen testte çıkarsa çok şaşırırım .. Artık hayırlısı ilk denememdi 2. Yi denerim hemen... İlk denemeden ne kadar süre sonra ikinci için doktor okey veriyor acaba..

Evet bazen bacaklarıma kadar hissettiğim oldu benimde. Çok onemsemedim heralde ilaçlardır diye düşündüm. Güya kendimce panik yapmıyorum herşeyi Aslında dediğiniz gibi sormak lazım doktora herşeyi. Teşekkür ederim cevabınız için

Rica ederim evet bizler biraz erken öğrendiğimiz için daha panik olabiliyoruz. Ben de yapmamaya calısıyorjm ama elde değil. Kasık ağrısı olsa ayrı soru işareti olmasa ayrı soru işareti oluyor bendeortası yok yani.

Evet bende de öyle cidden panik stres iyi değil bizim için ama gerçekten bu süreci yaşayan bilir yani hadi olma panik ister istemez oluyo insan. Bir de bekleme süreci çok hep bekliyoruz ister istemez geriyor bizi kafamızda elli tane kurup kaldırıyoruz. Maddi manevi yipraniyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz haliyle. Ama bunu bazen annelerimiz bile anlamıyor yaşamak lazım.Allah kimseye yaşatmasın o ayrı tabi

Benim ikinci denememde doktor 3 ay bekletti ama benim dış gebelik olmustu belki ondan bekletmiştir

Ben de aynen böyle düşünüyorum eşime dediğim cümle annelerimiz bile anlayamaz sadece destek oalnilirler çünkü böyle süreç yaşamadılar. Ben de diyorum allah düşmanımın basına vermesin ama bizler için tüp bebek umut iyiki var diyorum:) yne de cok stres yapmanaya çalışalım:) şu pandemi de biraz zorlaştırıyor işleri istediğimiz an çıkamıyorum çıkınca korkuyorum ekstra dikkat etmeye calısıyorum o da sıkıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…