Benim de cuma gunu ben de dusundukçe heycanlanıyorum:)Kese kalp randevusu için son günler. Ben de stres var. Sanırım benimle birlikte birkaç arkadaş da bu hafta gidecek. Belki kese için gitsem görünürdü ama emek veren doktorumla bu anı yaşamak istiyorum. Hayırlısı bakalım...
Inşallah cnm inşallahBenim de 3 gün var canım. Salı günü öğreneceğiz ikimiz de.. İnşallah ikimiz de mutluluktan ağlarız :)
Benim de 17 si kese muayenem var ben de stresliyim inşallah hepimiz güzel haberler vermeye devam ederizKese kalp randevusu için son günler. Ben de stres var. Sanırım benimle birlikte birkaç arkadaş da bu hafta gidecek. Belki kese için gitsem görünürdü ama emek veren doktorumla bu anı yaşamak istiyorum. Hayırlısı bakalım...
Ben de Cuma gideceğim. Yüreğim şimdiden pırpır..Benim de cuma gunu ben de dusundukçe heycanlanıyorum:)
Pozitif ya da negatif demek için çok erken genelde ilaçlar sebep oluyor böyle şeylere dilerim pozitifi görürsünüz canınızı sıkmayın lütfenKızlar son bir sorum olacak. Eminim benden daha tecrübelisiniz. Transferimin 5. günü ve son üç gündür ara ara sarı akıntım ve adet sancısı gibi belirtilerim var. Bugün dahada ağrıdı. Negatif yada pozitif yönde bir etkisi var mı yoksa ilaçların etkisi mi? Ben taze transfer oldum opudan sonra zaten ilaçlara başladım transferden önce böyle yan etkileri olmadı ilaçların. O yüzden hiç anlam veremedim
İnşallahh çok guzel haberler alırız ogunBen de Cuma gideceğim. Yüreğim şimdiden pırpır..
Benim de çok oldu agrılarım hatta bir gece uyutmayacak kadar oldu. Bacaklarıma bile vuruyordu. Doktoruma sordum magnezyum takviyesi verdi. Doktora söyleyn mutlaka aklınıza takılan seyleri kasık agrılarının normal oldugunu söylüyorlar rahim genişledikçe kaslara baskı yaprmış ama doktorunuza söylemekte fayda varKızlar merhaba tekrar bir sorum olacak. Şuan pozitifim son adet tarihime göre 4+3 teyim. Perşembe kese için kontrolüm var. Sizinde bu dönemlerde kasık batması gibi ağrılarınız oldu mu normal mi acaba ? Ben de transferden sonra başladı hala devam ediyor ara ara çok şiddetli değil. Biraz kafama takıldı geçmesi gerekmez mi diye düşündüm
Aaaa slm canim hatirladinmi aralık ayından konu sahibi sendin aralık derken martı bulmuşsun gec olsun guzel olsun hersey guzel haberlele belirtilerde takılma canım herkezde farklı belirtiler var hic belirtisi olmayanlar bile pozitif oluyor benim kasık belirtilerim vardi şükür pozitifi gördüm darısı sana insalhselam kizlar
bende 9 martta transfer oldum..
transfer günü asiri sikisiktimtransfer anina bile konsantre olamadim dogru düzügn odayada cikar cikmaz hemen sürgü istedim cünkü cok kastim kendimi ve stress yaptim .. iyi gelmedigini hissetim ve sürgünyle yaptim..
ilk iki gün bel agrisi oldu sonradan gecti ve hic belirti olmadi
benim genelde adet olmadan tam 5 gün önce hafif kasik agrilar baslar ve gögüsümüm yanlari dokununca acir ..ve dün ihtibaren basladi bu belirtilersanirim tutmadi
Umarım herkes görür. Çok teşekkür ederimPozitif ya da negatif demek için çok erken genelde ilaçlar sebep oluyor böyle şeylere dilerim pozitifi görürsünüz canınızı sıkmayın lütfen
Evet bazen bacaklarıma kadar hissettiğim oldu benimde. Çok onemsemedim heralde ilaçlardır diye düşündüm. Güya kendimce panik yapmıyorum herşeyiBenim de çok oldu agrılarım hatta bir gece uyutmayacak kadar oldu. Bacaklarıma bile vuruyordu. Doktoruma sordum magnezyum takviyesi verdi. Doktora söyleyn mutlaka aklınıza takılan seyleri kasık agrılarının normal oldugunu söylüyorlar rahim genişledikçe kaslara baskı yaprmış ama doktorunuza söylemekte fayda var
Rica ederim evet bizler biraz erken öğrendiğimiz için daha panik olabiliyoruz. Ben de yapmamaya calısıyorjm ama elde değil. Kasık ağrısı olsa ayrı soru işareti olmasa ayrı soru işareti oluyor bendeEvet bazen bacaklarıma kadar hissettiğim oldu benimde. Çok onemsemedim heralde ilaçlardır diye düşündüm. Güya kendimce panik yapmıyorum herşeyiAslında dediğiniz gibi sormak lazım doktora herşeyi. Teşekkür ederim cevabınız için
Evet bende de öyle ciddenRica ederim evet bizler biraz erken öğrendiğimiz için daha panik olabiliyoruz. Ben de yapmamaya calısıyorjm ama elde değil. Kasık ağrısı olsa ayrı soru işareti olmasa ayrı soru işareti oluyor bendeortası yok yani.
Benim ikinci denememde doktor 3 ay bekletti ama benim dış gebelik olmustu belki ondan bekletmiştirKızlar günaydın :) bugün transferin 11. Günü yarın da test günüm.. Bir kaç kez idrar testi yaptım hepsi negatif öyle silik falan bile yok :)) olmadı diye gideceğim yarın. Ama iyiyim ve kendimi olmadığına hazırlamış durumdayım.. Eğer hiç belirtisiz ve denediğim hiç bir testte çıkmamasına rağmen testte çıkarsa çok şaşırırım .. Artık hayırlısı ilk denememdi 2. Yi denerim hemen... İlk denemeden ne kadar süre sonra ikinci için doktor okey veriyor acaba..
Ben de aynen böyle düşünüyorum eşime dediğim cümle annelerimiz bile anlayamaz sadece destek oalnilirler çünkü böyle süreç yaşamadılar. Ben de diyorum allah düşmanımın basına vermesin ama bizler için tüp bebek umut iyiki var diyorum:) yne de cok stres yapmanaya çalışalım:) şu pandemi de biraz zorlaştırıyor işleriEvet bende de öyle ciddenpanik stres iyi değil bizim için ama gerçekten bu süreci yaşayan bilir yani hadi olma panik ister istemez oluyo insan. Bir de bekleme süreci çok hep bekliyoruz ister istemez geriyor bizi kafamızda elli tane kurup kaldırıyoruz. Maddi manevi yipraniyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz haliyle. Ama bunu bazen annelerimiz bile anlamıyor yaşamak lazım.Allah kimseye yaşatmasın o ayrı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?