Kızlar günaydın :) bugün transferin 11. Günü yarın da test günüm.. Bir kaç kez idrar testi yaptım hepsi negatif öyle silik falan bile yok :)) olmadı diye gideceğim yarın. Ama iyiyim ve kendimi olmadığına hazırlamış durumdayım.. Eğer hiç belirtisiz ve denediğim hiç bir testte çıkmamasına rağmen testte çıkarsa çok şaşırırım .. Artık hayırlısı ilk denememdi 2. Yi denerim hemen... İlk denemeden ne kadar süre sonra ikinci için doktor okey veriyor acaba..
Topiğe çok yazmasam da uzaktan takip halindeyim. Öncelikle yaşadığınız acı tecrübeden dolayı geçmiş olsun dileklermi iletiyorum.Bebeğinizin hala sizinle olmasına çok ama çok sevindim , Allah bugünleri unuttursun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaşlar acilde yaşadıklarımı sizlere anlatmıştım doktoru araştırdım bir şekilde buldum sosyal medyadan ( müdahale eden doktor ile e nabız da ismi geçen doktor aynı kişi değil ) e nabızdaki doktorun cv ni araştırdım istanbul tıp birincilikle mezun () doktor hanıma ismi geçtiği için uzun uzun yaşadıklarımı anlattım çok ilgili ve saygılı bir üslupla yazdı ekip çalışması olduğunu hastanenin bunu takip fakat ilgili yerlerle bizzat konuşacağının sözünü verdi genede benimde şikayet etmemi istedi
Doktorların şiddete maruz kalmasını hep kınamışımdır ama o gün akşam o korku o endişe ile öfkesini terbiye etmemiş biri olsaydım veya eşim çok farklı olurdu ...
Gecmis olsun umarim en yakın zamanda görürsünüz pozitifi,pozitif gorunce rahatlarım diyordum ben ama daha stresliyimMerhaba, benim de bugün 12. günümdü negatif çıktı. İlaçları bırakıyorum. Adetin 2. ya da 3. günü çağırdılar. Yaklaşık 1 hafta-10 güne adet görürmüşüm. Ya bu ay dinlendirirler, bir sonraki aya başlatırlar ya da direk başlarız herhalde diye düşünüyorum.
Dış gebelikte bekletirler 3 ay. Benim de olmuştu 3 ay korunmuştum sanki korunmasam olacakmış gibi. Bizimki direk negatif olduğu için 3 ay bekleme olmaz. En fazla 1 ay, o da inşallah olmaz hemen başlarız.
Sagol canım darısı sanaeeevet canim aynenbenim bi ay dinlendirme fln yaptilar canim ya anca
insallah sonucuda güzel olur yaaa
yaaacok sükür canim cok sevindim yaaa hayirli ugurlu olsun allahin sag saglim kucaginiza almayi nasil etsin insallah
kasik agrilarin nezaman basladi ve nekadar sürdü?
Şimdiden ikinciyi düşünme yarın inşallah güzel haber verirsinKızlar günaydın :) bugün transferin 11. Günü yarın da test günüm.. Bir kaç kez idrar testi yaptım hepsi negatif öyle silik falan bile yok :)) olmadı diye gideceğim yarın. Ama iyiyim ve kendimi olmadığına hazırlamış durumdayım.. Eğer hiç belirtisiz ve denediğim hiç bir testte çıkmamasına rağmen testte çıkarsa çok şaşırırım .. Artık hayırlısı ilk denememdi 2. Yi denerim hemen... İlk denemeden ne kadar süre sonra ikinci için doktor okey veriyor acaba..
Evet malesef kötü bir zamana denk geldik ama bunda da bir hayır vardır diyorum inşallah sağlıcakla dogsunlar da bu zamanlarda geçer. Umudumuz hep var herşey için gerçekten hastalık geçecek, sevdiklerimizle yine eskisi gibi olabileceğiz, çocuklarımız sağlıklı ortamlarda buyuyebilecek bir sürü umutlarımız varBen de aynen böyle düşünüyorum eşime dediğim cümle annelerimiz bile anlayamaz sadece destek oalnilirler çünkü böyle süreç yaşamadılar. Ben de diyorum allah düşmanımın basına vermesin ama bizler için tüp bebek umut iyiki var diyorum:) yne de cok stres yapmanaya çalışalım:) şu pandemi de biraz zorlaştırıyor işleriistediğimiz an çıkamıyorum çıkınca korkuyorum ekstra dikkat etmeye calısıyorum o da sıkıyor beni.
Merhaba, ben de 4+3 um bende de ara ara oluyor zaten dün yazmistim görmüşsündur belki. Biraz da araştırdım buraya yazdıktan sonra rahime yerleşmeye başladığı için de artık normalmiş ama benim Perşembe randevum var o zaman doktoruma soracagim. Seni de bilgilendirim mutlakaArkadaşlar merhaba şuan 4+3’üm cuma kese için randevu alıcam inşallah ama bişey sormak istiyorum gün içinde bir kaç kez tam karnımın ortasında adet sancısı gibi sancı oluyor normalde pozitifi gördükten sonra geçmişti dün ve bugün tekrar ara ara oluyor sizce normal mi ?
Ah canım benim çok saol ben de henüz görmedim doktor cuma ya randevu almamı istedi kese için inşallah sağlıkla görürüz keseleriMerhaba, ben de 4+3 um bende de ara ara oluyor zaten dün yazmistim görmüşsündur belki. Biraz da araştırdım buraya yazdıktan sonra rahime yerleşmeye başladığı için de artık normalmiş ama benim Perşembe randevum var o zaman doktoruma soracagim. Seni de bilgilendirim mutlakabu arada keseyi gördün mü canım sen bana henüz erken dedi doktorum
Amin canım inşallahhhhAh canım benim çok saol ben de henüz görmedim doktor cuma ya randevu almamı istedi kese için inşallah sağlıkla görürüz keseleri
Buradaki destek çok güzelTopiğe çok yazmasam da uzaktan takip halindeyim. Öncelikle yaşadığınız acı tecrübeden dolayı geçmiş olsun dileklermi iletiyorum.Bebeğinizin hala sizinle olmasına çok ama çok sevindim , Allah bugünleri unuttursun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Geçen günki mesajınızı okurken içim cıs etti , inanın kendim yaşamış gibi hissetmiştim.Maalesef mesleği, statüsü farketmeksizin insan olmanın bilincine varamayan çok insan var.Bizlerin binbir türlü mücadele vererek ulaşmaya çalıştığımız yavrularımız onlar için bir iş.Tabiki bizim kadar hassas olmasınlar , ama biraz da olsa empati kurabilseler keşke..
inşallah doktor dediğini yapar ve gerekli aksiyonlar alınır ve bizler inşallah bir daha böyle aşağılayıcı muamelelerle karşılaşmayız
Pozitif düşünelim güzel haberler alalım dua ediyorum senin içinBuradaki destek çok güzelsizlerin olması çok farklı bir güçmüş kesem duruyor ama net gebeliğim devam mı cmt belli olacak şimdilik var yok girdabında dönüyorum kaptırmamaya çalışıyorum aynı zamanda düşmesin diye dikkat ediyorum
Bana doktor ve hemşireler prolutex verdiler karından yapıyorum hem progestan gibi ağrı yapmıyor hem de her gün iğne yaptırmaya gitmek zorunda kalmıyorum bilginizeBugün birşeyi farkettim sizinle de paylaşmak istedim. Bana normalde iğne olarak progynex reçete edilmişti bir kutu yaptırdım. Aynısını bulamadığım için progestana geçtim iki kutu progestan bitti. Herkes gibi bende oturmakta yatmakta zorlandım. Kalçam morardı içinde sertlikler oluştu falan. Neyse şimdi tekrar progynexe geçtim, iki gündür yaptırıyorum ve ağrılarım azaldı. Galiba progynex daha az ağrı yapıyor. Şikayetçi olan varsa bir de progynex denesin derim
Benim de ilkti geçen hafta negatif sonucu aldık. Bir sonraki adette histereskopi önerdi doktorum. En az 2 ay dinlenmiş olacağım mecburen.Kızlar günaydın :) bugün transferin 11. Günü yarın da test günüm.. Bir kaç kez idrar testi yaptım hepsi negatif öyle silik falan bile yok :)) olmadı diye gideceğim yarın. Ama iyiyim ve kendimi olmadığına hazırlamış durumdayım.. Eğer hiç belirtisiz ve denediğim hiç bir testte çıkmamasına rağmen testte çıkarsa çok şaşırırım .. Artık hayırlısı ilk denememdi 2. Yi denerim hemen... İlk denemeden ne kadar süre sonra ikinci için doktor okey veriyor acaba..
Bakalım bana ne diyecek canım yarın.. Hemen derse hemen 1 ay falan ara ver derse veririm. Ama öyle belirti yok idrarda çıkmadı yine de umut var modunda değilim açıkçası.. Allah hakkımızda hayırlısını versinBenim de ilkti geçen hafta negatif sonucu aldık. Bir sonraki adette histereskopi önerdi doktorum. En az 2 ay dinlenmiş olacağım mecburen.
Kese kontrolünde bende dedim göbekten olandan yaptırsam olmaz mı çok kötü oldum diye. Doktorum kalçama baktı, daha bunun hakkı var annesi azcık daha dayan dediBana doktor ve hemşireler prolutex verdiler karından yapıyorum hem progestan gibi ağrı yapmıyor hem de her gün iğne yaptırmaya gitmek zorunda kalmıyorum bilginize
Eğer kan kırmızısı renkte değilse, açık pembe ve kahve renklerdeyse sıkıntı yok.Kızlar merhaba bugün 4+2 Haftalık hamileyim akşam üsttü birazcık lekelenmem oldu şimdi de peçeteye sildikçe geliyo az az doktorum coraspirini kes dedi aranızda yaşayan var mı çok korkuyorum. Çarşamba günü 509 cuma günü 1120 idi beta hcg. Dün de normalde regl günümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?