Ben hem Progestan dex göbekten hem Progestan kalçadan yapıyorum bazılarına ikisini de veriyorlar pelocum malesefBana doktor ve hemşireler prolutex verdiler karından yapıyorum hem progestan gibi ağrı yapmıyor hem de her gün iğne yaptırmaya gitmek zorunda kalmıyorum bilginize
Canım benim lekelenme kırmızı pembe kanamam oldu ama çok şükür kalp atışını duydum tabi doktor 13. Haftaya kadar risk var dedi ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş korkmaKızlar merhaba bugün 4+2 Haftalık hamileyim akşam üsttü birazcık lekelenmem oldu şimdi de peçeteye sildikçe geliyo az az doktorum coraspirini kes dedi aranızda yaşayan var mı çok korkuyorum. Çarşamba günü 509 cuma günü 1120 idi beta hcg. Dün de normalde regl günümdü
Endişenmeyin sürekli devam eden bir kanama olmadığı sürece lekelenmeler normal. Çoğumuz yaşıyoruz. Banada lekelenme başlayınca coraspini bıraktırdılar, kalçadan progesteron iğnesine başlattılar. Betanızda çok güzelKızlar merhaba bugün 4+2 Haftalık hamileyim akşam üsttü birazcık lekelenmem oldu şimdi de peçeteye sildikçe geliyo az az doktorum coraspirini kes dedi aranızda yaşayan var mı çok korkuyorum. Çarşamba günü 509 cuma günü 1120 idi beta hcg. Dün de normalde regl günümdü
yok kan kırmızı değil kahverengi tonlarında çok koyu kahverengi gibi değil inş sorun yaşamam teşekkür ederim cevabınız içinEğer kan kırmızısı renkte değilse, açık pembe ve kahve renklerdeyse sıkıntı yok.
Ben lekelenme yaşadığımda da doktor 3 gün coraspini keselim demişti, bir sorun da yaşamamıştım
Çok teşekkür ederim canım benim normal diye okudum ama insan gene de korkuyoCanım benim lekelenme kırmızı pembe kanamam oldu ama çok şükür kalp atışını duydum tabi doktor 13. Haftaya kadar risk var dedi ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş korkma
Çok teşekkür ederim cevabınız için rahatlattınız beni deEndişenmeyin sürekli devam eden bir kanama olmadığı sürece lekelenmeler normal. Çoğumuz yaşıyoruz. Banada lekelenme başlayınca coraspini bıraktırdılar, kalçadan progesteron iğnesine başlattılar. Betanızda çok güzel
Daha şimdiden başladı bütün fedakarlıklarKese kontrolünde bende dedim göbekten olandan yaptırsam olmaz mı çok kötü oldum diye. Doktorum kalçama baktı, daha bunun hakkı var annesi azcık daha dayan dediannesi falan diyince bi duygulandım, tamam dedim dayanırım ertesi gün yine şikayete başladım tabi
Çok çok güzel bir mucize için bütün çabalarımız hepsine değerBen hem Progestan dex göbekten hem Progestan kalçadan yapıyorum bazılarına ikisini de veriyorlar pelocum malesef
Benim de kan testine gideceğim gün kahverengi lekelenmem olmuştu coraspini bıraktırdı dr um o günden beri sonra da bir daha olmadı şuan herşey yolunda şükür siz de endişelenmeyin çoğu kişide olabiliyorKızlar merhaba bugün 4+2 Haftalık hamileyim akşam üsttü birazcık lekelenmem oldu şimdi de peçeteye sildikçe geliyo az az doktorum coraspirini kes dedi aranızda yaşayan var mı çok korkuyorum. Çarşamba günü 509 cuma günü 1120 idi beta hcg. Dün de normalde regl günümdü
cok sükür canimSagol canım darısı sanatransferden 5 gün sonra başladı sanırsam kasık agrisi ve bel ağrım çokdu şuan 6 haftaya girdim hâlâ da kasık ve bel ağrım var
Öyle ne yapalımÇok çok güzel bir mucize için bütün çabalarımız hepsine değer
Yarın kese kalp ikisi bir arada randevumBugün kontrole giden, test yaptıran yok mu? Güzel haberler alalım
Ay çok heyecanlı hayırlısıyla duyacaksınız inşallaj Allah’ın izniyle çok duygusal bir an ya rabbim herkese nasip etsinYarın kese kalp ikisi bir arada randevumStres tavan yaptı... Çift embryo koyuldu. Ne durumda acaba
hayırlısı olsun inşallah gumbur gumbur duyarsınız inş kalp atımlarını:)Yarın kese kalp ikisi bir arada randevumStres tavan yaptı... Çift embryo koyuldu. Ne durumda acaba
Ayyy ne büyük merak, nasıl büyük heyecan. İnşallah iki atan kalple dönün, darısı da başımıza olsunYarın kese kalp ikisi bir arada randevumStres tavan yaptı... Çift embryo koyuldu. Ne durumda acaba
Çok güzel keseyi görmüşsünüz. Transfer gününüz birde beta değeriniz kaçtı acaba. Kalp atışınıda hayırlısıyla duymak nasip olsunKızlar selam dünkü lekelenmelerden sonra doktoruma gittim bugün keseyi gördük kesenin için yeni oluşum kesesi de var dedi şükürki şuanlık bi sıkıntı yok dedi progestan iğne verdi 3 kutlu üç günde bir kalçadan vurulcam bir kutunun içinde 15 ampül var bunlar bitene kadar 3 günde bir vurulucam dimi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?