Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Bana doktor ve hemşireler prolutex verdiler karından yapıyorum hem progestan gibi ağrı yapmıyor hem de her gün iğne yaptırmaya gitmek zorunda kalmıyorum bilginize
Ben hem Progestan dex göbekten hem Progestan kalçadan yapıyorum bazılarına ikisini de veriyorlar pelocum malesef

Canım benim lekelenme kırmızı pembe kanamam oldu ama çok şükür kalp atışını duydum tabi doktor 13. Haftaya kadar risk var dedi ama bazı gebeliklerde olabiliyormuş korkma

Endişenmeyin sürekli devam eden bir kanama olmadığı sürece lekelenmeler normal. Çoğumuz yaşıyoruz. Banada lekelenme başlayınca coraspini bıraktırdılar, kalçadan progesteron iğnesine başlattılar. Betanızda çok güzel

Eğer kan kırmızısı renkte değilse, açık pembe ve kahve renklerdeyse sıkıntı yok.
Ben lekelenme yaşadığımda da doktor 3 gün coraspini keselim demişti, bir sorun da yaşamamıştım
yok kan kırmızı değil kahverengi tonlarında çok koyu kahverengi gibi değil inş sorun yaşamam teşekkür ederim cevabınız için

Çok teşekkür ederim cevabınız için rahatlattınız beni de

Daha şimdiden başladı bütün fedakarlıklar

Benim de kan testine gideceğim gün kahverengi lekelenmem olmuştu coraspini bıraktırdı dr um o günden beri sonra da bir daha olmadı şuan herşey yolunda şükür siz de endişelenmeyin çoğu kişide olabiliyor

Sagol canım darısı sana transferden 5 gün sonra başladı sanırsam kasık agrisi ve bel ağrım çokdu şuan 6 haftaya girdim hâlâ da kasık ve bel ağrım var
cok sükür canim
bendede cok bel agrisi var kasik sadece ara ara oluyo bakalim hayirlisi insallah persembe hersey netlesir kan testiyle

Yarın benimde kese için randevum var. Kalp atışı sonraki hafta heralde. Sadece ara ara ağrı oluyor. Keseyi göremezsem diye çok korkuyorum. Hayırlısıyla yarın inşallah güzel olur. Beta değerleri güzel, kanama vs o şekilde bir durum yok. Keseyi göremicem diye çok korkuyorum. 7 yıldır ilk olunca heran büyü bozulacak diye çok korkuyorum

Kızlar selam dünkü lekelenmelerden sonra doktoruma gittim bugün keseyi gördük kesenin için yeni oluşum kesesi de var dedi şükürki şuanlık bi sıkıntı yok dedi progestan iğne verdi 3 kutlu üç günde bir kalçadan vurulcam bir kutunun içinde 15 ampül var bunlar bitene kadar 3 günde bir vurulucam dimi kızlar.

Çok güzel keseyi görmüşsünüz. Transfer gününüz birde beta değeriniz kaçtı acaba. Kalp atışınıda hayırlısıyla duymak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…