Çarşamba 509 cuma 1120 idi beta . Amin canım cümlemize inşallahÇok güzel keseyi görmüşsünüz. Transfer gününüz birde beta değeriniz kaçtı acaba. Kalp atışınıda hayırlısıyla duymak nasip olsun
Kacinci gun değerlerinin acaba hayırli uğurlu olsun cift embriyo muyduÇarşamba 509 cuma 1120 idi beta . Amin canım cümlemize inşallah
Hayır tek embriyo 11 gün 509 13. Gün 1120Kacinci gun değerlerinin acaba hayırli uğurlu olsun cift embriyo muydu
Benim de Perşembe günü kese randevumYarın benimde kese için randevum var. Kalp atışı sonraki hafta heralde. Sadece ara ara ağrı oluyor. Keseyi göremezsem diye çok korkuyorum. Hayırlısıyla yarın inşallah güzel olur. Beta değerleri güzel, kanama vs o şekilde bir durum yok. Keseyi göremicem diye çok korkuyorum. 7 yıldır ilk olunca heran büyü bozulacak diye çok korkuyorum
İnşallah. 12. Gün 1054 14. Gün 2378hayırlısı olsun inşallah gumbur gumbur duyarsınız inş kalp atımlarını:)
beta değerleriniz neydi?
Hakkımızda hayırlısı olsun. İkiz kardeşlerim var biliyorum ikiz büyütmek zordur. Bir yandan da olsa iyi diyorum. Çalışan kadınlar için çok çok zor. Rabbim herkesin yüzünü güldürsünAyyy ne büyük merak, nasıl büyük heyecan. İnşallah iki atan kalple dönün, darısı da başımıza olsun
Yarın benimde randevum var.2 hafta geçmek bilmediYarın kese kalp ikisi bir arada randevumStres tavan yaptı... Çift embryo koyuldu. Ne durumda acaba
Aynen bitemedi. Kese için de çağırmadı direkt ikisi bir arada. İnşallah mutlu döneriz.Yarın benimde randevum var.2 hafta geçmek bilmedihayırlı haberlerle dönelim inşallah
hayırl olsun canım sıkı sıkıya tutunue inş bizimkiler gibi bırakıp gitmezlerkizlarrrrrrrr 12.değer 424 cıktı. Ben soktayim. Allah herkese nasip etsin inş. Bana destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
Benim de kese randevum yarın çok heyecanlıyımYarın benimde randevum var.2 hafta geçmek bilmedihayırlı haberlerle dönelim inşallah
bende kese görmeye gittim gecen hafta bgun kese gördüm coraspirini kes dedim kesmeden düşük olduKızlar merhaba bugün 4+2 Haftalık hamileyim akşam üsttü birazcık lekelenmem oldu şimdi de peçeteye sildikçe geliyo az az doktorum coraspirini kes dedi aranızda yaşayan var mı çok korkuyorum. Çarşamba günü 509 cuma günü 1120 idi beta hcg. Dün de normalde regl günümdü
Yarın benim de kese randevum var belki kalp atışı da duyabiliriz dedi drYarın benimde kese için randevum var. Kalp atışı sonraki hafta heralde. Sadece ara ara ağrı oluyor. Keseyi göremezsem diye çok korkuyorum. Hayırlısıyla yarın inşallah güzel olur. Beta değerleri güzel, kanama vs o şekilde bir durum yok. Keseyi göremicem diye çok korkuyorum. 7 yıldır ilk olunca heran büyü bozulacak diye çok korkuyorum
25 şubat.kalp atışı sonra dedi banaYarın benim de kese randevum var belki kalp atışı da duyabiliriz dedi dr
Sizin transfer gününüz neydi acaba?
Ayy pelocum çok sevindim yarın yaz mutlaka bize hayırlı haberlerle inşalahYarın benim de kese randevum var belki kalp atışı da duyabiliriz dedi dr
Sizin transfer gününüz neydi acaba?
ecem cnm sen naptın sonuç aldın mı?ya ben uzun süredir giremiyrdum sayfaya giriş yap deyip durdu Smdi girdi....Belirtiniz var miydi kacinci hun embiryosuydu bir de cok Hayirli olsun dua edin bizede olur mu?
allah korusun inş olmaz...hayırl olsun canım sıkı sıkıya tutunue inş bizimkiler gibi bırakıp gitmezler(
Benim de 22 şubat transfer tarihim kesin değil bir ihtimal duyabiliriz dedi25 şubat.kalp atışı sonra dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?