Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

siteye ne zamandr giremiyrdum hata verip şifre isteyip durdu.smdi grdim.anca.sgl çok allah razı olsun.persembe inş kese görücez
Hadi hayırlı olsun canım. Bende bugün gittim. İkizmis. İki kalp atımı var dedi doktor. Biri biraz küçük belki yok olur yada büyür dedi. Bakalım ne olacak.

Merhaba, Benim de transfer tarihim 25 Şubat Perşembe için kese randevum var. Cuma günü gitmiştim ufak bir oluşum görmüştü doktorum. Bu hafta görürüz dedi. Kalp atışını da duyarmisiz belki ama duyamayadabiliriz dedi net birşey söylemedi kese gibi.

Çok sağol canım 12.gun 1446 idi. 14.gun 3016 oldu. Değerim yüksekti ama katlanması biraz azdı ikiz için. Belki olmuyormuş HCG ile demekki
Bende cokheyecanliyim ikiz hichayalimde yoktu hala da bilmiyorum var mı yok mu ikiz ama 1 tane olsa daha iyi ki ikiz olursa yapacak bisey yok ben oyuzden sordum kendim değerimle kıyaslamak icin sodum cnm.benim 12.gün 424 çıkmıştı

Öyle bende tek isterdim kısmet İkisi birden aradan çıkar diyorum şimdi Senin çift transfer mi canım

Evet bide öğle bisey var ki etrafmdakilerin bile ikiz oldu nasıl olacak die die hiç anlamadım nasıl büyüdüler diyolar....Evet çift 3.gün embriyosu koyuldu
Katlanması önemli canım. Kaça katladı senin ikizde olabilir. Değerin tek gibi ama belli olmaz

ecem cnm sen naptın sonuç aldın mı?ya ben uzun süredir giremiyrdum sayfaya giriş yap deyip durdu Smdi girdi....
Yok gitmedim yarin gidecem canim insallah ama sonucu biliyorum kac gundur esimle tartisiyoruz zaten tutacagi varsa da tutunmamistir cunku adet belirtilerim de var cok sinirli olup aglarim belirtilerim cok cok var hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…