siteye ne zamandr giremiyrdum hata verip şifre isteyip durdu.smdi grdim.anca.sgl çok allah razı olsun.persembe inş kese görücezBende seni merak ediyordum ne yaptın diye.Hayırlı olsun canım. İnsan inanamiyor gerçekten. Sağlıkla kucağına al ins
Yazmaz mıyımAyy pelocum çok sevindim yarın yaz mutlaka bize hayırlı haberlerle inşalah
Yarın inşallah keselerini görürüz.sonrada kalp atışlarını duyarız inşBenim de 22 şubat transfer tarihim kesin değil bir ihtimal duyabiliriz dedi
Hadi hayırlı olsun canım.siteye ne zamandr giremiyrdum hata verip şifre isteyip durdu.smdi grdim.anca.sgl çok allah razı olsun.persembe inş kese görücez
Aminn allah razı olsun.herkez güzel.hayrli sağlıklı sonuçlar alırsınızHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah
yaaa çok mutlu oldum çok şükür. Hayrla kucağına almayı nasip etsin ins.beta kaçtı seninHadi hayırlı olsun canım.Bende bugün gittim. İkizmis. İki kalp atımı var dedi doktor. Biri biraz küçük belki yok olur yada büyür dedi. Bakalım ne olacak.
Çok sağol canımyaaa çok mutlu oldum çok şükür. Hayrla kucağına almayı nasip etsin ins.beta kaçtı senin
Merhaba, Benim de transfer tarihim 25 Şubat Perşembe için kese randevum var. Cuma günü gitmiştim ufak bir oluşum görmüştü doktorum. Bu hafta görürüz dedi. Kalp atışını da duyarmisiz belki ama duyamayadabiliriz dedi net birşey söylemedi kese gibi.25 şubatta transfer oldum. Bun tarihe yakın olup keseyi gören varmı aramızda. Öğleden sonraya kadar nasıl zaman geçicek. Yarın hayırlısıyla bir görseydim.13.gün 808 çıktı beta. Kese için betada yarına kadar yeterli olmuştur inş
Bende cokheyecanliyim ikiz hichayalimde yoktu hala da bilmiyorum var mı yok mu ikiz ama 1 tane olsa daha iyi ki ikiz olursa yapacak bisey yok ben oyuzden sordum kendim değerimle kıyaslamak icin sodum cnm.benim 12.gün 424 çıkmıştıÇok sağol canım12.gun 1446 idi. 14.gun 3016 oldu. Değerim yüksekti ama katlanması biraz azdı ikiz için. Belki olmuyormuş HCG ile demekki
Öyle bende tek isterdim kısmetBende cokheyecanliyim ikiz hichayalimde yoktu hala da bilmiyorum var mı yok mu ikiz ama 1 tane olsa daha iyi ki ikiz olursa yapacak bisey yok ben oyuzden sordum kendim değerimle kıyaslamak icin sodum cnm.benim 12.gün 424 çıkmıştı
Evet bide öğle bisey var ki etrafmdakilerin bile ikiz oldu nasıl olacak die die hiç anlamadım nasıl büyüdüler diyolar....Evet çift 3.gün embriyosu koyulduÖyle bende tek isterdim kısmetİkisi birden aradan çıkar diyorum şimdi Senin çift transfer mi canım
Katlanması önemli canım. Kaça katladı senin ikizde olabilir. Değerin tek gibi ama belli olmazEvet bide öğle bisey var ki etrafmdakilerin bile ikiz oldu nasıl olacak die die hiç anlamadım nasıl büyüdüler diyolar....Evet çift 3.gün embriyosu koyuldu
Benim 800dü sonra 3438e katladı perşembe kese ve kalp için gidicem ikimiz mi üçüz mü merak içindeyimKatlanması önemli canım. Kaça katladı senin ikizde olabilir. Değerin tek gibi ama belli olmaz
Canım ben sana diyim ikiz kesinde gerisini bilmemBenim 800dü sonra 3438e katladı perşembe kese ve kalp için gidicem ikimiz mi üçüz mü merak içindeyim
hemşireye söyledim degerin gayet güzel 2.teste gerek duymadı direk keseye çağırdı.Katlanması önemli canım. Kaça katladı senin ikizde olabilir. Değerin tek gibi ama belli olmaz
Hee bazı merkezler öyle yapıyor demekki. Sürpriz olacak senin o zaman hadi hayırlısıhemşireye söyledim degerin gayet güzel 2.teste gerek duymadı direk keseye çağırdı.
Gerisini bende bilemedimCanım ben sana diyim ikiz kesinde gerisini bilmemSonucu buraya yaz olur mu
Yok gitmedim yarin gidecem canim insallah ama sonucu biliyorum kac gundur esimle tartisiyoruz zaten tutacagi varsa da tutunmamistir cunku adet belirtilerim de var cok sinirli olup aglarim belirtilerim cok cok var hayirlisiecem cnm sen naptın sonuç aldın mı?ya ben uzun süredir giremiyrdum sayfaya giriş yap deyip durdu Smdi girdi....
Ay balım benim inşallah Allah’ın izniyle güzel şeyler yazacaksınYazmaz mıyımdua et inşallah güzel haberler yazarım Özgecim
Burcikk kacinci gün 800 çıktı acaba. Benim 13.gün 808 çıktı. Sonra test istemediler tekrarBenim 800dü sonra 3438e katladı perşembe kese ve kalp için gidicem ikimiz mi üçüz mü merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?