Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Yok gitmedim yarin gidecem canim insallah ama sonucu biliyorum kac gundur esimle tartisiyoruz zaten tutacagi varsa da tutunmamistir cunku adet belirtilerim de var cok sinirli olup aglarim belirtilerim cok cok var hayirlisi
Yapma neden kendini ve tutunmaya çalışanlarının üzüyorsun.negatif enerjini gönderiyorsun.benm de umudum yoktu ama şükürler olsun Oldu.iyuzden pozitif ol ki inş güzel sonuçlar olur

Yok gitmedim yarin gidecem canim insallah ama sonucu biliyorum kac gundur esimle tartisiyoruz zaten tutacagi varsa da tutunmamistir cunku adet belirtilerim de var cok sinirli olup aglarim belirtilerim cok cok var hayirlisi
Öyle olumsuz düşünmeyin inşallah pozitifi görürsünüz

Yarın hayırlısıyla bir olsaydı. Çok merak ediyorum. İnşallah sağlıkla keseyi kalp atışını duyarız. Sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar 5 haftalık oldum şükürler olsun. Size bisey sormak istyrm.10 dakkalık yola dolmuşa binmemde sizce problem olur mu?

Senin katlamaya göre çift gözüküyor ama hayırlısıyla bakalım yarın güzel haberi alırız sonrada perşembe sıra bende

Tebrik ederim ikizmis degerlerin yuksek bayagi benim de 13. Gun 1030 cikti.Bence İkizdere deger bi anda 3 katliyor.beta hcg hic belli olmuyor 400 çıkan da ikiz oluyor 1000 çıkan da...Tek isteyene tek versin ins
Çok sağol canım. Doktorumda dedi hcgden pek anlayamayız. Belkide bı anda daha fazla katlandı bilemiyorum. Biri küçük olduğu için hcgye etkisi az olmuş olabilir. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…