Yapma neden kendini ve tutunmaya çalışanlarının üzüyorsun.negatif enerjini gönderiyorsun.benm de umudum yoktu ama şükürler olsun Oldu.iyuzden pozitif ol ki inş güzel sonuçlar olurYok gitmedim yarin gidecem canim insallah ama sonucu biliyorum kac gundur esimle tartisiyoruz zaten tutacagi varsa da tutunmamistir cunku adet belirtilerim de var cok sinirli olup aglarim belirtilerim cok cok var hayirlisi
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunÖyle bende tek isterdim kısmetİkisi birden aradan çıkar diyorum şimdi Senin çift transfer mi canım
Öyle olumsuz düşünmeyin inşallah pozitifi görürsünüzYok gitmedim yarin gidecem canim insallah ama sonucu biliyorum kac gundur esimle tartisiyoruz zaten tutacagi varsa da tutunmamistir cunku adet belirtilerim de var cok sinirli olup aglarim belirtilerim cok cok var hayirlisi
Evet süpriz olucak heyecanliyim Bakalım.Hee bazı merkezler öyle yapıyor demekki. Sürpriz olacak senin o zaman hadi hayırlısı
Yarın hayırlısıyla bir olsaydı. Çok merak ediyorum. İnşallah sağlıkla keseyi kalp atışını duyarız. Sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba, Benim de transfer tarihim 25 Şubat Perşembe için kese randevum var. Cuma günü gitmiştim ufak bir oluşum görmüştü doktorum. Bu hafta görürüz dedi. Kalp atışını da duyarmisiz belki ama duyamayadabiliriz dedi net birşey söylemedi kese gibi.
10. Gün 800dü 12.gün 3438dii sen ilk 13.günde mi kan verdin?Burcikk kacinci gün 800 çıktı acaba. Benim 13.gün 808 çıktı. Sonra test istemediler tekrar
Ben minibüs yolcuğu da yaptım metrobüste 1 saat yolculukta yaptımKızlar 5 haftalık oldum şükürler olsun. Size bisey sormak istyrm.10 dakkalık yola dolmuşa binmemde sizce problem olur mu?
11.günde vermiştim. 3.gün embriyosu çift transfer edildi. 11.günde 298 13.günde 808 çıktı. Sonra tekrarlamadılar. Bakalım yarın keseye gidicem. Hayırlısıyla görürüm inş görürüz hep beraber10. Gün 800dü 12.gün 3438dii sen ilk 13.günde mi kan verdin?
Ikiz geliyor insallah10. Gün 800dü 12.gün 3438dii sen ilk 13.günde mi kan verdin?
Ben çok endişe ettim bu konuda sizlere sormak istedim .teşekkür ederim geri dönüşün içinBen minibüs yolcuğu da yaptım metrobüste 1 saat yolculukta yaptım
Çok sağol canım. AminnÇok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun
Senin katlamaya göre çift gözüküyor ama hayırlısıyla bakalım yarın güzel haberi alırız sonrada perşembe sıra bende11.günde vermiştim. 3.gün embriyosu çift transfer edildi. 11.günde 298 13.günde 808 çıktı. Sonra tekrarlamadılar. Bakalım yarın keseye gidicem. Hayırlısıyla görürüm inş görürüz hep beraber
Benim korkum üçüz ama rabbimden hayırlısı perşembe belli olucakIkiz geliyor insallah
Tebrik ederim ikizmis degerlerin yuksek bayagi benim de 13. Gun 1030 cikti.Bence İkizdere deger bi anda 3 katliyor.beta hcg hic belli olmuyor 400 çıkan da ikiz oluyor 1000 çıkan da...Tek isteyene tek versin insÇok sağol canım. Aminn
2 embryo konmustu dimiBenim korkum üçüz ama rabbimden hayırlısı perşembe belli olucak
Rica ederim ben sorun yaşamadım ama yinede siz dikkatli olunBen çok endişe ettim bu konuda sizlere sormak istedim .teşekkür ederim geri dönüşün için
Evet canım çift embriyoydu bakalım hala çiftler mi2 embryo konmustu dimiay hayirli haberler insallah valla hersey olablr gonlunuze gore olsn ins
Bir embryo da bolunerek 2+1Evet canım çift embriyoydu bakalım hala çiftler mi
Çok sağol canım. Doktorumda dedi hcgden pek anlayamayız. Belkide bı anda daha fazla katlandı bilemiyorum. Biri küçük olduğu için hcgye etkisi az olmuş olabilir. Amin.Tebrik ederim ikizmis degerlerin yuksek bayagi benim de 13. Gun 1030 cikti.Bence İkizdere deger bi anda 3 katliyor.beta hcg hic belli olmuyor 400 çıkan da ikiz oluyor 1000 çıkan da...Tek isteyene tek versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?