Başımda huniyle gezerim artıkBir embryo da bolunerek 2+1
Amin inşallahYarın hayırlısıyla bir olsaydı. Çok merak ediyorum. İnşallah sağlıkla keseyi kalp atışını duyarız. Sağlıkla kucağımıza alırız
Saglikla dogsunlar insallah,kalp atışlarını duymanız dileğiyle...Çok sağol canım. Doktorumda dedi hcgden pek anlayamayız. Belkide bı anda daha fazla katlandı bilemiyorum. Biri küçük olduğu için hcgye etkisi az olmuş olabilir. Amin.
Bugün duydum canım. Çok heyecanlıydı. Doktor dedi bı tanede sürpriz var ikisininde kalp atışı var dedi.Saglikla dogsunlar insallah,kalp atışlarını duymanız dileğiyle...
Masallah harika Saglikla kycaginiza alirsiniz insallahBugün duydum canım. Çok heyecanlıydı. Doktor dedi bı tanede sürpriz var ikisininde kalp atışı var dedi.Heyecandan sesi almak zor oldu nefesimi tuttum öyle duyduk Allah isteyen herkese versin ins
Hayırlısıyla keseyi görmek ve devamıda gelir inş hepimiz içinSenin katlamaya göre çift gözüküyor ama hayırlısıyla bakalım yarın güzel haberi alırız sonrada perşembe sıra bende
Amin inşallahHayırlısıyla keseyi görmek ve devamıda gelir inş hepimiz için
Ay kaçırmışım orayı kusura bakmayın masallah o zamanBugün duydum canım. Çok heyecanlıydı. Doktor dedi bı tanede sürpriz var ikisininde kalp atışı var dedi.Heyecandan sesi almak zor oldu nefesimi tuttum öyle duyduk Allah isteyen herkese versin ins
Bizim seninle herşeyimiz aynı11.günde vermiştim. 3.gün embriyosu çift transfer edildi. 11.günde 298 13.günde 808 çıktı. Sonra tekrarlamadılar. Bakalım yarın keseye gidicem. Hayırlısıyla görürüm inş görürüz hep beraber
Beta hcg sayısı ikiz ya da tek gebelik belirtisi olmuyor herkese göre değişiyor artışlarSenin katlamaya göre çift gözüküyor ama hayırlısıyla bakalım yarın güzel haberi alırız sonrada perşembe sıra bende
Doğrudur pek bilgim yok bekleyip görücezBeta hcg sayısı ikiz ya da tek gebelik belirtisi olmuyor herkese göre değişiyor artışlar
Bizim seninle herşeyimiz aynıbi tek benim 5.gün tek embriyo
9.gün 299 11.gün 713 benden de istemediler 3. kana gerek yok dediler yarın da ultrason
Günaydın arkadaşım. İnşallah bugün güzel haberler verelim birbirimizeBizim seninle herşeyimiz aynıbi tek benim 5.gün tek embriyo
9.gün 299 11.gün 713 benden de istemediler 3. kana gerek yok dediler yarın da ultrason
Ay kaçırmışım orayı kusura bakmayın masallah o zaman
Çok sağolun arkadaşlar. AminnMasallah harika Saglikla kycaginiza alirsiniz insallah
Evet canim. Benim ikiye katladı yinede ikiz çıktıBeta hcg sayısı ikiz ya da tek gebelik belirtisi olmuyor herkese göre değişiyor artışlar
Pelo kaçta gidiyorsun doktora bugünBeta hcg sayısı ikiz ya da tek gebelik belirtisi olmuyor herkese göre değişiyor artışlar
GünaydınGünaydın arkadaşım. İnşallah bugün güzel haberler verelim birbirimize
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canim. Benim ikiye katladı yinede ikiz çıktı
Özgecim 2’de randevumPelo kaçta gidiyorsun doktora bugün
İns canimSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel
Pelo seninle çok yakın ilerliyoruzGünaydınbenim randevum 2’de senin kaçta?
İnşallah vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?