Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Herkese merhaba pozitif sonuc alanlar inşallah hayırlısıyla kucaklarınada alırlar bekleyenlerde inşallah poztif sonucu alırlar Bende adetimi bekliyorum bende tedaviye baslayacagım opudan öncesinde-sonrasında transfer öncesi- sonrası nasıl beslendinz acaba biraz bahsedermisinz ?

Kizlar merhaba ben kontrolden çıktım .aslına bakarsaniz biraz moralim bozuldu.son adet tarihine göre 7 haftalık ama küçük dedi.kalp atışı da duyulmadı haftaya tekrar çağırdı .
Canım bazı bebekler gelişimleri geriden olabiliyor bozma moralini doktorun başka bir şey demedi mi inşallah önemli bir şey yoktur

Tüp bebekte böyle şeyler olabiliyor dedi.onumuzdeki hafta tekrar görelim gelişimine bakalım ilaçlara aynı şekilde devam et dedi.

Tüp bebekte böyle şeyler olabiliyor dedi.onumuzdeki hafta tekrar görelim gelişimine bakalım ilaçlara aynı şekilde devam et dedi.
İnş haftaya duyarsınız Transferden sonra ilk kontrolünüz müydü? Ne kadar geriden geliyormuş ki? İnş toparlar ilk zamanlarda geriden gelip sonra toparlıyorlar stres yapmamaya calısın

Şubat 17 de transfer olmuştum .başka bir doktora da göründüm şimdi kese alanı bozuk ve kanama var dedi.1 hafta sonra tekrar bakalım kalp atışı duymazsak sonlandiralim dediler.
Insallah duyarsınız kalp atışını üzüldüm şimdi,korktuğunuz olmasin insallah

Şubat 17 de transfer olmuştum .başka bir doktora da göründüm şimdi kese alanı bozuk ve kanama var dedi.1 hafta sonra tekrar bakalım kalp atışı duymazsak sonlandiralim dediler.
Anladım canım inşallah bebeğin güçlüdür ve seni sımsıkı tutar. Hayırlı bir şekilde gebeliğini sağlıklı bir bebek dünyaya getirerek tamamlarsin.

Bugün duydum canım. Çok heyecanlıydı. Doktor dedi bı tanede sürpriz var ikisininde kalp atışı var dedi. Heyecandan sesi almak zor oldu nefesimi tuttum öyle duydukAllah isteyen herkese versin ins
Tüp Bebekte ikiz analarınin önderi olarak aramıza hoşgeldin diyorum dünyanın en güzel şeyi iki cani taşımak dünyaya getirmek biraz önce parktan geldik bütün gözler bizdeydi mesela çok havalı demi korkma yavrularını heyecanla bekle . Onlar için çok mücadele verdim çok yoruldum aşırı yıprandım ama ikisi anda sana bakıp kahkahalar atınca ne olduğum 3 tedavi gözüne gelir ne hamileyken yaşadığın stres ne doğum sonrası büyütmek için verdiğin mücadele. Rabbim yüreğine ferahlık versin bütün tedirginliklerini alsın inşallah

Kızlar ben de dün negatif sonucumu gördüm... Şimdi 1 ay sonra yeniden deneyeceğim.. Yumurta sayım az. Hatta 1 tane alıp 1 tane döllendi 3. Gün koyduk ama olmadı. İlk denemeydi.. Acaba yumurta sayısını az da olsa yükselmesini sağlayacak ne yesem ne yapsam.. Arı sütü aldım.. İncir de yemeye başladım acaba başka ne yapsam.. Bu yönde tecrübesi olanlar bana yardımcı olabilir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…