Hadi canım az kalmış güzel haberlerle inşallahÖzgecim 2’de randevum
Canım bazı bebekler gelişimleri geriden olabiliyor bozma moralini doktorun başka bir şey demedi mi inşallah önemli bir şey yokturKizlar merhaba ben kontrolden çıktım .aslına bakarsaniz biraz moralim bozuldu.son adet tarihine göre 7 haftalık ama küçük dedi.kalp atışı da duyulmadı haftaya tekrar çağırdı .
Tek embriyo muydu sizin degeriniz yuksekti hatırlıyorsa,bence duyarsınız ilerleyen haftadaTüp bebekte böyle şeyler olabiliyor dedi.onumuzdeki hafta tekrar görelim gelişimine bakalım ilaçlara aynı şekilde devam et dedi.
Insalh güzel sonuçlarla gel canim guzel haberini bekliyor olucamcok sükür canim
bendede cok bel agrisi var kasik sadece ara ara oluyo bakalim hayirlisi insallahpersembe hersey netlesir kan testiyle
Evt değerim 931 di çift embriyoydu inşallah önümüzdeki hafta duyarız .ama içimi bir korku kapladı.Tek embriyo muydu sizin degeriniz yuksekti hatırlıyorsa,bence duyarsınız ilerleyen haftada
Insallah duyarsınız haftayaEvt değerim 931 di çift embriyoydu inşallah önümüzdeki hafta duyarız .ama içimi bir korku kapladı.
Geriden gelmeyi çok okudum yorumlarda, bizim hesaplarımıza uymuyor sanırım tüp bebek olunca. Tek kese göründü sanırım. Biraz daha büyüsün duyarsınız haftaya inşallahEvt değerim 931 di çift embriyoydu inşallah önümüzdeki hafta duyarız .ama içimi bir korku kapladı.
Transferin.kacinci günü bugün?Evt değerim 931 di çift embriyoydu inşallah önümüzdeki hafta duyarız .ama içimi bir korku kapladı.
İnşallah haftaya duyarsınız canınızı da bebeğinizi de sıkmayınTüp bebekte böyle şeyler olabiliyor dedi.onumuzdeki hafta tekrar görelim gelişimine bakalım ilaçlara aynı şekilde devam et dedi.
İnş haftaya duyarsınızTüp bebekte böyle şeyler olabiliyor dedi.onumuzdeki hafta tekrar görelim gelişimine bakalım ilaçlara aynı şekilde devam et dedi.
Şubat 17 de transfer olmuştum .başka bir doktora da göründüm şimdi kese alanı bozuk ve kanama var dedi.1 hafta sonra tekrar bakalım kalp atışı duymazsak sonlandiralim dediler.Transferin.kacinci günü bugün?
Insallah duyarsınız kalp atışını üzüldüm şimdi,korktuğunuz olmasin insallahŞubat 17 de transfer olmuştum .başka bir doktora da göründüm şimdi kese alanı bozuk ve kanama var dedi.1 hafta sonra tekrar bakalım kalp atışı duymazsak sonlandiralim dediler.
Anladım canım inşallah bebeğin güçlüdür ve seni sımsıkı tutar. Hayırlı bir şekilde gebeliğini sağlıklı bir bebek dünyaya getirerek tamamlarsin.Şubat 17 de transfer olmuştum .başka bir doktora da göründüm şimdi kese alanı bozuk ve kanama var dedi.1 hafta sonra tekrar bakalım kalp atışı duymazsak sonlandiralim dediler.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım inşallahAnladım canım inşallah bebeğin güçlüdür ve seni sımsıkı tutar. Hayırlı bir şekilde gebeliğini sağlıklı bir bebek dünyaya getirerek tamamlarsin.
Tüp Bebekte ikiz analarınin önderi olarak aramıza hoşgeldin diyorumBugün duydum canım. Çok heyecanlıydı. Doktor dedi bı tanede sürpriz var ikisininde kalp atışı var dedi.Heyecandan sesi almak zor oldu nefesimi tuttum öyle duyduk Allah isteyen herkese versin ins
Kızlar bugün kimler güzel haberler aldı?betalariniz kaç?yarın sonu alacaklar inş güzel haberleriniz, pozitifleriniz olur inşRica ederim ben sorun yaşamadım ama yinede siz dikkatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?