Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

yani açıkça annemde kalıyorum sürekli yatıyorum ara ara geziniyorum ama benm kediler rahat bırakmıyor sürekli karnımda yatıyorlar resmen kuluçkadalar
Ne güzel anneniz yanınızda çok şanslısınız Biz ayrı şehirlerdeyiz bir de malum covid varken görüşemiyoruz bana sadece 3 gün istirahat verdi dr her işimi kendim yapıyorum ama dikkat ediyorum tabii
Kedileriniz hissetti mi yoksa karnınızdalar

Ya ne güzel kediler boncuklar derken zaman geçiyor biz ne yapalım ne kedimiz var ne boncuğumuz
Ben de resim yapıyorum vakit geçiyor hiç anlamadan Temizlik yapamıyoruz çamaşır ütü işlerini de yapmadım transferden beri otur otur çok zor geçiyor zaman
neyse sizin bugün kan testiniz var inşallah artmıştır

Evet ya keşke benim de bir hobim olsaydı zaman akar geçerdi o zaman ama şimdi akmıyor test sonucum çıktı güzel artmış perşembe günü kese görmeye gidecem inşallah

Evet evet sıkılmaya fırsatım yok ama yat yat sıkılıyor insan havada güneşli sen naptın kan verdin mi ?
Evet ya hava çok güzel burda da ben de allahtan canlı ders var yapıyorum da biraz zaman geçiyor. Evet canım kan verdim değerim güzel artmış çok şükür. Perşembe inşallah keseyi görmeye gideceğim

Uzağız biraz semt olarak ama yapıcak bişey yok onlara geldim kalmaya. Benim doktor izin için bişey demedi. Benim işyerim anlayışsız olduğu için ben senelik izinden 1 hafta düşürdüm. Bilmem umarım hissetmişlerdir

Evet ya hava çok güzel burda da ben de allahtan canlı ders var yapıyorum da biraz zaman geçiyor. Evet canım kan verdim değerim güzel artmış çok şükür. Perşembe inşallah keseyi görmeye gideceğim
Süpermiş gözünaydın dedim sana içini ferah tut diye darısı başıma inşallah

Gözün aydın canım bende seni merak ediyordum çok şükür değerlerin iyi gelmiş

yani açıkça annemde kalıyorum sürekli yatıyorum ara ara geziniyorum ama benm kediler rahat bırakmıyor sürekli karnımda yatıyorlar resmen kuluçkadalar
İyi ki anneler kardeşler varkediler normalde göbeğinde yatiyormuydu ?kediciklerin her şeyi hissettiği söylenir bilmiyorum belkide bebişleri korkuyorlardir

Hadi bakalım bekliyorum sizlerden de güzel haberler senin kediler senin bebişleri hissediyor herhalde ne dersin ayyy hep beraber uykusuz kalacağımız çocuklu günlere inşallah
Ay inşallah o günleri görürüz umarım hissediyordur hiç bir belirti bişey yok valla 7.gün bugün

İyi ki anneler kardeşler varkediler normalde göbeğinde yatiyormuydu ?kediciklerin her şeyi hissettiği söylenir bilmiyorum belkide bebişleri korkuyorlardir
Valla öyle bu hafta annemdeyim haftaya ablam gelicek anneme kızıyla beraber 1 haftada öyle takılıcaz umarım pozitifi görürüm de sevincimiz olur geliyordu kucağıma ama bu kadar değildi umarım hissetmişlerdir

Lekenmede olmasın esas ben panik atak biriyim sürekli bişeyler kurarım sessiz sedasız pozitif olur umarım
Valla bence de olmasın lekelenme kötü bir şey insan panikliyor . Dilerim sessiz sakin pozitifi görürsün. Bir de lekelenme var diye hem göbekten hem kalçadan hem de fitil olarak progesteron alıyorum ben bari birini kesse ama o da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…