Ne güzel anneniz yanınızda çok şanslısınızyani açıkça annemde kalıyorum sürekli yatıyorum ara ara geziniyorum ama benm kediler rahat bırakmıyor sürekli karnımda yatıyorlar resmen kuluçkadalar
Ben de resim yapıyorum vakit geçiyor hiç anlamadanYa ne güzel kediler boncuklar derken zaman geçiyor biz ne yapalım ne kedimiz var ne boncuğumuz
Evet ya keşke benim de bir hobim olsaydı zaman akar geçerdi o zaman ama şimdi akmıyorBen de resim yapıyorum vakit geçiyor hiç anlamadanTemizlik yapamıyoruz çamaşır ütü işlerini de yapmadım transferden beri otur otur çok zor geçiyor zaman
neyse sizin bugün kan testiniz var inşallah artmıştır
3. Gün embriyosu... gerildim kaset test yapmadim. Genelde yapma demis arkadaslarİstersen yarın kanda baktirabilirsin senin kaçıncı gün embriyosuydu.
Evet evet sıkılmaya fırsatım yok ama yat yat sıkılıyor insan havada güneşliYa ne güzel kediler boncuklar derken zaman geçiyor biz ne yapalım ne kedimiz var ne boncuğumuz
Kaçıncı gününüz Bugün ve kaçıncı gün embriyosu3. Gün embriyosu... gerildim kaset test yapmadim. Genelde yapma demis arkadaslar
Evet ya hava çok güzel burda da ben de allahtan canlı ders var yapıyorum da biraz zaman geçiyor. Evet canım kan verdim değerim güzel artmış çok şükür. Perşembe inşallah keseyi görmeye gideceğimEvet evet sıkılmaya fırsatım yok ama yat yat sıkılıyor insan havada güneşlisen naptın kan verdin mi ?
Uzağız biraz semt olarak ama yapıcak bişey yok onlara geldim kalmaya. Benim doktor izin için bişey demedi. Benim işyerim anlayışsız olduğu için ben senelik izinden 1 hafta düşürdüm. Bilmem umarım hissetmişlerdirNe güzel anneniz yanınızda çok şanslısınızBiz ayrı şehirlerdeyiz bir de malum covid varken görüşemiyoruz bana sadece 3 gün istirahat verdi dr her işimi kendim yapıyorum ama dikkat ediyorum tabii
Kedileriniz hissetti mi yoksa karnınızdalar
Süpermiş gözünaydınEvet ya hava çok güzel burda da ben de allahtan canlı ders var yapıyorum da biraz zaman geçiyor. Evet canım kan verdim değerim güzel artmış çok şükür. Perşembe inşallah keseyi görmeye gideceğim
Hadi bakalım bekliyorum sizlerden de güzel haberler senin kediler senin bebişleri hissediyor herhalde ne dersin ayyy hep beraber uykusuz kalacağımız çocuklu günlere inşallahSüpermiş gözünaydındedim sana içini ferah tut diye darısı başıma inşallah
Gözün aydın canım bende seni merak ediyordum çok şükür değerlerin iyi gelmişEvet ya hava çok güzel burda da ben de allahtan canlı ders var yapıyorum da biraz zaman geçiyor. Evet canım kan verdim değerim güzel artmış çok şükür. Perşembe inşallah keseyi görmeye gideceğim
Az önce Aile hekimliğindeydim zor tuttum kendimi kan vermemek için3. Gün embriyosu... gerildim kaset test yapmadim. Genelde yapma demis arkadaslar
İyi ki anneler kardeşler varyani açıkça annemde kalıyorum sürekli yatıyorum ara ara geziniyorum ama benm kediler rahat bırakmıyor sürekli karnımda yatıyorlar resmen kuluçkadalar
Evet ya çok şükür yaGözün aydın canım bende seni merak ediyordum çok şükür değerlerin iyi gelmiş
İyi yapmışsın canım bir gün kalmış zaten hadi pozitif haberlerle bekliyoruz yarın inşallahAz önce Aile hekimliğindeydim zor tuttum kendimi kan vermemek içinyarın test günün 1 gün 1 gündür dedim
Ay inşallah o günleri görürüzHadi bakalım bekliyorum sizlerden de güzel haberler senin kediler senin bebişleri hissediyor herhalde ne dersin ayyy hep beraber uykusuz kalacağımız çocuklu günlere inşallah
Valla benim 16. Günüm benim de lekelenmem dışında hiçbir belirtim olmadıAy inşallah o günleri görürüzumarım hissediyordur hiç bir belirti bişey yok valla 7.gün bugün
Valla öyle bu hafta annemdeyim haftaya ablam gelicek anneme kızıyla beraber 1 haftada öyle takılıcaz umarım pozitifi görürüm de sevincimiz olurİyi ki anneler kardeşler varkediler normalde göbeğinde yatiyormuydu ?kediciklerin her şeyi hissettiği söylenir bilmiyorum belkide bebişleri korkuyorlardir
Lekenmede olmasın esas ben panik atak biriyim sürekli bişeyler kurarımValla benim 16. Günüm benim de lekelenmem dışında hiçbir belirtim olmadı
Valla bence de olmasın lekelenme kötü bir şey insan panikliyor . Dilerim sessiz sakin pozitifi görürsün. Bir de lekelenme var diye hem göbekten hem kalçadan hem de fitil olarak progesteron alıyorum ben bari birini kesse ama o da yokLekenmede olmasın esas ben panik atak biriyim sürekli bişeyler kurarımsessiz sedasız pozitif olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?