Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Ay çok güzel yazmışsın canım Çok teşekkür ederim. Öyle geçip gidecek ins. Hepimiz unutucaz bu günleri. Bebislerine Allah sağlık versin.

Canım prowomen ise yarıyor bence. Kim kullandıysa bildiğim sayısı arttı. 2-3 ayda etki ediyor.

Yarın bende kese için kontrole gidicem dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar inşallah sağlıkla benimledir ve inşallah bizlerde kalp atışını duyarız

Sizinde benimkiyle aynıydı sanırım 17 Şubat bende çok hevesle gittim ama hüsrana uğradım .hayırlı olsun inşallah şimdi ben bir hafta nasıl bekliycem onu düşünüyorum.

Yarın bende kese için kontrole gidicem dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar inşallah sağlıkla benimledir ve inşallah bizlerde kalp atışını duyarız
İnşallah hayırlısıyla sizinledir
yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz

Sizinde benimkiyle aynıydı sanırım 17 Şubat bende çok hevesle gittim ama hüsrana uğradım .hayırlı olsun inşallah şimdi ben bir hafta nasıl bekliycem onu düşünüyorum.
22 şubattı benim de evet
Kötü düşünmemeye çalışın hayırlısıysa ve sağlıklıysa sımsıkı tutunsun sizi bırakmasın inşallah

Aminn.Senin adına çok sevindim canım Bundan sonrası daha rahat olacak Hayırlı olsun.

İnşallah canım kese var yolk kesesi oluşmuş ama bebek oluşmaya yeni başlamış anlamadım bende bir şey ama insan ister istemez tedirgin oluyor.
Canım geç tutunmustur belki. Anlattığına göre olumsuz bişey yok gibi. Saglikliysa devam edecektir. Hayırlısı olsun inşallah

Hadi gözünaydın canım amin inşallah rahat birr şekilde devam eder hamileliğin dua et bana yarın için

Gözünüz aydınnn yaa ben burdan okudukça bile heyecanlanıyorum cidden çok sevindim adınıza Sağlıcakla kucağınıza da aldığınız günleri görün inşallah

Ayyy kuzum çok sevindim ne güzel dualar bunlar amin canım gerçekten de çok duygusal bir an

Herkese merhaba
6 yillik evliyim. Sebepsiz infertilite...
bende ilk tüp bebek deneyimimi 12 martta ankara oldum. Günler gecmiyor gercekten. Evde ovulasyon testim vardi bugun onu yaptim ama tabi birsey cikmadi. Arada bir batma veya kasık agrisi disinda bir belirtim yok benim.
Bir de malesef ameliyathanede usudugum icin biraz grip baslangici oldu. Bir yildir elhamdulillah korona olmadim grip olmadim ama olacak ya iste bu zamanda grip oldum.
Doktorum bu durum bebegi etkilemez dedi. Propolis limon sicak su vb kullaniyorum. Rabbim ol derse her sekilde olur inaniyorum.
Burada bulunan tüm kardeşlerim hayirlisiyla saglikli gebelik haberlerimizi alalim insallah.

Zaman zor geçiyor ya transferden sonra kalp atışını duyana kadar bir ay bekliyorsunuz valla zülm gibi bir şey tabi sonrası da bitmiyor dr 13. Haftaya kadar risk var diyebiliyor mesela bana dedi hayırlısı olsun bizim için

Merhaba mesajları yeni okuyorum inş güzel sonuçlar almışsınızdır Özge hanım ama birşey sorucam neden 20 gün bekletildiniz yada mesajlarda birşey mı kaçırdım normalde 10. Gün yada 12. Test istenir de

20 gün beklemedim ben 10. Gün pozitifi görmüştüm zaten . O zaman 20. Günündeydim transferimin hiçbir belirtim yok demek istemiştim . Bazen belirtiler geç başlayabiliyor. Benim belirtilerim daha üç gündür başladı ve 2. Ayımdayım sunanda. Her türlü belirti var hiç istemiyordum ama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…