Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Süpersiniz ben sonraki mesajlara geçmeden yazmak istedim benim ilk denemem daha önce doğal yol ile hamile kaldım kaybettim kızımı bugün transfer günü dahil 8. Günüm benimde belirtim yok aramıyorum da ilk hamileliğim de 4 ay boyunca hiç belirtin ağrım mide bulantısı vs olmamıştı mesela.. ctesiyi bekliyorum bende inş pozitif olur.

İnşallah pozitifi görürsünüz . Kızınızı dördüncü ayda mı kaybettiniz? Rabbim bir daha yasatmasın

İnşallah pozitifi görürsünüz . Kızınızı dördüncü ayda mı kaybettiniz? Rabbim bir daha yasatmasın
Evet kontrole gittiğim de kalp atışının durduğunu öğrendim ondan sonrada çocuk istemedik iş durumundan dolayı da şuan tüp bebeğe karar verdik Doktorum en az %50 şansımız var dedi

Evet kontrole gittiğim de kalp atışının durduğunu öğrendim ondan sonrada çocuk istemedik iş durumundan dolayı da şuan tüp bebeğe karar verdik Doktorum en az %50 şansımız var dedi
Ay çok üzüldüm ya basınız sağolsun inşallah bu defa hiçbir sorunla karşılaşmazsınız

Ay çok üzüldüm ya basınız sağolsun inşallah bu defa hiçbir sorunla karşılaşmazsınız
Allah razı olsun bende bir süre kendime gelemedim ama Allah’ın taktiri inşallah bu bebeğim tutunur ctesi günü güzel haber alırım.. benimle beraber bekleyen herkes alır inşallah

Hahah başladı demek Özge Keşke olmasa tabi ama katlanicaz artık

Kizlar acaba en erken ne zaman test yapmali?? Bir de transfer gununu birinci gün olarak sayiyor muyuz
İlk gunu saymiyoruz. Ben 8. Günde yapmıştım çıkmıştı canım. Daha erken yapma bence. Birde kaset test yapma varsada pek cikmaz. Erken gebelik testi yap.İns tutunsun bebiş

Ya evet ya çok kötü midemde acayip bir yanma var durduk yere ağlıyorum oysa o kadar dua ettim rahat bir hamilelik geçireyim diye ne kadar az belirti o kadar iyi
Aynı. Midem ağrıyor, iştah sıfır, halsizlik falan herşey var gercekten.O aglamada hep var. Doktora gidincede bı şekilde ağlıyorum. Kalp atıminda kesin ağlarım dedim sesi duyayim diye merak edince ağlama hissi kayboldu tabi çıkarken teşekkür ettim yine duygulandım Belirtileri sordum malesef olur dedi Yapacak bisey yok belliki

Benim de mide yanması iştahsızlık ve halsizlik var çok
Bir de bugün kalp atışını duyduktan sonra kahverengi lekelenmem oldu hala da devam ediyor dr endişelenmeyin dedi kalçadan progestana başlattı yarından itibaren şimdi nerden çıktı anlamadım bugün o kadar mutlu olmuşken yine moralim çok bozuldu.

Yok canim moralin bozulmasin kahve önemli değil. Çok kişide oluyor. Sonrasında sıkıntı yaşayan görmedim. Sağlıklı gitti hamilelikleri

Şu kananam olmasa çok mutlu olucaktım ama şimdi yine stresliyim çok teşekkür ederim
Pedi dolduracak kadar kanaması olan o kadar kişi biliyorumki. Hiç birinde sıkıntı çıkmadı. Kalp atışları devam etti. Tüp bebekte oluyor genelde. Senin zaten kahverengi canım eski kan kanama alanı yok belliki. İçin rahat olsun.

Canım İnan kahverengi lekelenme sorun değil benim daha iç çamasırımın lekesiz olduğunu görmedim ben 27 subattan beri . Ben de kanama dahi oldu iki kere ama şükür bir aksilik yok doktorum 13. Haftaya kadar risk var dedi ama sanırım o tüm hamilelikler için geçerli bende bildiğin kırmızı kanama oldu 2 defa ped falan doldu yani

İnşallah hepimizin hayırlısıyla sorunsuz geçer gider şu 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…