Süpersiniz20 gün beklemedim ben 10. Gün pozitifi görmüştüm zaten . O zaman 20. Günündeydim transferimin hiçbir belirtim yok demek istemiştim . Bazen belirtiler geç başlayabiliyor. Benim belirtilerim daha üç gündür başladı ve 2. Ayımdayım sunanda. Her türlü belirti var hiç istemiyordum ama oldu
İnşallah pozitifi görürsünüz . Kızınızı dördüncü ayda mı kaybettiniz? Rabbim bir daha yasatmasınSüpersinizben sonraki mesajlara geçmeden yazmak istedim benim ilk denemem daha önce doğal yol ile hamile kaldım kaybettim kızımı bugün transfer günü dahil 8. Günüm benimde belirtim yok aramıyorum da ilk hamileliğim de 4 ay boyunca hiç belirtin ağrım mide bulantısı vs olmamıştı mesela.. ctesiyi bekliyorum bende inş pozitif olur.
Evet kontrole gittiğim de kalp atışının durduğunu öğrendim ondan sonrada çocuk istemedik iş durumundan dolayı da şuan tüp bebeğe karar verdik Doktorum en az %50 şansımız var dediİnşallah pozitifi görürsünüz . Kızınızı dördüncü ayda mı kaybettiniz? Rabbim bir daha yasatmasın
Ay çok üzüldüm ya basınız sağolsun inşallah bu defa hiçbir sorunla karşılaşmazsınızEvet kontrole gittiğim de kalp atışının durduğunu öğrendim ondan sonrada çocuk istemedik iş durumundan dolayı da şuan tüp bebeğe karar verdik Doktorum en az %50 şansımız var dedi
Allah razı olsun bende bir süre kendime gelemedim ama Allah’ın taktiri inşallah bu bebeğim tutunur ctesi günü güzel haber alırım.. benimle beraber bekleyen herkes alır inşallahAy çok üzüldüm ya basınız sağolsun inşallah bu defa hiçbir sorunla karşılaşmazsınız
İnşallah rabbim gönlünüze göre versinAllah razı olsun bende bir süre kendime gelemedim ama Allah’ın taktiri inşallah bu bebeğim tutunur ctesi günü güzel haber alırım.. benimle beraber bekleyen herkes alır inşallah
Hahah başladı demek Özge20 gün beklemedim ben 10. Gün pozitifi görmüştüm zaten . O zaman 20. Günündeydim transferimin hiçbir belirtim yok demek istemiştim . Bazen belirtiler geç başlayabiliyor. Benim belirtilerim daha üç gündür başladı ve 2. Ayımdayım sunanda. Her türlü belirti var hiç istemiyordum ama oldu
İlk gunu saymiyoruz. Ben 8. Günde yapmıştım çıkmıştı canım. Daha erken yapma bence. Birde kaset test yapma varsada pek cikmaz. Erken gebelik testi yap.İns tutunsun bebişKizlar acaba en erken ne zaman test yapmali?? Bir de transfer gununu birinci gün olarak sayiyor muyuz
Ya evet ya çok kötü midemde acayip bir yanma var durduk yere ağlıyorum oysa o kadar dua ettim rahat bir hamilelik geçireyim diyeHahah başladı demek ÖzgeKeşke olmasa tabi ama katlanicaz artık
Aynı. Midem ağrıyor, iştah sıfır, halsizlik falan herşey var gercekten.O aglamada hep var. Doktora gidincede bı şekilde ağlıyorum.Ya evet ya çok kötü midemde acayip bir yanma var durduk yere ağlıyorum oysa o kadar dua ettim rahat bir hamilelik geçireyim diyene kadar az belirti o kadar iyi
Benim de mide yanması iştahsızlık ve halsizlik var çokAynı. Midem ağrıyor, iştah sıfır, halsizlik falan herşey var gercekten.O aglamada hep var. Doktora gidincede bı şekilde ağlıyorum.Kalp atıminda kesin ağlarım dedim sesi duyayim diye merak edince ağlama hissi kayboldu tabi çıkarken teşekkür ettim yine duygulandım Belirtileri sordum malesef olur dedi Yapacak bisey yok belliki
Şu kananam olmasa çok mutlu olucaktım ama şimdi yine stresliyimAminn.Senin adına çok sevindim canımBundan sonrası daha rahat olacak Hayırlı olsun.
İnşallah sen de yarın güzel haberini vericeksin canımHadi gözünaydın canımamin inşallah rahat birr şekilde devam eder hamileliğin dua et bana yarın için
Amin hepimiz o günleri görürüz inşallahGözünüz aydınnn yaa ben burdan okudukça bile heyecanlanıyorum cidden çok sevindim adınızaSağlıcakla kucağınıza da aldığınız günleri görün inşallah
Çok teşekkür ederimAyyy kuzum çok sevindim ne güzel dualar bunlar amin canım gerçekten de çok duygusal bir an
Yok canim moralin bozulmasin kahve önemli değil. Çok kişide oluyor. Sonrasında sıkıntı yaşayan görmedim. Sağlıklı gitti hamilelikleriBenim de mide yanması iştahsızlık ve halsizlik var çok
Bir de bugün kalp atışını duyduktan sonra kahverengi lekelenmem oldu hala da devam ediyor dr endişelenmeyin dedi kalçadan progestana başlattı yarından itibaren şimdi nerden çıktı anlamadım bugün o kadar mutlu olmuşken yine moralim çok bozuldu.
Pedi dolduracak kadar kanaması olan o kadar kişi biliyorumki. Hiç birinde sıkıntı çıkmadı. Kalp atışları devam etti. Tüp bebekte oluyor genelde. Senin zaten kahverengi canım eski kan kanama alanı yok belliki. İçin rahat olsun.Şu kananam olmasa çok mutlu olucaktım ama şimdi yine stresliyimçok teşekkür ederim
Canım lekelenmem ara ara oluyor ama ona razıyım kırmızı görmeyeyim deÇok teşekkür ederim
senin lekelenmen geçti mi Özgecim?
Canım İnan kahverengi lekelenme sorun değil benim daha iç çamasırımın lekesiz olduğunu görmedim ben 27 subattan beri . Ben de kanama dahi oldu iki kere ama şükür bir aksilik yok doktorum 13. Haftaya kadar risk var dedi ama sanırım o tüm hamilelikler için geçerli bende bildiğin kırmızı kanama oldu 2 defa ped falan doldu yaniBenim de mide yanması iştahsızlık ve halsizlik var çok
Bir de bugün kalp atışını duyduktan sonra kahverengi lekelenmem oldu hala da devam ediyor dr endişelenmeyin dedi kalçadan progestana başlattı yarından itibaren şimdi nerden çıktı anlamadım bugün o kadar mutlu olmuşken yine moralim çok bozuldu.
İnşallah hepimizin hayırlısıyla sorunsuz geçer gider şu 3 ayPedi dolduracak kadar kanaması olan o kadar kişi biliyorumki. Hiç birinde sıkıntı çıkmadı. Kalp atışları devam etti. Tüp bebekte oluyor genelde. Senin zaten kahverengi canım eski kan kanama alanı yok belliki. İçin rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?