Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hep bi endişeli bekleyişimiz devam ediyor inşallah bunlarla geçsin gitsin de sağlıkla tamamlayalım hepimiz
iyi ki sizler varsınız da dertleşip moral buluyorum

Kızlar transferin 7. günü kan testi yaptım malesef 0,80 yani olumsuz. İlk denememdi ve taze transferdi. Şuan transferin 9. günü opununda 15. Günü adet olmadım henüz. Biliyorsunuz taze transferde çatlatma iğnesi olduğu için iki hafta içinde adet olunuyor zaten. Böyle gecikenler var mı?

Çok erken yaptimissin keşke biraz daha bekleseydin

Çok erken yaptimissin keşke biraz daha bekleseydin
Olmadığı içime doğmuştu sanki bilmiyorum yapasım geldi. Doktorda öyle dedi ama eğer değer doğruysa olumsuz dedi zaten. Taze transfer olduğum için adet olmam gerekiyordu çatlatma iğnesi adet oldurduğu için. Şimdide bu dert var

Ilaclari bıraktıktan sonra 1 hafta 10 gün içinde olursun sabirli ol

Kızlar sizler ilaç iğne olarak neler kullanıyorsunuz.Ben;
Günde 3 tane estrofem
3 tane progestan fitil
1 tane ecopirin
1 tane prednol
1 tane oksapar göbekten
1 rane proluton göbekten

Yanlız artık göbek te iğne vuracak yerim kalmadı çok zorluyor

4 estrofem
2 göbekten prolutex
1 coraspin
1 pregnomarin
Göbekte benim de yumrular oluştu hafif, iğneden sonra iyice ovalayıp dağıtmak lazım.

Çok zor oluyor gerçekten artık iğne battı mi zor dayaniyorum ne zamana kadar kullanılıyor bu iğneler bilgin var mi
Doktor dur diyene kadar devam
Kimisinde kalp atışını duyunca bıraktırmış, kimisi doğuma kadar kalçadan vurmuş. Çok farklı hikayeler var, her tedavi kendine özel.

4 estrofem
Gunde 3 defa 4 tane progestan fitil
1oksapar
Folik asit
Vitamin

Merhabalar. Benim dün transferim yapıldı. İki tane 6. Gün embriyosu. Aslında 6. Gün embriyolarıyla ilgili çok bilgim yok embriyolog iyi kalitesi dedi. Günler geçmiyor sizlerde durum nasıl?
Merhaba kızlar, 15 mart pzt benimde ilk transferim oldu. Daha 3. Günüm ama ne belirti ne bisey var hiçbişey hissetmiyorum. Acayip duygular içindeyim sizde ne var ne yok???

Canım hiç canını sıkma biliyosun benim de olmuştu çok şükür Bi sıkıntı yoktu progestana başladığım gün kesildi şuan çok iyiyim seninde geçicek çok takılma doktor Bi sıkıntı yok dediyse rahat ol

3 günde tekmelemeye başladı bizim haylazlar, sizinki geç kalmış
Ama gerçekten hiçbişey yok ya hiçbişey hissetmiyorum. Yat yat darladim zaten hazır evdeyken kalkıp gezesim geliyor hafif ağrı oluyor ara ara ama o da adet olamadigimdan biliyorum. Dondurulmuş embriyo çünkü benimkisi estrofem kullanıyorum adetim gelmesin diye

Merhaba kızlar, 15 mart pzt benimde ilk transferim oldu. Daha 3. Günüm ama ne belirti ne bisey var hiçbişey hissetmiyorum. Acayip duygular içindeyim sizde ne var ne yok???
Canım belirti olmaması normal kafana takma benim belirtim 2 ay olunca başladı yani belirti arama bence

Ben estrofemi kalp atışını duyunca bıraktım. 2 tane göbekten Progestan dex 25, 1 tane kalçadan Progestan, 2 tane fitil Progestan, multivitamin, ve d vitamini kullanıyorum

Zaten ilk günden sonra yatmayın, günlük yürüyüşler yapın, evde de sıklıkla hareket edin.
3 günde birşey belli olmaz, 10 günde de olmayabilir. Bende de pek belirti yoktu ama kanda pozitif. Şimdi kalp atışı muayenesini bekliyoruz, yarın gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…