Hep bi endişeli bekleyişimiz devam ediyorCanım İnan kahverengi lekelenme sorun değil benim daha iç çamasırımın lekesiz olduğunu görmedim ben 27 subattan beri . Ben de kanama dahi oldu iki kere ama şükür bir aksilik yok doktorum 13. Haftaya kadar risk var dedi ama sanırım o tüm hamilelikler için geçerli bende bildiğin kırmızı kanama oldu 2 defa ped falan doldu yani
İnşallah canımHep bi endişeli bekleyişimiz devam ediyorinşallah bunlarla geçsin gitsin de sağlıkla tamamlayalım hepimiz
iyi ki sizler varsınız da dertleşip moral buluyorum
Çok erken yaptimissin keşke biraz daha bekleseydinKızlar transferin 7. günü kan testi yaptım malesef 0,80 yani olumsuz. İlk denememdi ve taze transferdi. Şuan transferin 9. günü opununda 15. Günü adet olmadım henüz. Biliyorsunuz taze transferde çatlatma iğnesi olduğu için iki hafta içinde adet olunuyor zaten. Böyle gecikenler var mı?
Olmadığı içime doğmuştu sanki bilmiyorum yapasım geldi. Doktorda öyle dedi ama eğer değer doğruysa olumsuz dedi zaten. Taze transfer olduğum için adet olmam gerekiyordu çatlatma iğnesi adet oldurduğu için. Şimdide bu dert varÇok erken yaptimissin keşke biraz daha bekleseydin
Olmadığı içime doğmuştu sanki bilmiyorum yapasım geldi. Doktorda öyle dedi ama eğer değer doğruysa olumsuz dedi zaten. Taze transfer olduğum için adet olmam gerekiyordu çatlatma iğnesi adet oldurduğu için. Şimdide bu dert var
4 estrofemKızlar sizler ilaç iğne olarak neler kullanıyorsunuz.Ben;
Günde 3 tane estrofem
3 tane progestan fitil
1 tane ecopirin
1 tane prednol
1 tane oksapar göbekten
1 rane proluton göbekten
Yanlız artık göbek te iğne vuracak yerim kalmadı çok zorluyor
4 estrofem
2 göbekten prolutex
1 coraspin
1 pregnomarin
Göbekte benim de yumrular oluştu hafif, iğneden sonra iyice ovalayıp dağıtmak lazım.
Doktor dur diyene kadar devamÇok zor oluyor gerçekten artık iğne battı mi zor dayaniyorum ne zamana kadar kullanılıyor bu iğneler bilgin var mi
4 estrofemKızlar sizler ilaç iğne olarak neler kullanıyorsunuz.Ben;
Günde 3 tane estrofem
3 tane progestan fitil
1 tane ecopirin
1 tane prednol
1 tane oksapar göbekten
1 rane proluton göbekten
Merhaba kızlar, 15 mart pzt benimde ilk transferim oldu. Daha 3. Günüm ama ne belirti ne bisey var hiçbişey hissetmiyorum. Acayip duygular içindeyimMerhabalar. Benim dün transferim yapıldı. İki tane 6. Gün embriyosu. Aslında 6. Gün embriyolarıyla ilgili çok bilgim yok embriyolog iyi kalitesi dedi. Günler geçmiyor sizlerde durum nasıl?
Canım hiç canını sıkma biliyosun benim de olmuştu çok şükür Bi sıkıntı yoktu progestana başladığım gün kesildi şuan çok iyiyim seninde geçicek çok takılma doktor Bi sıkıntı yok dediyse rahat olBenim de mide yanması iştahsızlık ve halsizlik var çok
Bir de bugün kalp atışını duyduktan sonra kahverengi lekelenmem oldu hala da devam ediyor dr endişelenmeyin dedi kalçadan progestana başlattı yarından itibaren şimdi nerden çıktı anlamadım bugün o kadar mutlu olmuşken yine moralim çok bozuldu.
3 günde tekmelemeye başladı bizim haylazlar, sizinki geç kalmışMerhaba kızlar, 15 mart pzt benimde ilk transferim oldu. Daha 3. Günüm ama ne belirti ne bisey var hiçbişey hissetmiyorum. Acayip duygular içindeyimsizde ne var ne yok???
Ama gerçekten hiçbişey yok ya3 günde tekmelemeye başladı bizim haylazlar, sizinki geç kalmış
Canım belirti olmaması normal kafana takma benim belirtim 2 ay olunca başladı yani belirti arama benceMerhaba kızlar, 15 mart pzt benimde ilk transferim oldu. Daha 3. Günüm ama ne belirti ne bisey var hiçbişey hissetmiyorum. Acayip duygular içindeyimsizde ne var ne yok???
Ben estrofemi kalp atışını duyunca bıraktım. 2 tane göbekten Progestan dex 25, 1 tane kalçadan Progestan, 2 tane fitil Progestan, multivitamin, ve d vitamini kullanıyorumKızlar sizler ilaç iğne olarak neler kullanıyorsunuz.Ben;
Günde 3 tane estrofem
3 tane progestan fitil
1 tane ecopirin
1 tane prednol
1 tane oksapar göbekten
1 rane proluton göbekten
Zaten ilk günden sonra yatmayın, günlük yürüyüşler yapın, evde de sıklıkla hareket edin.Ama gerçekten hiçbişey yok yahiçbişey hissetmiyorum. Yat yat darladim zaten hazır evdeyken kalkıp gezesim geliyor hafif ağrı oluyor ara ara ama o da adet olamadigimdan biliyorum. Dondurulmuş embriyo çünkü benimkisi estrofem kullanıyorum adetim gelmesin diye
Belirti olmasın gebelik olsun inşCanım belirti olmaması normal kafana takma benim belirtim 2 ay olunca başladı yani belirti arama bence
İnşallah valla keşke hiç belirti olmasa da böyle sakince kolaylıkla olsa hamileliğimiz ve doğumumuz ben hep bunun için dua ettim ama ikinci ay belirtiler başladıBelirti olmasın gebelik olsun inşteşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?