Bazı telâşlar tatlı ya işte seninki de öyle canım, allah kucağına almayı nasib etsin inş.İnşallah valla keşke hiç belirti olmasa da böyle sakince kolaylıkla olsa hamileliğimiz ve doğumumuz ben hep bunun için dua ettim ama ikinci ay belirtiler başladı
Amin cümlemizin ama ben belirtisiz bir hamileliği yeğlerdimBazı telâşlar tatlı ya işte seninki de öyle canım, allah kucağına almayı nasib etsin inş.
Bisey diyemedim şu anAmin cümlemizin ama ben belirtisiz bir hamileliği yeğlerdim
Bende vitaminleri yazmayı unutmuşumBen estrofemi kalp atışını duyunca bıraktım. 2 tane göbekten Progestan dex 25, 1 tane kalçadan Progestan, 2 tane fitil Progestan, multivitamin, ve d vitamini kullanıyorum
Amin ya şu iğnelerden illahlah geldi ya valla keşke kesse doktorum Allah yardımcımız olsun cidden şimdiden göbeğim 5 aylık gibi olsuBende vitaminleri yazmayı unutmuşumçok ilaç aliriyoruz rabbim sonunu güzel eylesin insallah
Hadi hayırlısı inşallah kucağınıza almak da nasip olurKızlar çok şükür dün keseyi gördük. Çok güzel bir duyguymuş. Allahım isteyen herkese nasip etsin15 gün sonra kalp atışına gidicem. 5 hafta 5 günlük şu anda. İnşallah dualarımız kabul olur. Sağlıkla kucağımıza alırız Kalp atışınıda duymak nasip olur inşallah 15 gün sonra
Amin ya şu iğnelerden illahlah geldi ya valla keşke kesse doktorum Allah yardımcımız olsun cidden şimdiden göbeğim 5 aylık gibi olsu
Çok teşekkür ederimCanım hiç canını sıkma biliyosun benim de olmuştu çok şükür Bi sıkıntı yoktu progestana başladığım gün kesildi şuan çok iyiyim seninde geçicek çok takılma doktor Bi sıkıntı yok dediyse rahat ol
Ayyy o derece mi ya! Ne zaman bırakmıştınız iğneleri hatırlıyor musunuzBenim ilk tedavimden olan sertliklerim oğlum 3 yaşındayken falan ancak geçmişti gerçekten zor oluyor insallah sonu güzel olurda bütün çektiğimiz acıları unuturuz
Canım onu biz anlamayız ki dr lar anlar ancakKizlar benim ultrason görüntüm bu şekilde sizinkiler benziyor mu?
Eki Görüntüle 2804051
Canım oradaki bebek değil mi? Ne konuda sıkıntı gordulerki anlamadım ben. Normal görünüyor.Kizlar benim ultrason görüntüm bu şekilde sizinkiler benziyor mu?
Eki Görüntüle 2804051
Evet bir bebek oluşumu var dedi.ama küçükmüş bide kalbi atmıyor henüz 7 haftalık ultrasona göreCanım oradaki bebek değil mi? Ne konuda sıkıntı gordulerki anlamadım ben. Normal görünüyor.
Hayırlısı olsun. İns atmaya başlar canım.Evet bir bebek oluşumu var dedi.ama küçükmüş bide kalbi atmıyor henüz 7 haftalık ultrasona göre
Sizin bugün randevu vardı ne oldu??Hadi gözünaydın canımamin inşallah rahat birr şekilde devam eder hamileliğin dua et bana yarın için
Evet bugün gittim ikizSizin bugün randevu vardı ne oldu??
GözünaydınEvet bugün gittim ikizbiri tam günü 6+2 diğeri 5+6 küçük ama ikisininde kalp atışı var 10 gün sonraya randevu verdi belki diğeri imha eder kendini dedi
Gözünaydınüçüz dördüz diyecek misin diye merak ediyordum
Evet senin çok yüksekti. Benim 100-246ydı bende de iki kese göründü. Betaya çok takılmamak lazımmışikiz bile zor diyorum valla demekki beta herşeyi doğru göstermiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?