Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Evet bugün gittim ikiz biri tam günü 6+2 diğeri 5+6 küçük ama ikisininde kalp atışı var 10 gün sonraya randevu verdi belki diğeri imha eder kendini dedi
Benimki etmedi iyiki etmedi minik kızım uykuda beni delirtsede fındık farem kurban olduğum. Hayırlı olsun canım

Benimki etmedi iyiki etmedi minik kızım uykuda beni delirtsede fındık farem kurban olduğum. Hayırlı olsun canım
Sizdede öyle fark varmıydı? Kalp atışını duydum ikisininde çok sevindim ama çok umutlu konuşmadı doktor 10 güne belli olur dedi umarım bırakmaz beni çok teşekkür ederim bu arada hatırlamanızda mutlu etti beni

Seninki gibi bir iki gün doğana kadar da öyle gitti çok şükür şuan ikiside gayet sağlıklı iki minnoş topik topik gezip ikiz analarina Moral veriyorum. Bana kim versin

Seninki gibi bir iki gün doğana kadar da öyle gitti çok şükür şuan ikiside gayet sağlıklı iki minnoş topik topik gezip ikiz analarina Moral veriyorum. Bana kim versin
Oh şükür hep sağlıklı ve şanslı olsunlar şuan o kadar güzel moral oldu ki anlatamam bugün hep transfer süresinde üzerimde kuluçka yatan hasta bir kedim vardı onu kaybettim 8 yaşındaydı ama bana göre küçüktü bu ikizlerimde onun şansına sağlıkla yaşarlar umarım

İnşallah canım. Güzel düşün güzel olsun teşekkür ederim

Burçik biz dördüz bekliyoruz hala dr görememiştir bir daha gittiğinde söyle iyi baksın

Evet bugün gittim ikiz biri tam günü 6+2 diğeri 5+6 küçük ama ikisininde kalp atışı var 10 gün sonraya randevu verdi belki diğeri imha eder kendini dedi
Hayırlı olsun canım Doktorum banada öyle dedi. Biri diğerinden küçük. Yok olabilir dedi. Neden öyle düşünüyorlar acaba sonuçta onunda kalp atımı var.

Benim doktor Prolutex i 13. Haftaya kadar ocsapari 3 ay, coraspirin i 6 ay kullanılmasını tavsiye ederim dedi. Artık kadın doğumcu ne karar verir bilmem
Ay inşallah öyledir ya ben hem göbekten 2 tane progesteron hem kalçadan hem 2 tane fitil kullanıyorum valla içim dışım progesteron oldu

Ay inşallah öyledir ya ben hem göbekten 2 tane progesteron hem kalçadan hem 2 tane fitil kullanıyorum valla içim dışım progesteron oldu
Benimde öyle canım. Günde 2 iğne prolutex. Fitil olarak 3 tane progestan. Kalçadan olanı bıraktırdı sadece. 3. Aydan sonra pek bişey kalmıyor hastalardan öğrendiğim kadarıyla. Hepsi bitiyor nerdeyse

Benimde öyle canım. Günde 2 iğne prolutex. Fitil olarak 3 tane progestan. Kalçadan olanı bıraktırdı sadece. 3. Aydan sonra pek bişey kalmıyor hastalardan öğrendiğim kadarıyla. Hepsi bitiyor nerdeyse
Ayyy Allah ağzından duysun joanne inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…