Benim 800-3438diEvet senin çok yüksekti. Benim 100-246ydı bende de iki kese göründü. Betaya çok takılmamak lazımmış
Benimki etmedi iyiki etmedi minik kızımEvet bugün gittim ikizbiri tam günü 6+2 diğeri 5+6 küçük ama ikisininde kalp atışı var 10 gün sonraya randevu verdi belki diğeri imha eder kendini dedi
Sizdede öyle fark varmıydı? Kalp atışını duydum ikisininde çok sevindim ama çok umutlu konuşmadı doktor 10 güne belli olur dedi umarım bırakmaz beniBenimki etmedi iyiki etmedi minik kızımuykuda beni delirtsede fındık farem kurban olduğum. Hayırlı olsun canım
Ayyy o derece mi ya! Ne zaman bırakmıştınız iğneleri hatırlıyor musunuz
Seninki gibi bir iki gün doğana kadar da öyle gitti çok şükür şuan ikiside gayet sağlıklı iki minnoşSizdede öyle fark varmıydı? Kalp atışını duydum ikisininde çok sevindim ama çok umutlu konuşmadı doktor 10 güne belli olur dedi umarım bırakmaz beniçok teşekkür ederim bu arada hatırlamanızda mutlu etti beni
Oh şükür hep sağlıklı ve şanslı olsunlarSeninki gibi bir iki gün doğana kadar da öyle gitti çok şükür şuan ikiside gayet sağlıklı iki minnoştopik topik gezip ikiz analarina Moral veriyorum. Bana kim versin
Geçen cumartesi keseyi gördük. Bu cumartesi tekrar gideceğim. 6+5 oluyor. Duyarız diye umuyorum bakalımBenim 800-3438disen kalp atışını duymuşmuydun?
İnşallah canım. Güzel düşün güzel olsunOh şükür hep sağlıklı ve şanslı olsunlarşuan o kadar güzel moral oldu ki anlatamam bugün hep transfer süresinde üzerimde kuluçka yatan hasta bir kedim vardı onu kaybettim 8 yaşındaydı ama bana göre küçüktü bu ikizlerimde onun şansına sağlıkla yaşarlar umarım
Ay çok üzüldüm şimdi ya ben üç aya bıraktırır diye umut ediyordumO zaman kan sulandirici yoktu sadrce kalçadan progestan vardı hafta bir şekilde doğuma kadar hemen hemen vuruldum
Burçik biz dördüz bekliyoruz hala dr görememiştir bir daha gittiğinde söyle iyi baksınOh şükür hep sağlıklı ve şanslı olsunlarşuan o kadar güzel moral oldu ki anlatamam bugün hep transfer süresinde üzerimde kuluçka yatan hasta bir kedim vardı onu kaybettim 8 yaşındaydı ama bana göre küçüktü bu ikizlerimde onun şansına sağlıkla yaşarlar umarım
Ay çok üzüldüm şimdi ya ben üç aya bıraktırır diye umut ediyordum
Ay çok üzüldüm şimdi ya ben üç aya bıraktırır diye umut ediyordum
Canım benim de kanamam var muhtemelen ben de öyle olacamCanım herkezin bir olmaz benim çok riskli geçmişti sürekli tedbir amaçlı
Hayırlı olsun canımEvet bugün gittim ikizbiri tam günü 6+2 diğeri 5+6 küçük ama ikisininde kalp atışı var 10 gün sonraya randevu verdi belki diğeri imha eder kendini dedi
Benim doktor Prolutex i 13. Haftaya kadar ocsapari 3 ay, coraspirin i 6 ay kullanılmasını tavsiye ederim dedi. Artık kadın doğumcu ne karar verir bilmemAy çok üzüldüm şimdi ya ben üç aya bıraktırır diye umut ediyordum
Ay inşallah öyledir ya ben hem göbekten 2 tane progesteron hem kalçadan hem 2 tane fitil kullanıyorum valla içim dışım progesteron olduBenim doktor Prolutex i 13. Haftaya kadar ocsapari 3 ay, coraspirin i 6 ay kullanılmasını tavsiye ederim dedi. Artık kadın doğumcu ne karar verir bilmem
Benimde öyle canım. Günde 2 iğne prolutex. Fitil olarak 3 tane progestan. Kalçadan olanı bıraktırdı sadece. 3. Aydan sonra pek bişey kalmıyor hastalardan öğrendiğim kadarıyla. Hepsi bitiyor nerdeyseAy inşallah öyledir ya ben hem göbekten 2 tane progesteron hem kalçadan hem 2 tane fitil kullanıyorum valla içim dışım progesteron oldu
Ayyy Allah ağzından duysun joanne inşallahBenimde öyle canım. Günde 2 iğne prolutex. Fitil olarak 3 tane progestan. Kalçadan olanı bıraktırdı sadece. 3. Aydan sonra pek bişey kalmıyor hastalardan öğrendiğim kadarıyla. Hepsi bitiyor nerdeyse
Kız ikiz bile muamma şansımıza artıkBurçik biz dördüz bekliyoruz hala dr görememiştir bir daha gittiğinde söyle iyi baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?