Sat a göre yapılıyor canım bı arada hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına da almayı nasip etsinKızlar merhaba bugün ben de keseyi gördüm çok şükürhaftaya Perşembe kalp atışları için gidicez insallah birşey sormak istiyorum tüp bebekte gebelik hesaplama son adet tarihine göre mi oluyor farklı bir takvimi var mı ?
Teşekkür ederim canım belkide bizi her ihtimale hazırladıkları için olabilir diye düşünüyorum 30 marta kontrol verdi tekrardanHayırlı olsun canımDoktorum banada öyle dedi. Biri diğerinden küçük. Yok olabilir dedi. Neden öyle düşünüyorlar acaba sonuçta onunda kalp atımı var.
Yok yok değil sen bakma doktora seninkiler büyüyecek inşallahKız ikiz bile muamma şansımıza artık
Çok teşekkür ederim canım hepimize inşallah sağlıcaklaSat a göre yapılıyor canım bı arada hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin
İnşallahÇok teşekkür ederim canım hepimize inşallah sağlıcakla
Canım benim de kanamam var muhtemelen ben de öyle olacam
Çok sevindim gözünüz aydın rabbim herkese nasip etsin inşallahBir kalp atışı da benden
Tam umudumu kaybetmiştim, hiç belirtim yok, artık olmaz diyordum. Ama meğer iki yavrudan biri tutunmuş ve büyümüş bile :) Hala inanamıyorum, bu ne tuhaf bir duyguymuş böyle... Bekleyen herkes hiç beklemeden yaşasın bu duyguyu dilerim
Tebriklerrr değerleriniz yüksek miydi basta iki kese görmüşsünüz sanırımBir kalp atışı da benden
Tam umudumu kaybetmiştim, hiç belirtim yok, artık olmaz diyordum. Ama meğer iki yavrudan biri tutunmuş ve büyümüş bile :) Hala inanamıyorum, bu ne tuhaf bir duyguymuş böyle... Bekleyen herkes hiç beklemeden yaşasın bu duyguyu dilerim
İki embriyo transfer edildi, biri tutunmuş. Bu ilk muayenemdi kese&kalp atışı bir arada.Tebriklerrr değerleriniz yüksek miydi basta iki kese görmüşsünüz sanırım
Normal canım yukardaki yazılarımı oku istersenKızlar merhaba bugün 4+2 Haftalık hamileyim akşam üsttü birazcık lekelenmem oldu şimdi de peçeteye sildikçe geliyo az az doktorum coraspirini kes dedi aranızda yaşayan var mı çok korkuyorum. Çarşamba günü 509 cuma günü 1120 idi beta hcg. Dün de normalde regl günümdü
Ben de pazartesi gideceğim kese görmeye,saglikla dogsun insallahİki embriyo transfer edildi, biri tutunmuş. Bu ilk muayenemdi kese&kalp atışı bir arada.
Değerlerim 10.gün 100 ile başlamıştı
Çok sevindim gözün aydın.Hangi ilaçları kestiler hamdeMerhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı yolunda gidiyor ilaçları yavaş yavaş azaltıyoruz
Merhaba, benim de bugün 12. günümdü negatif çıktı. İlaçları bırakıyorum. Adetin 2. ya da 3. günü çağırdılar. Yaklaşık 1 hafta-10 güne adet görürmüşüm. Ya bu ay dinlendirirler, bir sonraki aya başlatırlar ya da direk başlarız herhalde diye düşünüyorum.
Dış gebelikte bekletirler 3 ay. Benim de olmuştu 3 ay korunmuştum sanki korunmasam olacakmış gibi. Bizimki direk negatif olduğu için 3 ay bekleme olmaz. En fazla 1 ay, o da inşallah olmaz hemen başlarız.
Çok üzüldüm başın sağolsunOh şükür hep sağlıklı ve şanslı olsunlarşuan o kadar güzel moral oldu ki anlatamam bugün hep transfer süresinde üzerimde kuluçka yatan hasta bir kedim vardı onu kaybettim 8 yaşındaydı ama bana göre küçüktü bu ikizlerimde onun şansına sağlıkla yaşarlar umarım
Benim de aynı senin gibi olmuştuMerhaba kızlar. Benim negatif çıkmıştı. İlaçları pazartesi sabah bıraktım. Perşembe sabah adetim başladı. Tam 3 gün sonra yani. Görüşmeye de gittik. Bu ay maalesef dinlenecekmişim. Bir sonraki adetle tekrar donmuş embriyolardan devam edeceğiz.
İnşallah bu defa pozitifi görürsünüzMerhaba kızlar. Benim negatif çıkmıştı. İlaçları pazartesi sabah bıraktım. Perşembe sabah adetim başladı. Tam 3 gün sonra yani. Görüşmeye de gittik. Bu ay maalesef dinlenecekmişim. Bir sonraki adetle tekrar donmuş embriyolardan devam edeceğiz.
Hayırlı olsunKızlar merhaba bugün ben de keseyi gördüm çok şükürhaftaya Perşembe kalp atışları için gidicez insallah birşey sormak istiyorum tüp bebekte gebelik hesaplama son adet tarihine göre mi oluyor farklı bir takvimi var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?