Ne güzel canım. Donmuş embriyon var. Benim yedek kalmazdı baştan toplama olurdu. İkinci denememde donmuş embriyolarım tuttu. Birinden biri oluyor yani. Hayırlı olsun insMerhaba kızlar. Benim negatif çıkmıştı. İlaçları pazartesi sabah bıraktım. Perşembe sabah adetim başladı. Tam 3 gün sonra yani. Görüşmeye de gittik. Bu ay maalesef dinlenecekmişim. Bir sonraki adetle tekrar donmuş embriyolardan devam edeceğiz.
Ben böyleyim berbat haldeyim. Midem ağrıyor ve iştah yok, ağzımın tadı yok. En sevdiğim şeyleri önüme koysalar yemek istemiyorum. Öylesine yiyorum isteKızlar ben hiç bişey yiyemiyorum hep çok tokmuşum gibi midem ayakta ve yemek bile hazırlayamıyorum
Benim gibi olanınız var mı?
Klimara bant yapistiriyordum onu kestikÇok sevindim gözün aydın.Hangi ilaçları kestiler hamde
Salata peynir ekmek gibi şeyleri yiyebiliyorum bende ama dediğiniz gibi midem ıyi değil prilam yazdı doktor ama daha gidip almadım belki yarin alırım eczaneden mide bulantısı içinBen böyleyim berbat haldeyim. Midem ağrıyor ve iştah yok, ağzımın tadı yok. En sevdiğim şeyleri önüme koysalar yemek istemiyorum. Öylesine yiyorum iste
Estrofemi kalp atışını duyunca kesti bende ama daha diğer ilaçlarla ilgili konuşmadık çarşamba gidince konusacam ben deKlimara bant yapistiriyordum onu kestik
Progestan fitil 2×3 'ten 1×3 e düştüm
Estrofem 3 alıyordum sabah 1once 2 sonra 1 e düşürüp bırakacağım
Progestan iğne de 3 günde bir vuruluyorum onu bir hafta sonra haftada bire düşüreceğim oksapar iğne 12. Haftaya kadar ne olur ne olmaz devam
Benim sadece midemde yanma var doktorunla konuşsan belki ilaç verirKızlar ben hiç bişey yiyemiyorum hep çok tokmuşum gibi midem ayakta ve yemek bile hazırlayamıyorum
Benim gibi olanınız var mı?
Evet çok benziyor. Kahvaltı yapabiliyorum ama yemekleri pek istemiyorum. Peynirli tost yiyorum falan. İns ise yarar canım.Salata peynir ekmek gibi şeyleri yiyebiliyorum bende ama dediğiniz gibi midem ıyi değil prilam yazdı doktor ama daha gidip almadım belki yarin alırım eczaneden mide bulantısı için
Benim de kalp atışını duyunca estrofemi ve prolutex iğneyi kesmiştiEstrofemi kalp atışını duyunca kesti bende ama daha diğer ilaçlarla ilgili konuşmadık çarşamba gidince konusacam ben de
Ben de hep zorla yiyorum sadece tost makarna gibi şeylerEvet çok benziyor. Kahvaltı yapabiliyorum ama yemekleri pek istemiyorum. Peynirli tost yiyorum falan. İns ise yarar canım.
Haha makarnada aklıma geliyor. Bunun bı nedeni olmalıBen de hep zorla yiyorum sadece tost makarna gibi şeyler
Bi sebep söylemedi ama yiyemiyorum diye hiç endişe etmeyin şuan bebek zaten ihtiyacı olan herşeyi deponuzdan alır dediHaha makarnada aklıma geliyor. Bunun bı nedeni olmalıDoktorun ne dedi neden böyle oluyormuş.
Bende bebeklere zarari olur diye zorla yemeğe çalışıyordum. Sevindim. Gaviscon veriyorlarmış doktorlar birde mide sorunları içinBi sebep söylemedi ama yiyemiyorum diye hiç endişe etmeyin şuan bebek zaten ihtiyacı olan herşeyi deponuzdan alır dedibiraz içim rahat etti
Bir de hep soğuk ve sulu şeyler istiyorum
İçim yanıyor
Makarna pilav ekmek çubuk kraker muz fındık gibi nişasta şeker içeren şeyler rahatlatır dedi doktor banaHaha makarnada aklıma geliyor. Bunun bı nedeni olmalıDoktorun ne dedi neden böyle oluyormuş.
Ay ne güzel ya ben hala bir ton ilaç kullanıyorumBenim de kalp atışını duyunca estrofemi ve prolutex iğneyi kesmişti
Sonra lekelenmem olunca progestan fitili de kesti şuan sadece prolutex iğne ve folik asit
Bebek bizden alınca da bu defa bizden giden gidecek işte eksik bırakmamalıyız ama nerden bileceğiz işteBi sebep söylemedi ama yiyemiyorum diye hiç endişe etmeyin şuan bebek zaten ihtiyacı olan herşeyi deponuzdan alır dedibiraz içim rahat etti
Bir de hep soğuk ve sulu şeyler istiyorum
İçim yanıyor
Aa demek ondan istemsiz bu tarz yiyeceklere yoneliyoruz. Yediğim zaman iyi geliyor çünkü. Hayalimde makarna, patates,ekmek falan varMakarna pilav ekmek çubuk kraker muz fındık gibi nişasta şeker içeren şeyler rahatlatır dedi doktor bana
Teşekkür ederim canım çok saol kendi gitti kuluçkalarını bıraktıÇok üzüldüm başın sağolsun
Huzurla uyusun
Doktorum bana şey dedi sağlıklı beslenmenizi istiyorum ama şuan miden bişey almaz ne bulursanız ye maksat kan akışı olsun bebeler kandan besleniyorlar diyeBen de hep zorla yiyorum sadece tost makarna gibi şeyler
Ya evet bir de muz yiyorumMakarna pilav ekmek çubuk kraker muz fındık gibi nişasta şeker içeren şeyler rahatlatır dedi doktor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?