Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Biz 6. haftada duyduk haftaya siz de duyarsınız inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
Biz 6. haftada duyduk haftaya siz de duyarsınız inşallah
Amin inşallah ama gel kalbi duyarız diye çağırmadı doktor haftaya gel 2. Kese de görünebilir dedi arafta kaldım resmen

Canım seni erken çağırmış galiba. Transferin 12. günü sonuç aldık. 14.gun katlanmasina baktilar ve 12 gün sonra çağırdılar. Yani transferden 38 gün sonra kalp atışı kese beraber baktılar. Sizde keseye ayrı kalp atışına ayrı mı cagiriyorlar. Benim 6+4 oluyordu gittiğimde. Tabi ultrasonda 5+6 falan göründü kalp atislarida vardı.

Benim ilk tedavide once keseye sonra kalp atışına çağırmıştı bu tedavide ikisi birden cagirinca şaşırdım hatta,kendi doktorumu beklemeden pazartesi baska doktora gidip bakacağım keseye 5+3 olacağım gorunur kese bence

Evet görünür canım. Kalp atışı kese beraber çağırınca da zaman geçmek bilmiyor

Ben resmen gün sayıyorum su kese mi keseler mi bi öğrensem...Pazartesi kan istedi tekrar doktorum daha ona göre randevu verecek valla çatlarım Gidip temiz temiz göreyim...
İnşallah zaman çabuk geçer sizin için şu kan kese ve kalp görme zamanının geçmesi zülm gibi ya umarım çabuk gecer

İnşallah zaman çabuk geçer sizin için şu kan kese ve kalp görme zamanının geçmesi zülm gibi ya umarım çabuk gecer
Gercekten oyle bazen hamile oldugumu unutuyorum ben sizde de öyle oluyor mu?Pazartesi günü sanki hiç gelmeyecek gibi o moddayım yazarken bile kalbim çarpıyor

Dün kalp atışını gördük, az önce çok açık pembe akıntım oldu, bunu yaşayan var mı? Dün kalp atışını duyunca estrofemi kesti doktor ama kan sulandırıcıya devam ettik, ilgisi var mıdır bilmem. Lekelenmeye çevirirse doktoru arayacağım

Gercekten oyle bazen hamile oldugumu unutuyorum ben sizde de öyle oluyor mu?Pazartesi günü sanki hiç gelmeyecek gibi o moddayım yazarken bile kalbim çarpıyor
Ay ben hiç unutamıyorum şu ilaçlar yüzünden keşke unutabilsemayyy hele pazartesi gelince o dr gideceğin son saatler hiç geçmiyor gerçekten zor beklemek Allah hepimize yardımcı olsun

Canım bende de oldu ama keseyi gördükten sonra oldu. Dr una mutlaka haber ver kan sulandırıcıyı kesmesi lazım. Kaç arkadaşta oldu hepsi kan sulandırıcıyı bıraktı. Estrofemle alakalı değildir o sen mutlaka dr una haber ver lekelenmeyi bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…