Vallahi ben artık 10. 12. Ve 16. Günlerde test verdim 18’inci gün kese için çağırdı ve gördük işte 4+6 ‘da .. Haftaya tekrar gel ikinci keseyi görebiliriz dedi ama kalp atışından bahsetmedi tam 6+0 da gitmeyi planlıyorum herhalde zaten gelicem ona da bakar diye mi söyledi bilmiyorum şuanlık iyi gidiyoruz dedi o kadar kafam karıştı ama hayırlısı allahtanCanım seni erken çağırmış galiba. Transferin 12. günü sonuç aldık. 14.gun katlanmasina baktilar ve 12 gün sonra çağırdılar. Yani transferden 38 gün sonra kalp atışı kese beraber baktılar. Sizde keseye ayrı kalp atışına ayrı mı cagiriyorlar. Benim 6+4 oluyordu gittiğimde. Tabi ultrasonda 5+6 falan göründü kalp atislarida vardı.
4+6 erken canım. Duyulmaz gerçekten. Aynen kalp atışı bu kadar erken duyulmayacagi için bahsetmemiş.Hayirli olsun bu sıkıntı yok masallahVallahi ben artık 10. 12. Ve 16. Günlerde test verdim 18’inci gün kese için çağırdı ve gördük işte 4+6 ‘da .. Haftaya tekrar gel ikinci keseyi görebiliriz dedi ama kalp atışından bahsetmedi tam 6+0 da gitmeyi planlıyorum herhalde zaten gelicem ona da bakar diye mi söyledi bilmiyorum şuanlık iyi gidiyoruz dedi o kadar kafam karıştı ama hayırlısı allahtan
İçinize atmayın. Aynı tepkileri ben de vermiştim ama dışa vurmak en güzeli. Vardır vakti bebişinizin. İnancınızı yitirmeyin. Rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre versin inşallah...Bugün kötü haberi aldım o kanama düşük kanamasıymışmaalesef artık gebe değilim büyük ihtimallede yakın zamanda da yazılarınıza yorumlarınıza bakamıyacağım kesem büzüşmüş ve kalp atışı yokmuş ... nasip değilmiş... çok üzülmedim garipsiyorum kendimi galiba hissediyordum düştüğünü ... veya halen reddediyor beynim kabullenmeyi yüzleşmemek için kaçıyorum ... hiç birşey yok gibi davranıyor bu konuyu açmıyor açanla ben üzülmüyorum sen neden üzülüyorsun diyorum... aslında sulu gözüm ama bilemedim bu halimi tanıdık değil tanımıyorum bu beni... bu sebeple belki bir kaç hafta buralarda takılmam kendimi dinlerim
Not: doktorum ilaçları kestirdi kanamam olmasını bekleyeceğiz dedi 3 tablet ilaç verdi( eczanelerde satışı yasakmış) kanamam olunca onu arayacağım nasıl içmem gerektiğini söyleyecekmiş mayıs sonuna kaldı bizim bebek
Not: hemen spora yazıldım depresyona giremeyeceğim su yüzme beni paklar...
SEVİYORUM SİZİ KENDİNİZE İYİ BAKIN...
İnsan böyle bir durumda ne diyeceğinide bilemiyor üzüldüm. Olumlu bakarsak sagliksiz bir gebeligin erken dönemde sonlanmasıda iyi. Rahiminizde sıkıntı yokki kese oluşmuş. Buda bundan sonraki denemelerde tutacağı anlamına geliyor. Hayırlısı böyleymiş. Spora yazılmanizi takdir ettim. Güçlüsünüz kendinizi bırakmamissiniz. Önemli olan sizin sağlığınız.Gerisi hallolur. İns bundan sonra herşey güzel olacakBugün kötü haberi aldım o kanama düşük kanamasıymışmaalesef artık gebe değilim büyük ihtimallede yakın zamanda da yazılarınıza yorumlarınıza bakamıyacağım kesem büzüşmüş ve kalp atışı yokmuş ... nasip değilmiş... çok üzülmedim garipsiyorum kendimi galiba hissediyordum düştüğünü ... veya halen reddediyor beynim kabullenmeyi yüzleşmemek için kaçıyorum ... hiç birşey yok gibi davranıyor bu konuyu açmıyor açanla ben üzülmüyorum sen neden üzülüyorsun diyorum... aslında sulu gözüm ama bilemedim bu halimi tanıdık değil tanımıyorum bu beni... bu sebeple belki bir kaç hafta buralarda takılmam kendimi dinlerim
Not: doktorum ilaçları kestirdi kanamam olmasını bekleyeceğiz dedi 3 tablet ilaç verdi( eczanelerde satışı yasakmış) kanamam olunca onu arayacağım nasıl içmem gerektiğini söyleyecekmiş mayıs sonuna kaldı bizim bebek
Not: hemen spora yazıldım depresyona giremeyeceğim su yüzme beni paklar...
SEVİYORUM SİZİ KENDİNİZE İYİ BAKIN...
Canım gözün aydın inşallah tez zamanda diğerinin de kalp atışını duyar kendisini görürsünüz herşeyin hayırlısıBugün 6+5 de iki kesemin kontrolüne gittim. Bir kesede bebeği gördük, kalp atışı aldık. Pıt pıt titremesinden bile belli oluyor kalbin attığıDiğeri boş görünüyor ama gelişebilir, takip etmek lazım dedi doktor. İki hafta sonra tekrar çağırdı.
Canım ben adet öncesi ishal gibi olurdum. Test pozitifkende öyle oldum. Bende dedim tumadi heralde. Adet öncesi çenemde sivilce çıkardı bı tane yine çıkmisti. Demekki ilgisi yok o yüzden olumsuz düşünme.Kizlar benim pazartesi 10.gunum kan testi günüm. Malesef bugun sivilcem cikti. Sivilcesi cikip da gebe kalan var mi?? Regl oncesi cikardi genelde :’(
Canım ben adet öncesi ishal gibi olurdum. Test pozitifkende öyle oldum. Bende dedim tumadi heralde. Adet öncesi çenemde sivilce çıkardı bı tane yine çıkmisti. Demekki ilgisi yok o yüzden olumsuz düşünme.
Bazen herşey iyi olsada tutmayabiliyor malesef. İlk denememde embriyo kalitem daha iyiydi tutmadı. Bu denememde biri 3bb biri k1 denilen erken blast embriyo o bile tuttu ikisi birden. İlginç işler akıl ermiyor. Genetiği iyi olan tutar. Embriyolar 3. ve 5. Gune gidiyorsa bı şekilde tutuyor. Kaçıncı denemede olduğuda kişinin şansıyla alakalı.İyi akşamlar bayanlar bu topüği baştan sona okudum diyebilirim okadar güzel bir topik olmuşki teşekkür ederim hepinize dayanamadım bende yazdım biraz geç kaldım galibagüzel sonuç alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum olumsuz sonuç alan arkadaşlarımada inşallah Allah bir dağdakine nasip etsin diyorum.15 martta 2.transferim oldu beklemedeyim şuan bana da dua edin lütfen uğrunuz banada bulaşsın 4 yılıma döndü evliliğim başlarda düşünemdik bir yıl geçti olmayınca doktora gittim bende bir sorun çıkmadı sonra eşim gitti 15-17 milyon çıktı sperm testi varikosel var denildi sonra eşim birdaha baktırdığında ise sıfır çıktı sperm testi ve dünyamız başımıza yıldı resmen sonda ameliyat oldu şükür yeniden geldi sperm testinde çıktı 1milyon oldu ve tüp bebeğe başladık bu şekilde 1.transferim Aralık ayında oldu ama tutmadı 5aa kaliteydi Allah nasip etmedi bir bildiği vardır mevlamın Sonra ikinciyi için hazırlandık ve yapıldı şimdide bekliyoruz. Dua edin bunları yaşayan bilir sadece inşallah güzün Güler bu defa çok zor zamanlar geçirdim çok ihtiyacım var pozitif görmeye içinizi şişirdim kusura bakmayın
İns güzel haberlerinizi bekliyoruz.yaaa oyle mi insallah bnm de öyledirHayirli olsun sizin ne kadarlik bebisiniz? İnsallah bnde pzt gunu bebis haberi alirim
Teşekkür ederim Özgecim. Sağlıkla devam etsin bir tane, o bana yeter diyorum, inşallah iyi olur. Şimdi iki hafta daha beklemece başladı.Canım gözün aydın inşallah tez zamanda diğerinin de kalp atışını duyar kendisini görürsünüz herşeyin hayırlısı
İns güzel haberlerinizi bekliyoruz.Benimde kalp atışlarini duyalı 4 gün oldu. 7. Hafta içerisindeyim. Allah isteyen herkese kısa sürede versin inşallah
Ah suan pek keyifli geçmiyor ins belirtiler geçerse bende rahatlarım canım. Aminnmasallah hayirli olsun. Saglikla hayirla keyifli bir sürec gecirin insallah
Aynen canım herşey allahtan nasibimde varsa olacak 5.gün emriyosuydu dondurulmuş hayırlısı inşallah sende bebeğini kucağına alırsınBazen herşey iyi olsada tutmayabiliyor malesef. İlk denememde embriyo kalitem daha iyiydi tutmadı. Bu denememde biri 3bb biri k1 denilen erken blast embriyo o bile tuttu ikisi birden. İlginç işler akıl ermiyor. Genetiği iyi olan tutar. Embriyolar 3. ve 5. Gune gidiyorsa bı şekilde tutuyor. Kaçıncı denemede olduğuda kişinin şansıyla alakalı.
Aminn hepimiz ins canımAynen canım herşey allahtan nasibimde varsa olacak 5.gün emriyosuydu dondurulmuş hayırlısı inşallah sende bebeğini kucağına alırsın
İnşallah bu son denemeniz olur, bebeğinize sağlıkla kavuşursunuzİyi akşamlar bayanlar bu topüği baştan sona okudum diyebilirim okadar güzel bir topik olmuşki teşekkür ederim hepinize dayanamadım bende yazdım biraz geç kaldım galibagüzel sonuç alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum olumsuz sonuç alan arkadaşlarımada inşallah Allah bir dağdakine nasip etsin diyorum.15 martta 2.transferim oldu beklemedeyim şuan bana da dua edin lütfen uğrunuz banada bulaşsın 4 yılıma döndü evliliğim başlarda düşünemdik bir yıl geçti olmayınca doktora gittim bende bir sorun çıkmadı sonra eşim gitti 15-17 milyon çıktı sperm testi varikosel var denildi sonra eşim birdaha baktırdığında ise sıfır çıktı sperm testi ve dünyamız başımıza yıldı resmen sonda ameliyat oldu şükür yeniden geldi sperm testinde çıktı 1milyon oldu ve tüp bebeğe başladık bu şekilde 1.transferim Aralık ayında oldu ama tutmadı 5aa kaliteydi Allah nasip etmedi bir bildiği vardır mevlamın Sonra ikinciyi için hazırlandık ve yapıldı şimdide bekliyoruz. Dua edin bunları yaşayan bilir sadece inşallah güzün Güler bu defa çok zor zamanlar geçirdim çok ihtiyacım var pozitif görmeye içinizi şişirdim kusura bakmayın
Ah şu beklemeler bitmiyor kiTeşekkür ederim Özgecim. Sağlıkla devam etsin bir tane, o bana yeter diyorum, inşallah iyi olur. Şimdi iki hafta daha beklemece başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?