Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Canım inşallaj bu defa pozitif görürsün. Benim de ikinci de oldu beklemek zor geliyor ama zaman öyle böyle geçiyor ilte dilerim herşey gönlünüzce olur bu defa

Kizlar benim pazartesi 10.gunum kan testi günüm. Malesef bugun sivilcem cikti. Sivilcesi cikip da gebe kalan var mi?? Regl oncesi cikardi genelde :’(
Adet belirtilerimin hepsini yaşadım, yine de pozitifti. Hatta olmadı galiba deyip 1 gün erken yaptırmıştım testi :) inşallah sizin de öyle olur

Merhaba kızlar , konuyu 2 gün okumasam çok mesaj kaçırmış oluyorum pozitiflere tebriklerimi negatiflere geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim 27 şubat transfer tarihimdi çok şükür pozitifi gördüm 5+6 yım sanırım bu hafta kese ve kalp atışı için randevum var hayırlısıyla sizlere bir şey danışmak istiyorum, bu lutinus bugün geri gelirken parçaçıkların içinde çook açık kahverengilikler görüyorum, biliyorum kesin normaldir ama benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda merak ettim ?

Gözün Aydın canım bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah bize de dua et olur mu

Evet senin çok yüksekti. Benim 100-246ydı bende de iki kese göründü. Betaya çok takılmamak lazımmış
Merhaba, belirti hissettiniz mı acaba transferden sonra. Dün gebelik testi yaptım silik çıktı, rahmimde şişkinlik vardı. Birden hepsi yok oldu üzerine test negatif çıktı. Yardımcı olabilir mısınız lütfen

Merhaba, bende beklerken çok belirti arıyordum, kendimde hiç birşey hissetmiyordum kafama takılıyordu. Şimdi diyorum mikroskobik bişey nasıl bi belirti verebilirdiki Boşuna kafama takmışım, sizde hiç takmayın. 11. Günümde lekelenmem oldu o gün kan verdim pozitif çıktı. Evde gebelik testi hiç yapmadım bence çok moral bozuyor. Sizin kaçıncı gününüz ? Erken test yapmayın gününüzü bekleyin

Blomm slm benim de hiç belirtim yok kesınlikle. 7.gün sabah ve 8.gün sanah çok küçük leke oldu. Bugün adet günüm adet olacak gibi hissettim. Yarın 9.gün kan verceğim ama çok umutsuzum

Blomm slm benim de hiç belirtim yok kesınlikle. 7.gün sabah ve 8.gün sanah çok küçük leke oldu. Bugün adet günüm adet olacak gibi hissettim. Yarın 9.gün kan verceğim ama çok umutsuzum
Aylincim bende lekelenmeyi görünce regl oldum tutmadı demekki demiştim. Reglimede 2-3 gün vardı. Kan vermeye gittim ama negatif bekliyodum. Hatta ilaçları bırakırım regl olurum bi rahatlarım, şişkinliğim gider falan diye kendimi teselli ediyordumki sonuç pozitif geldi. Bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir, çoğu kişi test gününe yakın yaşıyor bunu. Sabah erkenden kan ver, inanıyorum pozitif haberini burda paylaşacaksın inşallah

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bugün 6. Günüm bakalım ama bendeki var olan belirtilerin gitmesi beni endişelendirdi açıkçası. Mesela rahimde adet ağrısı gibi sancı vardi buhun yok. Ggoguslerdeşişlik azaldı gibi. O yüzden endişelendim. Tabiki herşey olabilir sonuçta ama insan meraklanıyor.

İnşallah teşekkür ederim çok pozitif konuşmuşsunuz keşke olsa

Katlanması önemli canım. Kaça katladı senin ikizde olabilir. Değerin tek gibi ama belli olmaz
Doktor tekrar test istemedi gerek duymadı. Düşük olsaydı tekrr yaptırıp artış olup olmadığına bakacaktı.kese gördük şükür Smdi sıra kalp atışında inş.bjnuda duysam daha rahat olucam ins.

Çoğu merkez değer yüksek olsada bakıyor. Kimyasal olabilir diye. Tebrikler canım hayırlı olsun Duyarsın canım hiç dert etme

Kızlar merhaba.ben pozitif sonuç aldım şükür darısı bekleyenlerin başına inş.kese de gördüm ama size birşey sorucam arada kasık,,bel ağrısı oluyor mu?ve birde yüzümde sivilce cıktı normal mi bu acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…