Canım inşallaj bu defa pozitif görürsün. Benim de ikinci de oldu beklemek zor geliyor ama zaman öyle böyle geçiyor ilte dilerim herşey gönlünüzce olur bu defaİyi akşamlar bayanlar bu topüği baştan sona okudum diyebilirim okadar güzel bir topik olmuşki teşekkür ederim hepinize dayanamadım bende yazdım biraz geç kaldım galibagüzel sonuç alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum olumsuz sonuç alan arkadaşlarımada inşallah Allah bir dağdakine nasip etsin diyorum.15 martta 2.transferim oldu beklemedeyim şuan bana da dua edin lütfen uğrunuz banada bulaşsın 4 yılıma döndü evliliğim başlarda düşünemdik bir yıl geçti olmayınca doktora gittim bende bir sorun çıkmadı sonra eşim gitti 15-17 milyon çıktı sperm testi varikosel var denildi sonra eşim birdaha baktırdığında ise sıfır çıktı sperm testi ve dünyamız başımıza yıldı resmen sonda ameliyat oldu şükür yeniden geldi sperm testinde çıktı 1milyon oldu ve tüp bebeğe başladık bu şekilde 1.transferim Aralık ayında oldu ama tutmadı 5aa kaliteydi Allah nasip etmedi bir bildiği vardır mevlamın Sonra ikinciyi için hazırlandık ve yapıldı şimdide bekliyoruz. Dua edin bunları yaşayan bilir sadece inşallah güzün Güler bu defa çok zor zamanlar geçirdim çok ihtiyacım var pozitif görmeye içinizi şişirdim kusura bakmayın
Adet belirtilerimin hepsini yaşadım, yine de pozitifti. Hatta olmadı galiba deyip 1 gün erken yaptırmıştım testi :) inşallah sizin de öyle olurKizlar benim pazartesi 10.gunum kan testi günüm. Malesef bugun sivilcem cikti. Sivilcesi cikip da gebe kalan var mi?? Regl oncesi cikardi genelde :’(
Adet belirtilerimin hepsini yaşadım, yine de pozitifti. Hatta olmadı galiba deyip 1 gün erken yaptırmıştım testi :) inşallah sizin de öyle olur
İnşallah canımCanım inşallaj bu defa pozitif görürsün. Benim de ikinci de oldu beklemek zor geliyor ama zaman öyle böyle geçiyor ilte dilerim herşey gönlünüzce olur bu defa
İnşallah canım hemen haber edeceğim bu güzel topik banada umut olduİnşallah bu son denemeniz olur, bebeğinize sağlıkla kavuşursunuzPozitif haberinizi bekliyoruz
Gözün Aydın canım bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah bize de dua et olur muMerhaba kızlar , konuyu 2 gün okumasam çok mesaj kaçırmış oluyorumpozitiflere tebriklerimi negatiflere geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim 27 şubat transfer tarihimdi çok şükür pozitifi gördüm 5+6 yım sanırım bu hafta kese ve kalp atışı için randevum var hayırlısıyla sizlere bir şey danışmak istiyorum, bu lutinus bugün geri gelirken parçaçıkların içinde çook açık kahverengilikler görüyorum, biliyorum kesin normaldir ama benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda merak ettim ?
Allah razı olsun canım her daim dualarımdasınızGözün Aydın canım bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah bize de dua et olur mu
Merhaba, belirti hissettiniz mı acaba transferden sonra. Dün gebelik testi yaptım silik çıktı, rahmimde şişkinlik vardı. Birden hepsi yok oldu üzerine test negatif çıktı. Yardımcı olabilir mısınız lütfenEvet senin çok yüksekti. Benim 100-246ydı bende de iki kese göründü. Betaya çok takılmamak lazımmış
Merhaba, bende beklerken çok belirti arıyordum, kendimde hiç birşey hissetmiyordum kafama takılıyordu. Şimdi diyorum mikroskobik bişey nasıl bi belirti verebilirdikiMerhaba, belirti hissettiniz mı acaba transferden sonra. Dün gebelik testi yaptım silik çıktı, rahmimde şişkinlik vardı. Birden hepsi yok oldu üzerine test negatif çıktı. Yardımcı olabilir mısınız lütfen
Blomm slm benim de hiç belirtim yok kesınlikle. 7.gün sabah ve 8.gün sanah çok küçük leke oldu. Bugün adet günüm adet olacak gibi hissettim. Yarın 9.gün kan verceğim ama çok umutsuzumMerhaba, bende beklerken çok belirti arıyordum, kendimde hiç birşey hissetmiyordum kafama takılıyordu. Şimdi diyorum mikroskobik bişey nasıl bi belirti verebilirdikiBoşuna kafama takmışım, sizde hiç takmayın. 11. Günümde lekelenmem oldu o gün kan verdim pozitif çıktı. Evde gebelik testi hiç yapmadım bence çok moral bozuyor. Sizin kaçıncı gününüz ? Erken test yapmayın gününüzü bekleyin
Aylincim bende lekelenmeyi görünce regl oldum tutmadı demekki demiştim. Reglimede 2-3 gün vardı. Kan vermeye gittim ama negatif bekliyodum. Hatta ilaçları bırakırım regl olurum bi rahatlarım, şişkinliğim gider falan diye kendimi teselli ediyordumki sonuç pozitif geldi. Bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir, çoğu kişi test gününe yakın yaşıyor bunu. Sabah erkenden kan ver, inanıyorum pozitif haberini burda paylaşacaksın inşallahBlomm slm benim de hiç belirtim yok kesınlikle. 7.gün sabah ve 8.gün sanah çok küçük leke oldu. Bugün adet günüm adet olacak gibi hissettim. Yarın 9.gün kan verceğim ama çok umutsuzum
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bugün 6. Günüm bakalım ama bendeki var olan belirtilerin gitmesi beni endişelendirdi açıkçası. Mesela rahimde adet ağrısı gibi sancı vardi buhun yok. Ggoguslerdeşişlik azaldı gibi. O yüzden endişelendim. Tabiki herşey olabilir sonuçta ama insan meraklanıyor.Merhaba, bende beklerken çok belirti arıyordum, kendimde hiç birşey hissetmiyordum kafama takılıyordu. Şimdi diyorum mikroskobik bişey nasıl bi belirti verebilirdikiBoşuna kafama takmışım, sizde hiç takmayın. 11. Günümde lekelenmem oldu o gün kan verdim pozitif çıktı. Evde gebelik testi hiç yapmadım bence çok moral bozuyor. Sizin kaçıncı gününüz ? Erken test yapmayın gününüzü bekleyin
İnşallah teşekkür ederim çok pozitif konuşmuşsunuz keşke olsaAylincim bende lekelenmeyi görünce regl oldum tutmadı demekki demiştim. Reglimede 2-3 gün vardı. Kan vermeye gittim ama negatif bekliyodum. Hatta ilaçları bırakırım regl olurum bi rahatlarım, şişkinliğim gider falan diye kendimi teselli ediyordumki sonuç pozitif geldi. Bu lekelenme yerleşme kanaması olabilir, çoğu kişi test gününe yakın yaşıyor bunu. Sabah erkenden kan ver, inanıyorum pozitif haberini burda paylaşacaksın inşallah
Doktor tekrar test istemedi gerek duymadı. Düşük olsaydı tekrr yaptırıp artış olup olmadığına bakacaktı.kese gördük şükürKatlanması önemli canım. Kaça katladı senin ikizde olabilir. Değerin tek gibi ama belli olmaz
Çoğu merkez değer yüksek olsada bakıyor. Kimyasal olabilir diye. Tebrikler canım hayırlı olsunDoktor tekrar test istemedi gerek duymadı. Düşük olsaydı tekrr yaptırıp artış olup olmadığına bakacaktı.kese gördük şükürSmdi sıra kalp atışında inş.bjnuda duysam daha rahat olucam ins.
ay allah korusun inş öğle bisey olmazÇoğu merkez değer yüksek olsada bakıyor. Kimyasal olabilir diye. Tebrikler canım hayırlı olsunDuyarsın canım hiç dert etme
Kese görünmus canım. Kimyasal olmaz artıkay allah korusun inş öğle bisey olmaz
Hayırlı olsun canım darısı başımaDoktor tekrar test istemedi gerek duymadı. Düşük olsaydı tekrr yaptırıp artış olup olmadığına bakacaktı.kese gördük şükürSmdi sıra kalp atışında inş.bjnuda duysam daha rahat olucam ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?