Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Her şey gönlünce olsun canım dinlenmeye devam bebiş olunca istesende dinlenemiyceksin

İyi yapmışsın canım bir gün kalmış zaten hadi pozitif haberlerle bekliyoruz yarın inşallah
İnşallah canım dualarınıza talibimbugün ağlama krizlerim başladı zaman yaklaştıkça hormonlar tavan yaptı progestanlarim sagolsunlardi
Benimde lekelenmem olsa keşke diyorum bütün hamileliklerimde yasadim.Bu tedavide tık yok

Ya valla lekelenme bence çok sıkıntılı ya insan korkuyor hem. Bence olmaması daha iyi keşke benim de olmasaydı bir ton progesteron alıyorum onun yüzünden.

Ay o fitil beni benden alıyor kalçadan iğne desen yatamıyorum kalkamıyorum her yanım mosmor umarım bu kadar sıkıntımıza emeğimize değer sonuçları senin keseyi görünce doktorun acır belki birini keser

Ayyyy amin hayırlısı ya neyse o olsun covidden de korkuyorum hergün hastaneye gidip iğne yaptırıyorum ben sen ne yapıyorsun

Bende hafta içi sağlık ocağı haftasonu özel hastaneye gidiyorum mecbur aynen bende çok korkuyorum ama yapıcak bişi yok
Allah’a emanet ne diyelim inşallah bir şey olmaz ben de öyle yapıyorum haftaiçi Sağlık ocağı haftasonu özel hastaneye

Aynen pes etmek yok tiroid bezlerime baktıracam bide

Bugun 9.gunum. Bana 3. Gun cift embriyo konuldu. Kan testim Pazartesi.. daha once negatifim var o yuzden aslinda yarin ve pazar kaset test yapayim diyorum. Kesin sonuc olmasada fikir verebilir
Progestanin ignesini klinige gelmeden avucunuzda yada koltukaltinizda isitirsaniz sonrasinda hic aci yapmiyor
Bence gününüzü bekleyin tabi siz bilirsiniz ama bence erken test moral bozuyor genelde. Deneyeyim ya ısıtmayı ya zaten yapılırken ayırmıyor sonrasında agrı oluyor bir de morluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…