- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Her şey gönlünce olsun canım dinlenmeye devam bebiş olunca istesende dinlenemiyceksinValla öyle bu hafta annemdeyim haftaya ablam gelicek anneme kızıyla beraber 1 haftada öyle takılıcaz umarım pozitifi görürüm de sevincimiz olurgeliyordu kucağıma ama bu kadar değildi umarım hissetmişlerdir
İnşallah canım dualarınıza talibimİyi yapmışsın canım bir gün kalmış zaten hadi pozitif haberlerle bekliyoruz yarın inşallah
İnşallah canım dualarınıza talibimİyi yapmışsın canım bir gün kalmış zaten hadi pozitif haberlerle bekliyoruz yarın inşallah
Benimde lekelenmem olsa keşke diyorum bütün hamileliklerimde yasadim.Bu tedavide tık yokValla bence de olmasın lekelenme kötü bir şey insan panikliyor . Dilerim sessiz sakin pozitifi görürsün. Bir de lekelenme var diye hem göbekten hem kalçadan hem de fitil olarak progesteron alıyorum ben bari birini kesse ama o da yok
Ay ya demek ağladın kıyamamİnşallah canım dualarınıza talibimbugün ağlama krizlerim başladı zaman yaklaştıkça hormonlar tavan yaptı progestanlarim sagolsunlardi
Ya valla lekelenme bence çok sıkıntılı ya insan korkuyor hem. Bence olmaması daha iyi keşke benim de olmasaydı bir ton progesteron alıyorum onun yüzünden.İnşallah canım dualarınıza talibimbugün ağlama krizlerim başladı zaman yaklaştıkça hormonlar tavan yaptı progestanlarim sagolsunlardi
Benimde lekelenmem olsa keşke diyorum bütün hamileliklerimde yasadim.Bu tedavide tık yok
Ay o fitil beni benden alıyorValla bence de olmasın lekelenme kötü bir şey insan panikliyor . Dilerim sessiz sakin pozitifi görürsün. Bir de lekelenme var diye hem göbekten hem kalçadan hem de fitil olarak progesteron alıyorum ben bari birini kesse ama o da yok
Ayyyy amin hayırlısı ya neyse o olsun covidden de korkuyorum hergün hastaneye gidip iğne yaptırıyorum ben sen ne yapıyorsunAy o fitil beni benden alıyorkalçadan iğne desen yatamıyorum kalkamıyorum her yanım mosmor umarım bu kadar sıkıntımıza emeğimize değer sonuçları senin keseyi görünce doktorun acır belki birini keser
Amin cümlemizin canımHer şey gönlünce olsun canım dinlenmeye devam bebiş olunca istesende dinlenemiyceksin
Bende hafta içi sağlık ocağı haftasonu özel hastaneye gidiyorum mecbur aynen bende çok korkuyorum ama yapıcak bişi yokAyyyy amin hayırlısı ya neyse o olsun covidden de korkuyorum hergün hastaneye gidip iğne yaptırıyorum ben sen ne yapıyorsun
Allah’a emanet ne diyelim inşallah bir şey olmaz ben de öyle yapıyorum haftaiçi Sağlık ocağı haftasonu özel hastaneyeBende hafta içi sağlık ocağı haftasonu özel hastaneye gidiyorum mecbur aynen bende çok korkuyorum ama yapıcak bişi yok
Evet ya bugün garip bir şekilde ağlama modundayimAy ya demek ağladın kıyamamdua ediyorum valla çok zor bir süreç dilerim hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Göreceksin inşallah umudunu hiç kaybetmeAmin cümlemizin canımdimi ay o günleri görelim de inşallah
Allah senden de razı olsunEvet ya bugün garip bir şekilde ağlama modundayimduaların için Allah razı olsun canım
Aynen pes etmek yok tiroid bezlerime baktıracam bideCanım benim sana üzülme diyemem illa ki çok canın yanıyordurama bugün ağla yarın sakinlesip tekrar bir sonraki tedaviye odaklan pes etmek yok.Hepimixin amacı bebek sahibi olmak değil sağlıklı bir çocuğa sahip olmak .sen sağlıklı olacaksın ki bir sonraki hamileliğin daha rahat geçsin umutsuzluluga düşme
Amin öyle canım ne kadar dikkatli olsakta rabbim büyük şimdi geldim sağlık ocağındanAllah’a emanet ne diyelim inşallah bir şey olmaz ben de öyle yapıyorum haftaiçi Sağlık ocağı haftasonu özel hastaneye
Ya Progestan da çok agrı yapıyor ya Allah yardımcımız olsunAmin öyle canım ne kadar dikkatli olsakta rabbim büyük şimdi geldim sağlık ocağından
Bugun 9.gunum. Bana 3. Gun cift embriyo konuldu. Kan testim Pazartesi.. daha once negatifim var o yuzden aslinda yarin ve pazar kaset test yapayim diyorum. Kesin sonuc olmasada fikir verebilirKaçıncı gününüz Bugün ve kaçıncı gün embriyosu
Progestanin ignesini klinige gelmeden avucunuzda yada koltukaltinizda isitirsaniz sonrasinda hic aci yapmiyorYa Progestan da çok agrı yapıyor ya Allah yardımcımız olsun
Ben de sadece göbekten prolutex yapıyorum ve daha 4. Günümdeyim karnım hep acıyorYa Progestan da çok agrı yapıyor ya Allah yardımcımız olsun
Bugun 9.gunum. Bana 3. Gun cift embriyo konuldu. Kan testim Pazartesi.. daha once negatifim var o yuzden aslinda yarin ve pazar kaset test yapayim diyorum. Kesin sonuc olmasada fikir verebilir
Bence gününüzü bekleyin tabi siz bilirsiniz ama bence erken test moral bozuyor genelde. Deneyeyim ya ısıtmayı ya zaten yapılırken ayırmıyor sonrasında agrı oluyor bir de morlukProgestanin ignesini klinige gelmeden avucunuzda yada koltukaltinizda isitirsaniz sonrasinda hic aci yapmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?