19 şubatta transfer oldum hala yüzümdeki sivilceler geçmediKızlar merhaba.ben pozitif sonuç aldım şükür darısı bekleyenlerin başına inş.kese de gördüm ama size birşey sorucam arada kasık,,bel ağrısı oluyor mu?ve birde yüzümde sivilce cıktı normal mi bu acaba .
Amınnn insss .herkes güzel sonuçlar alsın insssssss bol bol pozitifli olsunHayırlı olsun canım darısı başıma
Benimde alnım pütür pütür oldu, hiç sivilce çıkaran biri değildim. İlaçlar yaptı sanırım. Çok hafif arada sızı oluyor. Ama en belirgin şikayetim halsizlik ve bulantı hissi. İstifra edecek şiddette değil ama tansiyonum ya da şekerim düşüyor gibi hissediyorum.Kızlar merhaba.ben pozitif sonuç aldım şükür darısı bekleyenlerin başına inş.kese de gördüm ama size birşey sorucam arada kasık,,bel ağrısı oluyor mu?ve birde yüzümde sivilce cıktı normal mi bu acaba .
Sen de sonuç almıştın dimi cnm?Benimde alnım pütür pütür oldu, hiç sivilce çıkaran biri değildim. İlaçlar yaptı sanırım. Çok hafif arada sızı oluyor. Ama en belirgin şikayetim halsizlik ve bulantı hissi. İstifra edecek şiddette değil ama tansiyonum ya da şekerim düşüyor gibi hissediyorum.
Evet bugün 6+6 yım.Sen de sonuç almıştın dimi cnm?
Bu arada transferin 18. Gunu hcg 8376 yuksek ama tek kese varKizlar sabirsiz gebe geldiiiCocugum hasta aksam acile goturduk tanıdık kadin doğumcu da nöbetçi ve ultrasona girdim.Hem alttan hem üstten bakti sadece bir kese görüyorum dedi.Bugun 5+3 arkadan kese oluşmaz bence...Kendimi tek keseye göre ayarladım bi rahatladim ki sormayın hep tek istiyordum insallah tek gider sonradan sürpriz çıkmaz
Hayırlı olsun siz zaten tek istiyordunuz ne güzel işte gözünüz aydınKizlar sabirsiz gebe geldiiiCocugum hasta aksam acile goturduk tanıdık kadin doğumcu da nöbetçi ve ultrasona girdim.Hem alttan hem üstten bakti sadece bir kese görüyorum dedi.Bugun 5+3 arkadan kese oluşmaz bence...Kendimi tek keseye göre ayarladım bi rahatladim ki sormayın hep tek istiyordum insallah tek gider sonradan sürpriz çıkmaz
Yaa o kadar çok tek olsun diye dua ediyordum ki...Allah herkese taşıyabileceği yükü versin ben tek tasiyabilirim,bakalim sürpriz çıkmazsa tek gorundu ama hem alttan hem üstten cok inceleyip bakti tek gördü.Beta hcg bence kese sayısını tam belirleniyor.Hayirlisi olsun hakkımdan...Insallah saglikla ilerler tabiHayırlı olsun siz zaten tek istiyordunuz ne güzel işte gözünüz aydın
İnşallah sağlıcakla ilerlesin kalp atışını da duyarsınız umarımYaa o kadar çok tek olsun diye dua ediyordum ki...Allah herkese taşıyabileceği yükü versin ben tek tasiyabilirim,bakalim sürpriz çıkmazsa tek gorundu ama hem alttan hem üstten cok inceleyip bakti tek gördü.Beta hcg bence kese sayısını tam belirleniyor.Hayirlisi olsun hakkımdan...Insallah saglikla ilerler tabi
Insallah herkesin dilediği gibi olurİnşallah sağlıcakla ilerlesin kalp atışını da duyarsınız umarım
Gözün Aydın diyorum o zaman canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebeğiniKizlar sabirsiz gebe geldiiiCocugum hasta aksam acile goturduk tanıdık kadin doğumcu da nöbetçi ve ultrasona girdim.Hem alttan hem üstten bakti sadece bir kese görüyorum dedi.Bugun 5+3 arkadan kese oluşmaz bence...Kendimi tek keseye göre ayarladım bi rahatladim ki sormayın hep tek istiyordum insallah tek gider sonradan sürpriz çıkmaz
Merhaba bnm eşimdede translokasyon var bnde 17.haftamda amniyosentez yaptıracagım.şuan 13 haftalığım.siz yaptırdınız mı? Ozel demi olucak işleminiz?Evet öyle gerçekten. Benim takip için gittiğim doktor tup bebekte risk daha fazla turk kahvesini normalde verirdim sana yasak dedi:) seni daha sık cagırcam dedi:) bir de benm eşimin kromozm translokasyonu oldugu için pgtli embriyo ama yine de aminosentez yaptırıcaz daha onlar var
Bugün transferimin 5. Günü hiç bir belirti yok 2. Denemem ilkinde de hiç belirtim yoktu negatif oldu bunda da yok bu durum beni çok olumsuzluğa sevkediyor hep tutmamış gibi hissediyorum çok üzülüyorum sizinde mi yoktu hiç belirtiniz bi umut arıyorum20 gün beklemedim ben 10. Gün pozitifi görmüştüm zaten . O zaman 20. Günündeydim transferimin hiçbir belirtim yok demek istemiştim . Bazen belirtiler geç başlayabiliyor. Benim belirtilerim daha üç gündür başladı ve 2. Ayımdayım sunanda. Her türlü belirti var hiç istemiyordum ama oldu
Benimde perşembe günü transferim yapıldı 5. Gün dondurulmuş tek embriyo allahım inşallah güzel sonuçlar alırızMerhabalar benimde geçen perşembe 5. Gün dondurulmuş tek embriyontransferim yapıldı. Cumartesi test günüm, duygularım karmakarışık. İlk transferim olduğu için de baya tecrübesizim. Günler geçmiyo, yarın evden çalışmaya başlıcam. Belirtileriniz var mı kızlar? İnşallah hepimiz pozitifi görürüz
Hayır benim lekelenme dışında hiç bir belirtim yoktu. Hatta kanamam da oldu keşke onlar da olmasaydı. Bence hiç moralinizi bozmayın belirti aramayın 5 gün belirti için çok erken olan belirtiler hep ilaçlardan oluyor zaten. Takmayın kafanızaBugün transferimin 5. Günü hiç bir belirti yok 2. Denemem ilkinde de hiç belirtim yoktu negatif oldu bunda da yok bu durum beni çok olumsuzluğa sevkediyor hep tutmamış gibi hissediyorum çok üzülüyorum sizinde mi yoktu hiç belirtiniz bi umut arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?