- 18 Mart 2021
- 94
- 144
- 8
- 40
Benim hiç belirtim olmadı hayatım bende hep negatiftir diye düşünüyordum ama pozitifi görünce çok şaşırdım belirti arama herkeste olmuyor.Arkadaşlar sıfır belirtiyle hamile olan var mı destek olun bana lütfen
Ayy ne güzel maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende pozitifi görürümBenim hiç belirtim olmadı hayatım bende hep negatiftir diye düşünüyordum ama pozitifi görünce çok şaşırdım belirti arama herkeste olmuyor.
Merhaba. Henüz o haftalarda değilz biz ama geldiğimizde evet özelde yaptıracağız tüp bebek yaptırdığım merkezde. Çünkü genetik bölümleri iyi. Siz nerde düşünüyosunuz?tüp bebekle mi kaldınız normal yolla mı hamile kaldınız? Belli haftalarda da perinatolojiye göstereceğiz bu şekilde bilgi verdi tüp bebek doktorumuz.Merhaba bnm eşimdede translokasyon var bnde 17.haftamda amniyosentez yaptıracagım.şuan 13 haftalığım.siz yaptırdınız mı? Ozel demi olucak işleminiz?
İnşallah pozitifi görürsün canım ama sadece pozitif görmekle bitmiyor çok zor bir süreç .önce yumurtalarimdan kaç tane dollendi diye beklenir.sonra 12 gün pozitif almak için sonra keseyi göreyim diye derken kalp atışı için endişeler başlar .yani uzun bir yolun var mevlam sabır güç kuvvet versin canımAyy ne güzel maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende pozitifi görürüm
Amin benim doğal yoldan 9 yaşında bir kızım var şükürler olsun 5 yıldır kardeş için uğraşıyoruzİnşallah pozitifi görürsün canım ama sadece pozitif görmekle bitmiyor çok zor bir süreç .önce yumurtalarimdan kaç tane dollendi diye beklenir.sonra 12 gün pozitif almak için sonra keseyi göreyim diye derken kalp atışı için endişeler başlar .yani uzun bir yolun var mevlam sabır güç kuvvet versin canım
Benimde ilk evliligimden 2 kızım 1 oğlum var.9 ay önce 2. Evliliğimi yaptım eşimin hiç çocuğu yok o mutlu olsun diye çabalıyorum.ama yaş ilerlemiş yumurtalar da yaşlanmış tüp bebek yaptırdık Çarşamba kontrolüm var.gecen hafta kalp atışı yoktu umarım bu hafta duyarımAmin benim doğal yoldan 9 yaşında bir kızım var şükürler olsun 5 yıldır kardeş için uğraşıyoruz
Benim 6. 7. 8. Günlerde lekelenmem oldu. 17. Gün kanamam oldu. Sonra tekrar kanamam oldu ama kaçıncı gün olduğunu hatırlamıyorum. İki ay oldu lekelenmem hala devam ediyor hiç geçmediLekelenme kaçıncı gün olmuştu
O işlemden ötürüdürTransferden bir kaç saat sonra çok minik bir lekelenme oldu bende sanırım işlemden ötürü oldu
Biter gider inş tamamenBenim 6. 7. 8. Günlerde lekelenmem oldu. 17. Gün kanamam oldu. Sonra tekrar kanamam oldu ama kaçıncı gün olduğunu hatırlamıyorum. İki ay oldu lekelenmem hala devam ediyor hiç geçmedi
İnş güzel haberi alırsınBenimde ilk evliligimden 2 kızım 1 oğlum var.9 ay önce 2. Evliliğimi yaptım eşimin hiç çocuğu yok o mutlu olsun diye çabalıyorum.ama yaş ilerlemiş yumurtalar da yaşlanmış tüp bebek yaptırdık Çarşamba kontrolüm var.gecen hafta kalp atışı yoktu umarım bu hafta duyarım
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalımİnş güzel haberi alırsın
Benim ilki tup bebek ti pgt yapıldığı için gerek duymadık onda ama şimdi spontan olduğu için mecbur yaptırıcağız.siz memorial demi tedavi olmuştunuz?Merhaba. Henüz o haftalarda değilz biz ama geldiğimizde evet özelde yaptıracağız tüp bebek yaptırdığım merkezde. Çünkü genetik bölümleri iyi. Siz nerde düşünüyosunuz?tüp bebekle mi kaldınız normal yolla mı hamile kaldınız? Belli haftalarda da perinatolojiye göstereceğiz bu şekilde bilgi verdi tüp bebek doktorumuz.
Evet memorial orda yaptırıcağkm aminosentezi.Benim ilki tup bebek ti pgt yapıldığı için gerek duymadık onda ama şimdi spontan olduğu için mecbur yaptırıcağız.siz memorial demi tedavi olmuştunuz?
Nar suyu rahmin kalınlaşmasını sağlıyorMerhaba inşallah herkes pozitif sonuc alır ben tüp bebek için tadeviye başlıyorum nar suyu ne işe yarıyor acaba ?
tedavi dönemindeyken kullanacağınız şeyleri doktorunuza sormanızı öneririm. ben tedaviye başlarken gittiğim ay yumurtalarımın boyutları cok düzensizdi doktor alternatif tıpla ilgili birşey kullandın mı demişti. bir sonraki ay baslamıştık tedaviye.Merhaba inşallah herkes pozitif sonuc alır ben tüp bebek için tadeviye başlıyorum nar suyu ne işe yarıyor acaba ?
Kahverengiden korkmayin deniyorKızlar uyandım tuvalette gittim kahve rengi lekelenmem vardı çok korkuyorum ne olabilir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?