Özge kontrolün ne zamandı ?Nar suyu rahmin kalınlaşmasını sağlıyor
İnşallah canımKahverengiden korkmayin deniyor
Teşekkür ederimNar suyu rahmin kalınlaşmasını sağlıyor
Sizdemi tedaviye başlamadan önce ilaçlardan hariç gıdalar almıştınız o yüzden mi boyutları düzensizditedavi dönemindeyken kullanacağınız şeyleri doktorunuza sormanızı öneririm. ben tedaviye başlarken gittiğim ay yumurtalarımın boyutları cok düzensizdi doktor alternatif tıpla ilgili birşey kullandın mı demişti. bir sonraki ay baslamıştık tedaviye.
Canım bugündü kontrolüm çok şükür bir sorun yoktu herşey yolunda. Sen nasılsın senin kontrolün ne zaman?Özge kontrolün ne zamandı ?
Sevindim gözün aydın.Bulantı halsizlik dışında iyiyim 1 nisanda benim bir dahaki kontrolüm. Sana ne zaman verdi sonraki kontrolü?Canım bugündü kontrolüm çok şükür bir sorun yoktu herşey yolunda. Sen nasılsın senin kontrolün ne zaman?
Benim de 7 nisanda bende de halsizlik ve mide yanması var. Çok kötü ya geçmiyor da. Senin de iyi olmana çok sevindimSevindim gözün aydın.Bulantı halsizlik dışında iyiyim 1 nisanda benim bir dahaki kontrolüm. Sana ne zaman verdi sonraki kontrolü?
Canım çok kişide oldu kahverengi lekelenmeden korkmana gerek yok ama dr una mutlaka bilgi ver .Kızlar uyandım tuvalette gittim kahve rengi lekelenmem vardı çok korkuyorum ne olabilir bu
Verdim canım oksapar iğnemi üç gün kullanma dedi ara ara oluyor zaten şuan birşey yok ama şükür inşallah bebeğim tutmuşturCanım çok kişide oldu kahverengi lekelenmeden korkmana gerek yok ama dr una mutlaka bilgi ver .
Aradım canım oksapar iğnemi üç gün kullanma dedi inşallah sonu güzel olurCanım çok kişide oldu kahverengi lekelenmeden korkmana gerek yok ama dr una mutlaka bilgi ver .
Evet canım benim oksapar ı da kesti iyi yapmış inşallah bir daha olmaz kanamaAradım canım oksapar iğnemi üç gün kullanma dedi inşallah sonu güzel olur
Bence sakince bekleyin benim ilk transferimde rahim incelik sorunum vardı 3 ay beklemem gerekti. İlk senem sonucu da dış gebelik oldu ikinci de tuttu çok şükür. Sizin de geç olsun güç olmasın acele etmeyin güzel zamanda olsun inşallahkızlar merhaba
uzaktan takip ediyorum hep okuyorum bende yazmak istedim
bende ankara başkent hulusi hocada tedavime başladım
ilk ay takviye vermişti fsh değerim de yüksek çıkmıştı 15 onu düşürmek içinde biesteron vermişti
bu ay 12 ye düştü ama bu seferde rahmim kalın ve polipimin olduğunu söyledi
histeroskopi olmam gerekiyormuş
yarın yapılacaktı ama şansıma cihaz bozulmuş
zaten döngümün ortasındaydım ve bana 17.güne kadar yapılabileceğini söylemişti hemşire
yani az bi vakit kaldı ve cihaz yapılıp randevu ayarlanamazsa diğer aya kalıcam ve tedavi de resmen 2 ay aksayacak
işlemden çekinip korkuyordum şimdi o duygularımın yerini kızgınlık ve sabırsızlık almaya başladı
İnşallah canım dua et banadaEvet canım benim oksapar ı da kesti iyi yapmış inşallah bir daha olmaz kanama
Valla zor yollardan hamile kaldık hala tonla ilaç kullanıyoruz rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahİnşallah canım dua et banada
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBence sakince bekleyin benim ilk transferimde rahim incelik sorunum vardı 3 ay beklemem gerekti. İlk senem sonucu da dış gebelik oldu ikinci de tuttu çok şükür. Sizin de geç olsun güç olmasın acele etmeyin güzel zamanda olsun inşallah
Geç olsun güç olmasın dilerimÇok teşekkür ederim cevabınız için
Hoca da yazdı bu ay yetiştiremeyiz diye
Zaten 17.güne çok az kaldı muhtelemen araya da sıkıştıramayacak aşırı yoğun bir yer zaten
Mecburen bekleyeceğim adetimi
Değerlendiririm artık kimbilir belki bi mucize olur
Ben arı sütü kullanmıştım gerçi çok fazla kullanmadım ara ara kullanmıştım belki de dönemsel öyle oldu doktor bilemeyiz dedi sadece bana dediği kürler vs kullanıyor bazı hastalarımız bu sebeple sordum dedi. Ben kullanmadım ve diğer ay uygun buldu tedaviye başladık. Ondan dolayı söyledim evet nar suyu yararlıdır ama herşeyin fazlası zarar ve tesavideyken daha hassas oluyoruz doktora danışmakta fayda var bence. Bana böyle yapan baskasına farklı etki edebilir benim söylediğim yanıltıcı olmasın lütfen sadece doktorla iletişiminiz iyyse ona danısarak uygulayınSizdemi tedaviye başlamadan önce ilaçlardan hariç gıdalar almıştınız o yüzden mi boyutları düzensizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?