Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Sizdemi tedaviye başlamadan önce ilaçlardan hariç gıdalar almıştınız o yüzden mi boyutları düzensizdi

kızlar merhaba
uzaktan takip ediyorum hep okuyorum bende yazmak istedim
bende ankara başkent hulusi hocada tedavime başladım
ilk ay takviye vermişti fsh değerim de yüksek çıkmıştı 15 onu düşürmek içinde biesteron vermişti
bu ay 12 ye düştü ama bu seferde rahmim kalın ve polipimin olduğunu söyledi
histeroskopi olmam gerekiyormuş
yarın yapılacaktı ama şansıma cihaz bozulmuş
zaten döngümün ortasındaydım ve bana 17.güne kadar yapılabileceğini söylemişti hemşire
yani az bi vakit kaldı ve cihaz yapılıp randevu ayarlanamazsa diğer aya kalıcam ve tedavi de resmen 2 ay aksayacak
işlemden çekinip korkuyordum şimdi o duygularımın yerini kızgınlık ve sabırsızlık almaya başladı

Bence sakince bekleyin benim ilk transferimde rahim incelik sorunum vardı 3 ay beklemem gerekti. İlk senem sonucu da dış gebelik oldu ikinci de tuttu çok şükür. Sizin de geç olsun güç olmasın acele etmeyin güzel zamanda olsun inşallah

İnşallah canım dua et banada
Valla zor yollardan hamile kaldık hala tonla ilaç kullanıyoruz rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah ama kahverengi akıntıdan korkma benim 27 subattan beri kahverengi lekelenmem devam ediyor iki defa da aktif kanamam oldu ama çok şükür bir sorun yok

Çok teşekkür ederim cevabınız için
Hoca da yazdı bu ay yetiştiremeyiz diye
Zaten 17.güne çok az kaldı muhtelemen araya da sıkıştıramayacak aşırı yoğun bir yer zaten
Mecburen bekleyeceğim adetimi
Değerlendiririm artık kimbilir belki bi mucize olur

Geç olsun güç olmasın dilerim

Sizdemi tedaviye başlamadan önce ilaçlardan hariç gıdalar almıştınız o yüzden mi boyutları düzensizdi
Ben arı sütü kullanmıştım gerçi çok fazla kullanmadım ara ara kullanmıştım belki de dönemsel öyle oldu doktor bilemeyiz dedi sadece bana dediği kürler vs kullanıyor bazı hastalarımız bu sebeple sordum dedi. Ben kullanmadım ve diğer ay uygun buldu tedaviye başladık. Ondan dolayı söyledim evet nar suyu yararlıdır ama herşeyin fazlası zarar ve tesavideyken daha hassas oluyoruz doktora danışmakta fayda var bence. Bana böyle yapan baskasına farklı etki edebilir benim söylediğim yanıltıcı olmasın lütfen sadece doktorla iletişiminiz iyyse ona danısarak uygulayın Bol şanslar

Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…