Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İnşallah canım amin çok sağol allahım sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini

Canım ben her ilaçlarımı bittikçe aldım sonuçta sana özel bir tedavi bu yanlış yönlendirmek istemem yumurta toplama işleminde belirli sayıya gelene kadar gonal-f iğne kullandım mesela sonra çatlatma iğnesi şimdi senin işlemin dondurulmuş mu olacak bilemiyorum çünkü

Yaşım ileri çok büyük ihtimalle donduracaklar.taze transfer zayıf ihtimal.buna göre değişiyor mu?

Ben parça parça aldım, her kontrolden sonra yeni reçete yazdılar. İğnelerin kaç gün süreceği belli olmadığı için 2-3 günlük reçeteler yazdılar, ilaçlar pahalı elinizde kalmasın fazla dediler. Sadece yumurta çatlamaması için 4.-5. Günde yapılmaya başlanan iğne buz aküsüyle alınıyor. Sorun olmaz bence.

Evet canım benim oksapar ı da kesti iyi yapmış inşallah bir daha olmaz kanama
özgecim senin kanama alanı ne durumda? bende de cıktı gerçi doktor var gibi dedi o nasıl oluyorsa. başka doktora gidiyim diyorum fitili de arttırmadı. sadece ekstra dikkat işe gidiyorsan rapor yazıyım dedi.

özgecim senin kanama alanı ne durumda? bende de cıktı gerçi doktor var gibi dedi o nasıl oluyorsa. başka doktora gidiyim diyorum fitili de arttırmadı. sadece ekstra dikkat işe gidiyorsan rapor yazıyım dedi.
Canım benim kanama alanım olmadı hiç buna rağmen hep kanamam olduama kanama alanı da önemli değil bazı arkadaşlarda var vücut onu ya kanama olarak dışarı atıyor ya da kendi emiyormus. Asıl sorun su dr un kan sulandırıcı kullanıyorsa onları kesmesi lazım kesti mi? Ya da benim doktorum ilacımı çok arttırdı ya seninki neden arttırmamış kanaman mı yok anlamadım

aa yanlış hatırlamışım:) kan sulandırıcı kullanmıyordum o yüzden kesmedi kullandığım fitili de arttırmadı. ben de internetten biraz araştırdım kan alanı varsa büyüklğü vs önemliymiş hiç bilgi vermedi. yarın periantologa randevu aldım ona gidicem bakalım:)

Hayırlısı canım ben Progestan dex 25 lik iki tane göbekten, Progestan 50 lik kalçadan bir tane, 2 tane Progestan 200 lük fitil kullanıyorum ama bence benim doktorum abarttı ben çok ilaç kullanıyorum ona rağmen lekelenmem geçmedi

Bugün benimde kanamam var. Doktora gittik kalp atışı var ama rahim içinde kanama alanıda var. Fitile dönmüştüm yine iğne yaptırdım. Hala devam ediyor kanama. Çok canım sıkıldı, sabah bidaha gideceğiz doktora.

İnşallah düzelir herşey canım allahım yardımcın olsun canın sıkma dua et

İşte dedikleri gibi bu haftalar cok dikkat etmek lazım

Umarım en kısa zamanda geçerKanama lekelenme kötüye işaret değil herzaman ama evet can sıkıcı oluyor malesef:/

Canım insanın canı çok sıkılıyor çok iyi anlıyorum ama İnan bunu yaşayan ve gebeliği sağlıkla devam eden birçok insan var. İğneyle kesilecektir. Kanama alanı varsa onu ya kanamayla dışarı atacak ya da emecek. Çok fazla canını sıkmamaya çalış ve olumlu düşün Allah’ın izniyle bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…