İnşallah canım amin çok sağol allahım sağlıkla kucağına aldırsın bebeğiniValla zor yollardan hamile kaldık hala tonla ilaç kullanıyoruz rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahama kahverengi akıntıdan korkma benim 27 subattan beri kahverengi lekelenmem devam ediyor iki defa da aktif kanamam oldu ama çok şükür bir sorun yok
Canım ben her ilaçlarımı bittikçe aldım sonuçta sana özel bir tedavi bu yanlış yönlendirmek istemem yumurta toplama işleminde belirli sayıya gelene kadar gonal-f iğne kullandım mesela sonra çatlatma iğnesi şimdi senin işlemin dondurulmuş mu olacak bilemiyorum çünküKızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam olur mu?
Yaşım ileri çok büyük ihtimalle donduracaklar.taze transfer zayıf ihtimal.buna göre değişiyor mu?Canım ben her ilaçlarımı bittikçe aldım sonuçta sana özel bir tedavi bu yanlış yönlendirmek istemem yumurta toplama işleminde belirli sayıya gelene kadar gonal-f iğne kullandım mesela sonra çatlatma iğnesi şimdi senin işlemin dondurulmuş mu olacak bilemiyorum çünkü
Ben parça parça aldım, her kontrolden sonra yeni reçete yazdılar. İğnelerin kaç gün süreceği belli olmadığı için 2-3 günlük reçeteler yazdılar, ilaçlar pahalı elinizde kalmasın fazla dediler. Sadece yumurta çatlamaması için 4.-5. Günde yapılmaya başlanan iğne buz aküsüyle alınıyor. Sorun olmaz bence.Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra Eşim gelince evime geçmek ve kontrollere evimden devam etmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak. Ailemdekini ayrı alıp bitirip evime geçince ayrı parti alsam olur mu?
Bende 42 yim. Bana hep taze 3.gün transfer yapıldı. Yumurtalarım genelde 2-3 adet oluyor.Yaşım ileri çok büyük ihtimalle donduracaklar.taze transfer zayıf ihtimal.buna göre değişiyor mu?
Ona doktorun karar verir canımYaşım ileri çok büyük ihtimalle donduracaklar.taze transfer zayıf ihtimal.buna göre değişiyor mu?
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç alırsınızTransferin 3. Gününden selamlar. Transfer olduğumu görmesem hiç transfer olmamış gibiyim. Ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı batması hicbir şey yok.
8 haftalık hamileyim, ben bile bazen şüphe ediyorum, 3.günde bir şey hissetmemek çok normalTransferin 3. Gününden selamlar. Transfer olduğumu görmesem hiç transfer olmamış gibiyim. Ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı batması hicbir şey yok.
özgecim senin kanama alanı ne durumda? bende de cıktı gerçi doktor var gibi dedi o nasıl oluyorsa. başka doktora gidiyim diyorum fitili de arttırmadı. sadece ekstra dikkat işe gidiyorsan rapor yazıyım dedi.Evet canım benim oksapar ı da kesti iyi yapmış inşallah bir daha olmaz kanama
Canım benim kanama alanım olmadı hiç buna rağmen hep kanamam olduözgecim senin kanama alanı ne durumda? bende de cıktı gerçi doktor var gibi dedi o nasıl oluyorsa. başka doktora gidiyim diyorum fitili de arttırmadı. sadece ekstra dikkat işe gidiyorsan rapor yazıyım dedi.
aa yanlış hatırlamışım:) kan sulandırıcı kullanmıyordum o yüzden kesmedi kullandığım fitili de arttırmadı. ben de internetten biraz araştırdım kan alanı varsa büyüklğü vs önemliymiş hiç bilgi vermedi. yarın periantologa randevu aldım ona gidicem bakalım:)Canım benim kanama alanım olmadı hiç buna rağmen hep kanamam olduama kanama alanı da önemli değil bazı arkadaşlarda var vücut onu ya kanama olarak dışarı atıyor ya da kendi emiyormus. Asıl sorun su dr un kan sulandırıcı kullanıyorsa onları kesmesi lazım kesti mi? Ya da benim doktorum ilacımı çok arttırdı ya seninki neden arttırmamış kanaman mı yok anlamadım
Hayırlısı canım ben Progestan dex 25 lik iki tane göbekten, Progestan 50 lik kalçadan bir tane, 2 tane Progestan 200 lük fitil kullanıyorum ama bence benim doktorum abarttı ben çok ilaç kullanıyorum ona rağmen lekelenmem geçmediaa yanlış hatırlamışım:) kan sulandırıcı kullanmıyordum o yüzden kesmedi kullandığım fitili de arttırmadı. ben de internetten biraz araştırdım kan alanı varsa büyüklğü vs önemliymiş hiç bilgi vermedi. yarın periantologa randevu aldım ona gidicem bakalım:)
Bugün benimde kanamam var. Doktora gittik kalp atışı var ama rahim içinde kanama alanıda var. Fitile dönmüştüm yine iğne yaptırdım. Hala devam ediyor kanama. Çok canım sıkıldı, sabah bidaha gideceğiz doktora.Canım benim kanama alanım olmadı hiç buna rağmen hep kanamam olduama kanama alanı da önemli değil bazı arkadaşlarda var vücut onu ya kanama olarak dışarı atıyor ya da kendi emiyormus. Asıl sorun su dr un kan sulandırıcı kullanıyorsa onları kesmesi lazım kesti mi? Ya da benim doktorum ilacımı çok arttırdı ya seninki neden arttırmamış kanaman mı yok anlamadım
İnşallah düzelir herşey canım allahım yardımcın olsun canın sıkma dua etBugün benimde kanamam var. Doktora gittik kalp atışı var ama rahim içinde kanama alanıda var. Fitile dönmüştüm yine iğne yaptırdım. Hala devam ediyor kanama. Çok canım sıkıldı, sabah bidaha gideceğiz doktora.
İnşallah canım sağolİnşallah düzelir herşey canım allahım yardımcın olsun canın sıkma dua et
İşte dedikleri gibi bu haftalar cok dikkat etmek lazımHayırlısı canım ben Progestan dex 25 lik iki tane göbekten, Progestan 50 lik kalçadan bir tane, 2 tane Progestan 200 lük fitil kullanıyorum ama bence benim doktorum abarttı ben çok ilaç kullanıyorum ona rağmen lekelenmem geçmedi
Umarım en kısa zamanda geçerBugün benimde kanamam var. Doktora gittik kalp atışı var ama rahim içinde kanama alanıda var. Fitile dönmüştüm yine iğne yaptırdım. Hala devam ediyor kanama. Çok canım sıkıldı, sabah bidaha gideceğiz doktora.
Canım insanın canı çok sıkılıyor çok iyi anlıyorum ama İnan bunu yaşayan ve gebeliği sağlıkla devam eden birçok insan var. İğneyle kesilecektir. Kanama alanı varsa onu ya kanamayla dışarı atacak ya da emecek. Çok fazla canını sıkmamaya çalış ve olumlu düşün Allah’ın izniyle bir şey olmazBugün benimde kanamam var. Doktora gittik kalp atışı var ama rahim içinde kanama alanıda var. Fitile dönmüştüm yine iğne yaptırdım. Hala devam ediyor kanama. Çok canım sıkıldı, sabah bidaha gideceğiz doktora.
olabiliyormus doktorum kadınların yüzde 30-40 arasında kanama görülebiliyor. Bu istediğimiz bir durum değil ama her zaman düşük olacak da değil dediİşte dedikleri gibi bu haftalar cok dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?